- 9 Nisan 2016
- 371
- 293
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Ee yumurtlama zamanın daha geçmemişKizlaaaaaaaar Merhabalar
Bat 24 haziran
Sarı rengi enfeksiyon diyorlar..gebeliği beklerken neden sarı akıntı olması belirti oluyor .sizde fark ettiniz mi bu durumuBelirti mi emin değilim ama kızlar sarı sulu akıntı var ya dun azdı bugün biraz cogaldi idrarim in rengi de koyu baya
Canım bende zaten bazen sarı bazen beyaz akıntı sürekli olur genelde beyaza yakın olurdu ama ağrı yanma olmayınca enfeksiyona takılmadim hiç gittiğim bi Dr demişti idrarda yanma ilişki sırasında acı kasıklarda ağrı yoksa enfeksiyon yoktur olsa bile onemsizdir demişti kadın Rahmi kendini temizlemek zorunda akıntı her zaman olmak zorunda olmazsa sıkıntı olur demistiSarı rengi enfeksiyon diyorlar..gebeliği beklerken neden sarı akıntı olması belirti oluyor .sizde fark ettiniz mi bu durumu
Olduğundan farklıysa bu akıntı o Zaman gebeliğe yorabilirsin ..sonuçta değişen birşeyler var orada illaki belirtileri olacak benceYani ağrım sancim yok bir de sulu olunca tuhafima gitti normalde koyudur akintim hep aceba adet dönemine yakın da olabiliyor mu böyle akıntı da değişme hemen gebeliğe yormasam mi ne
Bilmiyorum canım belirtilere o kadar takilmisimki adetten önce akıntı oluyor muydu hatırlamıyorum bile kafayı mi yiyorum neOlduğundan farklıysa bu akıntı o Zaman gebeliğe yorabilirsin ..sonuçta değişen birşeyler var orada illaki belirtileri olacak bence
Ama işte böyle olma kendini yıpratmaktan başka eline geçen birşey olmaz..zamanın tadı kalmaz bir de bakarsın yıpranmışsın..dur bakalım Bebek geldiğinde Nasır'da yıpranacaksınBilmiyorum canım belirtilere o kadar takilmisimki adetten önce akıntı oluyor muydu hatırlamıyorum bile kafayı mi yiyorum ne
Bilmiyorum canım 1 sene oldu isteyeli Dr a gidemedim doğuda yiz pko da var zor yani ne bileyim kendimi kandiriyorum gibi eşim her ay aynı şeyleri söylüyorsun kendini uzuyosun diyor çünkü her ay bi belirti buluyorum kendimde ama hep hüsran yaz geliyor memlekete gidicez herkes çocuk soracak içim sıkılıyorAma işte böyle olma kendini yıpratmaktan başka eline geçen birşey olmaz..zamanın tadı kalmaz bir de bakarsın yıpranmışsın..dur bakalım Bebek geldiğinde Nasır'da yıpranacaksın
Ah be Can'ım ben de bu yüzden yazdan korkuyorum ..sırf millet ne der diye..ama yapacak bişe yok tatilimi onlar için zehir etmemeyi düşünüyorum belki de rahat kafa da olcak tatil şart..doğudaysan hele ki tatil Nasır'dBilmiyorum canım 1 sene oldu isteyeli Dr a gidemedim doğuda yiz pko da var zor yani ne bileyim kendimi kandiriyorum gibi eşim her ay aynı şeyleri söylüyorsun kendini uzuyosun diyor çünkü her ay bi belirti buluyorum kendimde ama hep hüsran yaz geliyor memlekete gidicez herkes çocuk soracak içim sıkılıyor
Bu mu sadece belirtinizhastalığıma 4 gün var ama sol kasık tarafında sancı var kızlar daha önce olmazdı böyle belirti mi acaba
bir de işte dün de yazmıştım göğüs Ağrım erken başladı bu ay. şiddeti de git gide artıyorBu mu sadece belirtiniz
Hayırlı olsun..Ne kadar sabırlıymışsınız 1hafta beklemişsinizKızlar belirtiler adet belirtileriyle aynıydı bende, 1 hafta boyunca karın ağrısından mahvoldum, hala da ağrıyor, belirtilere takılmayın, Allah hayırlı zamanda hepimizi anne yapsın inşallah, benim bat 1 hafta geçti, evde 2 test yaptım, ikisi de pozitif çıktı, yarın hcg ölçtüreceğim, Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah :)
Geçti canm geçtiEe yumurtlama zamanın daha geçmemiş
Evet canım bende zehir etmeyim diyorum ama bakalım nolcak Dr gidicem falan tatile de gideriz inşallah bu yaz diye düşünüyoruz inşallah ya tatil gibi tatil olur umarimAh be Can'ım ben de bu yüzden yazdan korkuyorum ..sırf millet ne der diye..ama yapacak bişe yok tatilimi onlar için zehir etmemeyi düşünüyorum belki de rahat kafa da olcak tatil şart..doğudaysan hele ki tatil Nasır'd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?