- 28 Mayıs 2016
- 161
- 202
- 53
- 29
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Canım varsa eğer kanda da çıkıyo idrarda da bence hemen bi idrar testi yap için rahat olsun. İnşş sende de vardır yol arkadaşımdın sen benim.Canım idrarim parlak sarı oldu tortular gitti goguslerim damar damar oldu ama ağrı sızı yok ara sıra belim agriyor devamli değil başka da bişey yok dün biraz kasiklarimda şişlik vardı bugün yok bilmiyorum canım adet olacak givi de değilim hayırlısı bakalım insallah dua et bana
İnşallah canım doğru soyluyosun yol arkadaşı olduk az daha beklicem canım pko var ya bende zaten geç geliyor adetim yani yumurtlama da gecikmiş olabilir o yüzden az daha beklicem bakalım içimden gelmiyor test yapmakCanım varsa eğer kanda da çıkıyo idrarda da bence hemen bi idrar testi yap için rahat olsun. İnşş sende de vardır yol arkadaşımdın sen benim.
Haklısın canım içinden be geçiyorsa onu yap ama umut hep olsunnİnşallah canım doğru soyluyosun yol arkadaşı olduk az daha beklicem canım pko var ya bende zaten geç geliyor adetim yani yumurtlama da gecikmiş olabilir o yüzden az daha beklicem bakalım içimden gelmiyor test yapmak
Canım naptın verdin mi kan sonuç ne merak ettim yainsalllah cnm insallahhh
Daha vereedim.cnmCanım naptın verdin mi kan sonuç ne merak ettim ya
Çift çizgiyi gördüşüm gün iki kere sonraki üç günde üst üste ilişki oldu sonrasındada hiç olmadı. Ve iki gündür çok aşırı adet olacakmışım gibi. Karnım kasıklarım aşırı ağrıyorrGlsh_byzky canım sen çift çizgiden sonra Nasıl gitmişti ilişkin.yukarıya attım ovü testimi
Sende 2 gün üstüste mi çift çizgi çıktı. Çift çizgi gördüğüm gün 2 defa derken 1 güne demi 2 defaÇift çizgiyi gördüşüm gün iki kere sonraki üç günde üst üste ilişki oldu sonrasındada hiç olmadı. Ve iki gündür çok aşırı adet olacakmışım gibi. Karnım kasıklarım aşırı ağrıyorr
Kizlar selam benim bat 12 idi ama bugün adet oldum..7 ay oldu çocuk istiyorum ama biyerde bir yanlış yapıyorum belliki..size sormak istedigim regl bitmedenmi yoksa bitincemi gideyim doktora? Cocuk düsünüpte doktora giden arkadaşlar neler yapiliyor bilgi verin lütfen
Evet yanma ve acı hissi allah kimseye yaşatmasınKizlar enfeksiyon sorunu yasayan var mi aranizda
Kizlar benim bat 17 haziran. İliskiden sonraki gun kasik agrim oldu adet olacak gibi. Hala ara sira oluyor. Birkac gundur goguslerim sis ve agriyor hatta aciyor. Uclari cikti sıktıgım zaman acıyor. Goguslerim isindi yaniyor resmen. Ben belirtilere takilmamaya karar vermistim ama onceden boyle bisey olmadi. Sizce bu belirti olabilir mi?[/QUOTE çoğunlukla bu belirtiler oluyor ama kesin olmayan belirtiler .
Kullandigin bi sey var mi kur ilac falanEvet yanma ve acı hissi allah kimseye yaşatmasın
Kullandigin bi sey var mi kur ilac falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?