Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Kızlar daha simı idrarima baktım öyle çok tortu vardı ki rengi de biraz koyuydu ama bildiginiz içine bişey atmisim gibi beyaz tortular vardı umutlanmamak imkansız oldu hadi hayırlısı bakalım ağız kurulugu tat bozukluğu ve şimdi de idrarda tortular

Bende pko luyum son 3 aya göre bakarsak bat 27 Mayıs idrarda koyulaştı ve tortular var kasik ağrısıda mevcut daha cesaret edip test yapmadım olursa eşime doğum günü sürprizi olacak

Bende pko luyum son 3 aya göre bakarsak bat 27 Mayıs idrarda koyulaştı ve tortular var kasik ağrısıda mevcut daha cesaret edip test yapmadım olursa eşime doğum günü sürprizi olacak
Bende yapmadım yapmiycam da iyice suphelenmeden bakalım hayırlısı canım ınsallah hepimiz hamileyizdir yaa

Canm bnm.nelerbyasamissin rabbimden umut kesilmez tekrar hayirlisl olsun guzel dusun guzel seyler olsun duyacaksin ins.kalp atislarini rabbim en yakin zamanda bizlerede nasipbetsin cok tesk.esiyorum sabirla yazdigin icin

Rahim filminden sonra 6gun iliski yok ddi dr tam yumurtlama donemine denk geliyordu.
bende çekindim ama doktorum bana öle bişi demedi ama 4 gün kanamam oldu hafif ondan sonra ovu yaptım koyu çizgiyi görünce ilişki oldu ama sonrasında bende değerlendiremedim hayırlısı gerçi bu haftayı değerlendirmem lazım ovude cumartesi koyudu

Benimde kanamam vardi gecti sukur.ovu denicem bakakim gecmediyse bi umit

merhaba kızlar benım de 7 haziran yumurtlama gününü kaçırdık
Ama yumurtlama gününden 1 gün önce ilişki yaşadık inşallah tutar psikolojik mı bılmıyorum kasıklarımda ağrı ve batma oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…