- 3 Haziran 2016
- 72
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Şimdi söylediğiniz tarih 16 kala yumurtlamama gününe denk geliyor..sen bu belirtileri bu yüzden hissetmişsindirArkadaşlar öncelikle Allahm herşeyi gönlünüzce nasip etsin... benim sorum olacak size ben regl dönemime 16 gün kala hemen hemen hamilelik belirtilern hepsni yaşadm özellikle gögüs sisligi agrısı kasık bel ve kalcamda agri batma karın sislgi ve kilo aldm baş dönmesi sık idrara çıkma vs. Adetime 6 gün var ve ben dayanamayp kan tahlili verdim deger düşük cikti 0.6 ama doktor henuz yerlesmemsdr adet dönemine de var şüpheli o yüzdn 2 hafta snra tekrar gel dedi ve not düşülmüş kagida 1 hafta snra tekrarıuygundur diye sizce umut var mı amanerdeyse eminim var oldgna ama nolurdüşüncenzi söyleyn...
Naptınız peki şuan ki durumunuz nedirBenim bat bugun,yani 9haziran ama suan bi durum yok henüz,aşırı karın ağrısı ve siskinlik olur Bnde ama böyle bisey yok bugün, umarım bu ay mutlu haberi aliriz hepimiz
Naptınız durumunuzu merak ettimİLK DEFA BU AY HİÇ TEST YAPMADAN REGL TARİMİ BEKLEDİM BUGUN OLMAM LAZIM OLMASSAM YARIN YAPSAMMI BİLEMEDİM AMA DİREK KAN VERMEK İSTİYORUM BEN ORUÇLUKEN KAN VEREBİLİORUZ DİMİ
Nedir durum Can'ım sendeİnşallah canım doğru soyluyosun yol arkadaşı olduk az daha beklicem canım pko var ya bende zaten geç geliyor adetim yani yumurtlama da gecikmiş olabilir o yüzden az daha beklicem bakalım içimden gelmiyor test yapmak
Naptınız peki şuan ki durumunuz nedir
Canım adetim 5 gün geçti halen bişey yok ama zaten 30 günde 1 adet gören biri değilim 45 günde 1 falan oluyor o da lekelenmeler basliyor sonra adetim sökülüyor diye umutlanmiyorum belirti falan da yok bakalım nolcak test de yapmak için 10 günü geçmesini beklicem bi belirti görmezsem ki görmüyorumNedir durum Can'ım sende
Evet beklemek daha da sabırsız yapıyor insanı..inş şu mübarek günlerde dua kapılarımız açık olur..Malesef dun iftar öncesi karin agrim artti adet agrimi biliyorum aynisi oldu. Zaten 10dk.sonra da adetim geldi buay husran oldy yine. Ister istemez morali bozuluyor insanın, tabii ki hayrlisi diyoruz Rabbim dilediği zaman verir elbet,ama insaniz yani olmadıkça daha da stres yapıyorum
İdrar testi de yapmadın tabi umut kırılmasın diye.Canım adetim 5 gün geçti halen bişey yok ama zaten 30 günde 1 adet gören biri değilim 45 günde 1 falan oluyor o da lekelenmeler basliyor sonra adetim sökülüyor diye umutlanmiyorum belirti falan da yok bakalım nolcak test de yapmak için 10 günü geçmesini beklicem bi belirti görmezsem ki görmüyorum
Aynen canım aslında tam olarak öyle de değil belirti yok ki belirti olmayınca umut yok test yapmak için bişey görsem umutlansam suphelenir yaparım ama yok zaten de gec oluyorum adet diye akışına bıraktımİdrar testi de yapmadın tabi umut kırılmasın diye.
Pko lumusun neden adetin düzensizAynen canım aslında tam olarak öyle de değil belirti yok ki belirti olmayınca umut yok test yapmak için bişey görsem umutlansam suphelenir yaparım ama yok zaten de gec oluyorum adet diye akışına bıraktım
Göğüs Ağrı'sı genel bir belirti bir okadar da yanıltıcı bir belirti dikkat et.eğer olur da adetin gelirse bir sonraki ay bu göğüs hassasiyeti olursa erkenden doktora gitmeni tavsiye edermBAT 16 haziran
belirtilerim, normalde adetten 3-4 gün önce başlayan göğüs hassasiyetimin bu ay 10 gün öncesinde başlaması beni şüphelendiriyor.. bir de sürekli beni Ateş basıyor bu da belirti mi bilmiyorum
Evet pko var canım olmaz olasicaPko lumusun neden adetin düzensiz
Ateş basması benim en büyük adet belirtimdir ne karın ağrım ne sisligim dikkatimi çeker öyle ateş basar ki ama bazen adetimden çok önce de oluyor menopoza giren kadınlarda olur ya öyle ateş basıyor sebebini merak ediyorum bunun cidden hele adetimin önceki günü ve adetimin 2 günü durup durup ateş basar kizaririm hatta boncuk boncukBAT 16 haziran
belirtilerim, normalde adetten 3-4 gün önce başlayan göğüs hassasiyetimin bu ay 10 gün öncesinde başlaması beni şüphelendiriyor.. bir de sürekli beni Ateş basıyor bu da belirti mi bilmiyorum
Benim goguslerim hiç agrimiyor ya adetimdefalan da hiç değişmiyor sadece damarlar genişliyor biraz niye aceba hormonlar alakali olabilir mi benim prolaktinim düşük olmasınGöğüs Ağrı'sı genel bir belirti bir okadar da yanıltıcı bir belirti dikkat et.eğer olur da adetin gelirse bir sonraki ay bu göğüs hassasiyeti olursa erkenden doktora gitmeni tavsiye ederm
Neyse hormon testinde çıkar adetim gelince yaptırcam inşallah gelmez ama bebiş ten yaniBenim goguslerim hiç agrimiyor ya adetimdefalan da hiç değişmiyor sadece damarlar genişliyor biraz niye aceba hormonlar alakali olabilir mi benim prolaktinim düşük olmasın
Haklısın canımadet olunca büyük hayal kırıklığı olsa da, belirtililer olunca kendimi hamile gibi hissetmek bile güzel oluyor verygoody
Zaten prolaktin hormonu çok füşüklüğü sıkıntı değil yeterki yüksek olmasınBenim goguslerim hiç agrimiyor ya adetimdefalan da hiç değişmiyor sadece damarlar genişliyor biraz niye aceba hormonlar alakali olabilir mi benim prolaktinim düşük olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?