Örgü Battaniye modelini bilen var mı?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

7beyaz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
571
0
Arkadaşlar nette battaniye modeli araken bunlara rastladım. Eğer ki yanılmıyorsam afgan işi dediklerinden. birde siz inceleyin bu nasıl örülür? Bİlen biri yardım ederse çok sevinirim. Saygılar...a.s.

Arkadaşlar acaba bu model selanik mi? Kalın iple 1 ters 1 düz selanik örsek olur sanırım demi. Anlayan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

güzelim ben pek anlamam ama sanki üstteki üçlü biritle örülmüş... alttaki selaniğe benziyo...küçük bi parçada dene, hoşuna giderse örersin...

siz iki battaniye modelinin değişik olduğunu bile farketmişsiniz ben siz deyince farkettim :) bana alttaki daha güzel göründü. sanırım küçük kareler halinde selanik örüp birleştirsek olur. bir şekilde yardım da alırım. teşekkürler çok sağolun a.s.

canım o tunus işi üzeri iğneyle yapılıyo sonradan ve bütün örülüyo tek tığ la olyo

canım o tunus işi üzeri iğneyle yapılıyo sonradan ve bütün örülüyo tek tığ la olyo

bende tunus işine benzettim...aynen arkadaşıma katılıyorum...bu işi bilmiyorsan yapması zor...biliyorsan kolay ...ben tunus işini beceremiyorum malasef....

ben bu modelden okadar çok ördüm ki çok kolay ve zevkli örülüyor.zincirin üzerine başlanıyor.tek tığla örüyüyor örgü şişi 5 numarayla ördüm.

ben bu modelden okadar çok ördüm ki çok kolay ve zevkli örülüyor.zincirin üzerine başlanıyor.tek tığla örüyüyor örgü şişi 5 numarayla ördüm.

canım 2 modelde ayrı ayrı. tunus işi hangisi oluyor ve nasıl başlanıyor? ben iyi kötü anlarım videolardan ama nasıl başlanıldığını bilmem lazım. benim alttaki yeşil battaniye daha çok hoşuma gitti. ondan yapmak istiyorum.

valla afgan mı tunus işi mi bilmem,ben tek şiş tığla başlayıp örüyorum,alttaki yeşilden,kare kare de örülüyo ,kesmeden başka renk takarak,devam edipistediğin uzunluktada örülüyor sen nasıl istersen,ben bide çizgi çizgi yatak örtüsü ördüm ,birleştirmek zor oluyo ipler aynı marka olsada kalınlı inceli oluyo dek getirmek mesele oluyo.zincir çek üstüne başla delik doldurma basit ve zevkli ,resim eklemeyi becersem koyayım ördüklerimi

canım tunus işi ile şerit şerit örülerek sonrada birleştiriliyor.

birinci battaniye tığla dolgu olarak örülüp sonradan iğneyle işleniyor ikincisi ise şerit şerit selanik öpülüp şeritler birleştirilip yine işleniyor kolay gelssin

arkadaşlar ne afgan işi nede başka birşey... görsellerde arattırırsanız o isimdeki örgü modellerinin cok farklı oldugunu gorursunuz. model SELANİK modeli. ikinci battaniyeyi bende cok beğendim hemen başlayacagımmmmmmm........

2 yıl önce örgüye yeni başlamıştım tam emin olmayarak yazmışım...
şimdi ustalaştım artık ve yine aynısını söylüyorum 1. model tığla 3 lü birit
2. model selanik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…