Battan önceki hamilelik belirtileri

Kurabiyem1

Birgün Koşan Bir Kaplumbağamız Olacak🙏👨‍👩‍👧
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
985
1.318
28
Kızlar sorun şu bata 8 günüm var ama bugün akşam başlayan bi kasık agrım var. Suan hafifledi ama yinede agrım var gibi. Sizce bu adetin geleceğinin habercisi mi ? Yoksa gebelik belirtisi olabilir mi. Benim bat zamanı bile göğüslerim şişmez agirmaz yani suandada birsey yok. Test için zaten çok erken yapsam bile varsada cikmicak napacam çok şaşırdım sizce napim ?

Askim benimde 6 gunum var dun yaptim 7 gun varken cikmadi

Beklicen mecbur yoksa boş yere üzülmüş olacaksın ve kafandaki soru işareti de gitmicek tekrar test yapıcan nede olsa

Benim aşırı uyku olmuştu bir de cildim hemen pütür pütür oluyor.daha önce bir düşüğüm olmuştu onda da aynıları olunca anlamıştım adete 5 gün kala da idrar testi ile öğrenmiştim. Kasık ağrıları adetten önce de oluyor hamilelikte de hep oluyor. Benim hiç geçmedi kasık ağrım.

Benimde suan halen var aynı adetmisim gibi ağrım var 1 haftam var ama daha adete

İşte kasık ağrısı illa hamilelik belirtisi diyemeyiz. Adetten önce de olabiliyor.
Aynen ya ben bide son 2 aydır clife kullanıyorum benim daha önce boyle olmazdı agrilarim bence o macun yaptı boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…