Batuhan Paşamızın diş buğdayı..

neslihang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
1.941
4
116
41
İstanbul
kızlar sonunda batuhanın diş buğdayını yaptık yorucu olmasına rağmen güzel bi gündü herkes memnun ayrıldı en önemliside bu zaten resimleri ekliyorum

oğluşumuzun smokinini dedesi diktialkisalkisalkis

kapıda misafirlerimizi karşılıyoruzz

bunlarda buğdaylarımız

ceketten sıkıldık tabisırnaşık şey

bu ellerimle yaptığım diş pastamız

masamız buda kızlar herşeyi kendim hazırladım

buğdaylarımız dağıtılırken bu arada buğdayın içindeki dev nazar boncuğu bi aile dostumuz abiye çıktı:dance:

oğluşumla beraber

eveet sıra geldi meslek seçimineee bakalım hangisini seçecekk

evt bunu seçtiiii aşçı olcak heralde dedim benkaydirigubbakcemile3 dedemizde olaya yeni bi soluk getirerek belki restoran işletmecisi olur dedi artık bakalım ne olursaa.s

buda buğday kolyemiz ben yaptım bunuda

bunlarda hatıra kalpli sabunlarımız bunlarıda ben hazırladım

:sm_cool:

buğday kolyemiz

buda kurabiyemiz kırılmış en son bu kaldı bi tane buda kırık öncesinde çektiğim resimler annemin makinasında kaldı bi ara eklerim onarıda böyle çubuk çubuk cam bi vazoya koydum kurabiyeleri bunlarıda ben yaptım

böylelikle diş buğdayımızda bittiii allah nice güzel günlerini görmeyi nasip eder inşallah daha bize

canım çok güzel görünüyor herşey kesinlikle herkes memnun olmuştur. çok güzel bayıldım inşallah anne olunca böyle bir diş günü yapmak nasip olur.

ayy yerim senin ben o yahuşuklu oğlunu Allah nazarlardan korusun binlerce maşalllah :nazar:
eeee herşey ile mükemmel olmuş masanız-süslemeniz-kıyafetiniz-meslek seçimlerimiz
Allah sağlık versin paşaya inşallah...

ayyy ben ilk defa bu kadar özenli diş buğdayı partisi görüyorumm

neler yapmışsınız nelerr

ellerinize emeğinize sağlıkk

oğlunuza da sağlık dolu günler diliorummm

aşkım benim yaa çok tatlısın çok
Neslihancım ben Hilal ( Konya )
Batuyu öperim yaa ne şirinsin sen yavrum MaşaAllah
dişlerin hayırlı olsun :))

ben bu yakışıklıyı hatur hutur yemek istiyorum ne şirinsin sen yaaa
rabbim nazarlardan saklasın

maşallah çok tatlı paşaya allah damatlıgınıda askerliğinide göstersin i,nşallah mutlulugu daim olsun yüzünden hiç gülücükleri eksik olmasın bu yakışıklının

Maaşallah herşey çok güzel görünüyor..Ellerine sağlık neler döktürmüşsün...
Dişlerinizde hayırlı olsunn bu arada....

maaşallah batuhana,dişleriyle güzel güzel gülsün inşallah

harikasın neslihan çok süper olmuş maşallah.Tüm dişlerini sağlıkla çıkarır inşallah

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş herşey. Sağlıkla acısız ağrısız tüm dişlerini çıkartır inş. bebişşlerimiz.

neslihancımm herşey mükemmel olmuş gerçekten neler yapmışsın kendi ellerinle hemde bayıldım valllaa tbatuhanda çok tatlı olmuş yaaaa yerim onun smokinini kravata bayıldım :DD ... dişiniz hayırlı olsun inşallah Allahım nice sağlıklı yıllar göstersin size oğluşunla...

harikasın..herşeyi en ince ayrıntısna kadar düşünmüş ve çok güzel yapmışın resimlerden gördüğüm kadarıyla..ellerine sağlık..dedeside harika dikmiş smokini..ii günlerde giysin minik adam,bol bol mamalr yesin o dişlerle:) sağlıkla inşalalh

neslihancığım maşallah yerim ben onu çok tatlı ya neler neler döktürmüşsün cnm nefis görünüyorlar

Neslişah Sultan paşamızın diş buğdayı hayırlı olsun. Hilal Ablam bulmuş seni, ben de ondan aldım. Pek tatlı olmuş bu annesiiii, maşaAllah. Ali'ye selam, paşayı da öpüyorum.

canım hepsi çok güzel olmuş ellerine saglık oglumuzda çok yakışıklı askerligini damatlıgınıda görürsün inşllah

Back