Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Canım varsa eğer kanda da çıkıyo idrarda da bence hemen bi idrar testi yap için rahat olsun. İnşş sende de vardır yol arkadaşımdın sen benim.

Canım varsa eğer kanda da çıkıyo idrarda da bence hemen bi idrar testi yap için rahat olsun. İnşş sende de vardır yol arkadaşımdın sen benim.
İnşallah canım doğru soyluyosun yol arkadaşı olduk az daha beklicem canım pko var ya bende zaten geç geliyor adetim yani yumurtlama da gecikmiş olabilir o yüzden az daha beklicem bakalım içimden gelmiyor test yapmak

Haklısın canım içinden be geçiyorsa onu yap ama umut hep olsunn

Kızlar bel ağrım gün içinde çoğalıyor özellikle aksamlari çok ağrıyor idrarimda da bugün değişik tuhaf bi koku var dün öyle acayip şeyler de yemedim yani koku yapacak inşallah hayra yorma istiyorum iltihap olduğunu falan düşünmüyorum çünkü dua edin şu mübarek günlerde rabbim benim de karnımi boş bırakmasın insallah

Glsh_byzky canım sen çift çizgiden sonra Nasıl gitmişti ilişkin.yukarıya attım ovü testimi
Çift çizgiyi gördüşüm gün iki kere sonraki üç günde üst üste ilişki oldu sonrasındada hiç olmadı. Ve iki gündür çok aşırı adet olacakmışım gibi. Karnım kasıklarım aşırı ağrıyorr

Sende 2 gün üstüste mi çift çizgi çıktı. Çift çizgi gördüğüm gün 2 defa derken 1 güne demi 2 defa

Kizlar selam benim bat 12 idi ama bugün adet oldum..7 ay oldu çocuk istiyorum ama biyerde bir yanlış yapıyorum belliki..size sormak istedigim regl bitmedenmi yoksa bitincemi gideyim doktora? Cocuk düsünüpte doktora giden arkadaşlar neler yapiliyor bilgi verin lütfen

Selam gecmiş olsun öncelikle adetin 3.günü gitmelisin hormon testi o Zaman'lar yapılıyor çünkü .

Kizlar benim bat 17 haziran. İliskiden sonraki gun kasik agrim oldu adet olacak gibi. Hala ara sira oluyor. Birkac gundur goguslerim sis ve agriyor hatta aciyor. Uclari cikti sıktıgım zaman acıyor. Goguslerim isindi yaniyor resmen. Ben belirtilere takilmamaya karar vermistim ama onceden boyle bisey olmadi. Sizce bu belirti olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…