- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Dualarımız seninle kuzum Allah ım miniğini kanında sonrada karnında görmeyi sonrada kucagında görmeyi nasip etsin İnşallaaahinsallah cnm yaaa saol dua edin olurmu
Ohh nee güzel ya şöyle sizlerin testini pozitif görünce bile seviniyorum kendiminmii gibi Allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım İnşallahKızlarr bende dayanamadım şimdi test yaptım yine sizce bu hayalet ikinci çizgi ne demek oluyoo
Ovü testi kullan garantiye al yumurtlama zamanınıBanada bi akıl verin kızlar ya eşim gece vardiyasına gidiyor ve Ramazan ayı niyetli olcam eşim işe giderken de geldiğinde de. 1 hafta bh şekilde gecicek ilişkiye giremicez ve 1 haziranda regl oldu 1 haftada böle geçicek gece vardıyasından dolayı yumurtlama günümü kaçırırsam die üzülüyorum ama orucumdan vazgeçmez istemiyorum.. Nasıl yapsam ya geçmezmi ki yumurtlama günüm cumartesi akşam izinli olcak o gün ilişkiye girmeye başlayabilcez
Aynen tek çare o var malesef canım.o da çok stres yapıyor biz kadınlarda ya o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum.birde ovü ile erken yumurtladığımı görürsem o gün niyetlenmemem lazım günah olmazmı ilişki için orucumu eksiltmek kafam çok karışıkOvü testi kullan garantiye al yumurtlama zamanını
Nasıl ya böyle yanlış bir düşünce o senin eşin ..insana eş haram olabilir mi ..erken duaların kabulü için o da bir gerek zaten..Aynen tek çare o var malesef canım.o da çok stres yapıyor biz kadınlarda ya o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum.birde ovü ile erken yumurtladığımı görürsem o gün niyetlenmemem lazım günah olmazmı ilişki için orucumu eksiltmek kafam çok karışık
Hayır eşim diil orucumu ertelemem günah olurmu die düşünüyorum çünkü eşim işe giderken niyetli oldugum saat ve işten geldiğindede niyetli oldugum saat denk geliyor yani sabah 7.30 da geliyor akşam 19.30 da geri gidiyor yani eşimin evde buldugu saatler niyetli oldugumuz saatler.yumurtlama günüm bugün die niyetlemeyip orucumuzu ertelemek günah olurmu die düşündüm..Nasıl ya böyle yanlış bir düşünce o senin eşin ..insana eş haram olabilir mi ..erken duaların kabulü için o da bir gerek zaten..
hamilesin hayirli olsun bebegimtekrarla koyulastigini goruceksin
Canımmmm hamilesin sanırım ya inşallah ama gayet net görünüyor yarın hemen kan ver inşallah hamilesin yaaa
silik çizgiler güzel haberlere delalet :) hadi inş hayırlı günlerin müjdeleri olsun..kanlada tescillendi mi demeyin keyfinize:)
Kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim zaten bu hayalet çizgiyi görünce inanamadım sevinçten ağladım koştum hastaneye kan verdim pozitif ama daha çok yeniymiş hcg değeri 23Ohh nee güzel ya şöyle sizlerin testini pozitif görünce bile seviniyorum kendiminmii gibi Allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım İnşallah
Allah ım minik ya çok minik demekki annesi Allah saglıkla kavuştursun sizideKızlar ilginiz için çok teşekkür ederim zaten bu hayalet çizgiyi görünce inanamadım sevinçten ağladım koştum hastaneye kan verdim pozitif ama daha çok yeniymiş hcg değeri 23
ay cok saol kuzum allah ragzi olsun rabbim hepimize nasip etsinDualarımız seninle kuzum Allah ım miniğini kanında sonrada karnında görmeyi sonrada kucagında görmeyi nasip etsin İnşallaaah
oKızlar ilginiz için çok teşekkür ederim zaten bu hayalet çizgiyi görünce inanamadım sevinçten ağladım koştum hastaneye kan verdim pozitif ama daha çok yeniymiş hcg değeri 23
oy annesi cok minik daha dikkat et kendine olurmu. bol su ic .yogurt ye sut ic beslenmene dikkat et kuzumKızlar ilginiz için çok teşekkür ederim zaten bu hayalet çizgiyi görünce inanamadım sevinçten ağladım koştum hastaneye kan verdim pozitif ama daha çok yeniymiş hcg değeri 23
kan verilio ama vucuda igne girecek bozulurmu bilmiyorum olmadi aksam acile giderde verirsin ama test yapmanida oneririmİLK DEFA BU AY HİÇ TEST YAPMADAN REGL TARİMİ BEKLEDİM BUGUN OLMAM LAZIM OLMASSAM YARIN YAPSAMMI BİLEMEDİM AMA DİREK KAN VERMEK İSTİYORUM BEN ORUÇLUKEN KAN VEREBİLİORUZ DİMİ
Canımmmm nasıl sevindim yaa Rabbim evladını sana bağışlasin insallah canım benimKızlar ilginiz için çok teşekkür ederim zaten bu hayalet çizgiyi görünce inanamadım sevinçten ağladım koştum hastaneye kan verdim pozitif ama daha çok yeniymiş hcg değeri 23
Canım benim amin inşallah sende durumlar nedirrCanımmmm nasıl sevindim yaa Rabbim evladını sana bağışlasin insallah canım benim
Canım idrarim parlak sarı oldu tortular gitti goguslerim damar damar oldu ama ağrı sızı yok ara sıra belim agriyor devamli değil başka da bişey yok dün biraz kasiklarimda şişlik vardı bugün yok bilmiyorum canım adet olacak givi de değilim hayırlısı bakalım insallah dua et banaCanım benim amin inşallah sende durumlar nedirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?