Batlarımızı yazalım;belirtilerimizi paylaşalım ///

Adetim bittikten 1 hafta kadar sonradan itibaren hep bulanık ve tortulu olan idrarim bugün itibariyle çok berrak tortu suz ve parlak oldu kızlar sadece goguslerim kaldı belirti 1 haftadır damarlar belirgindi en çok bugün belirginlesti goguslerim yemyesil oldu ama ağrı falan yok

Kızlarr bende dayanamadım şimdi test yaptım yine sizce bu hayalet ikinci çizgi ne demek oluyoo
Ohh nee güzel ya şöyle sizlerin testini pozitif görünce bile seviniyorum kendiminmii gibi Allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım İnşallah

Banada bi akıl verin kızlar ya eşim gece vardiyasına gidiyor ve Ramazan ayı niyetli olcam eşim işe giderken de geldiğinde de. 1 hafta bh şekilde gecicek ilişkiye giremicez ve 1 haziranda regl oldu 1 haftada böle geçicek gece vardıyasından dolayı yumurtlama günümü kaçırırsam die üzülüyorum ama orucumdan vazgeçmez istemiyorum.. Nasıl yapsam ya geçmezmi ki yumurtlama günüm cumartesi akşam izinli olcak o gün ilişkiye girmeye başlayabilcez

Ovü testi kullan garantiye al yumurtlama zamanını

Ovü testi kullan garantiye al yumurtlama zamanını
Aynen tek çare o var malesef canım.o da çok stres yapıyor biz kadınlarda ya o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum.birde ovü ile erken yumurtladığımı görürsem o gün niyetlenmemem lazım günah olmazmı ilişki için orucumu eksiltmek kafam çok karışık

Nasıl ya böyle yanlış bir düşünce o senin eşin ..insana eş haram olabilir mi ..erken duaların kabulü için o da bir gerek zaten..

Nasıl ya böyle yanlış bir düşünce o senin eşin ..insana eş haram olabilir mi ..erken duaların kabulü için o da bir gerek zaten..
Hayır eşim diil orucumu ertelemem günah olurmu die düşünüyorum çünkü eşim işe giderken niyetli oldugum saat ve işten geldiğindede niyetli oldugum saat denk geliyor yani sabah 7.30 da geliyor akşam 19.30 da geri gidiyor yani eşimin evde buldugu saatler niyetli oldugumuz saatler.yumurtlama günüm bugün die niyetlemeyip orucumuzu ertelemek günah olurmu die düşündüm..

hamilesin hayirli olsun bebegim tekrarla koyulastigini goruceksin

Canımmmm hamilesin sanırım ya inşallah ama gayet net görünüyor yarın hemen kan ver inşallah hamilesin yaaa

silik çizgiler güzel haberlere delalet :) hadi inş hayırlı günlerin müjdeleri olsun..kanlada tescillendi mi demeyin keyfinize:)

Ohh nee güzel ya şöyle sizlerin testini pozitif görünce bile seviniyorum kendiminmii gibi Allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım İnşallah
Kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim zaten bu hayalet çizgiyi görünce inanamadım sevinçten ağladım koştum hastaneye kan verdim pozitif ama daha çok yeniymiş hcg değeri 23

Kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim zaten bu hayalet çizgiyi görünce inanamadım sevinçten ağladım koştum hastaneye kan verdim pozitif ama daha çok yeniymiş hcg değeri 23
Allah ım minik ya çok minik demekki annesi Allah saglıkla kavuştursun sizide

o
oy annesi cok minik daha dikkat et kendine olurmu. bol su ic .yogurt ye sut ic beslenmene dikkat et kuzum

İLK DEFA BU AY HİÇ TEST YAPMADAN REGL TARİMİ BEKLEDİM BUGUN OLMAM LAZIM OLMASSAM YARIN YAPSAMMI BİLEMEDİM AMA DİREK KAN VERMEK İSTİYORUM BEN ORUÇLUKEN KAN VEREBİLİORUZ DİMİ
kan verilio ama vucuda igne girecek bozulurmu bilmiyorum olmadi aksam acile giderde verirsin ama test yapmanida oneririm

Canım benim amin inşallah sende durumlar nedirr
Canım idrarim parlak sarı oldu tortular gitti goguslerim damar damar oldu ama ağrı sızı yok ara sıra belim agriyor devamli değil başka da bişey yok dün biraz kasiklarimda şişlik vardı bugün yok bilmiyorum canım adet olacak givi de değilim hayırlısı bakalım insallah dua et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…