- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Hayalimi_yasarken
-
Testin laboquick mi ?28 mayis cnm konusmustuk sanirim seninle
Yumurtlama zamanın olabilirslm kızlar, bir şey soracaktım, bende ilk defa bu ay göğüs ağrılarım baya erken başladı daha adetime 13 gün kala başladı öncekiler adetime 4-5 gün kala başlardı.. sizce neden olabilir
bat 16.06
Canım 10 gun kala yapmıştım negatif ti bidaha yapmadım ama idrarima bakıyorum tortu devam ediyor bazen toz gibi kum gibi bazen daha iri parçalar oluyorBen de idrarimda tortu gordüm sonucunuz ne oldu
Çizgi testi yapar yapmaz mi çıktı canım eğer öyleyse doğru ama 10 dkdan sonra olduysa guvenme kan ver hemen günün de geçmiş baya inşallah güzel haberini bekliyoruzyasim 21 .ilk bebek evet insallah vardirda alirim cnm..
freely cnmTestin laboquick mi ?
ilk dakikada cikti bende onemsemedim koydum kenara daha acik ti rengi cizginin tabi sonra gelince resmini cektim ilk dakikada daha acikti ama vardi yaniÇizgi testi yapar yapmaz mi çıktı canım eğer öyleyse doğru ama 10 dkdan sonra olduysa guvenme kan ver hemen günün de geçmiş baya inşallah güzel haberini bekliyoruz
O zaman dogrudur canım ınsallah belirtilerin var mıydıilk dakikada cikti bende onemsemedim koydum kenara daha acik ti rengi cizginin tabi sonra gelince resmini cektim ilk dakikada daha acikti ama vardi yani
yumurtlamadan itibaren beyaz akintim vardi bir iki damla geliodu sonra su gibi oluodu. kasik batmasi bel agrisi mide yanmasi adet omcesi belirtilerim adet olucam dedim goguslerime dikkat etmedim..adet zamani kahverengi akinti basladi adetten 2 gun once geldi tabi. ama kirmiziya donmedi gunde bi kere falan geldi.somra sari akintiya dondu goguslerimde ki halkalar kahveeengi sonmesi lazimken yok sonmedi.hatta bi kacker koltuk altimdan agri girdi .gecen gun durduk yere aglama hissi geldi .. sonra bazen yediklerimi cikarasim gelio.bel agrim devam edio ozellikle aksamalri cok agruo ama dun yataktan kalkinca dahi vardi. dunde vajinamda batma hissi vardi.bugunde midemde eksime varBenim bugün hiç belirtim yoktu ya zaten umudum yok da goguslerim damarlandi işte
O zaman dogrudur canım ınsallah belirtilerin var mıydı
Canım gözün aydı meleğin geliyor İnşallahyasim 21 .ilk bebek evet insallah vardirda alirim cnm..
Oyyy hepsini yasamissin canım hele yerlesme kanamasi da yasadiysan tamamdır diyorum ben yarin kan tahlili yaptır mutlaka meraklandirdin beni inşallah hamilesindir canım benim şu topicte hamile biri çıkıyor sonunda galibayumurtlamadan itibaren beyaz akintim vardi bir iki damla geliodu sonra su gibi oluodu. kasik batmasi bel agrisi mide yanmasi adet omcesi belirtilerim adet olucam dedim goguslerime dikkat etmedim..adet zamani kahverengi akinti basladi adetten 2 gun once geldi tabi. ama kirmiziya donmedi gunde bi kere falan geldi.somra sari akintiya dondu goguslerimde ki halkalar kahveeengi sonmesi lazimken yok sonmedi.hatta bi kacker koltuk altimdan agri girdi .gecen gun durduk yere aglama hissi geldi .. sonra bazen yediklerimi cikarasim gelio.bel agrim devam edio ozellikle aksamalri cok agruo ama dun yataktan kalkinca dahi vardi. dunde vajinamda batma hissi vardi.bugunde midemde eksime var
insallah cnm yaaa saol dua edin olurmuCanım gözün aydı meleğin geliyor İnşallah
saol kuzum dualariniza ihtiyacim var gidipde negatif sonucu duymak istemiyorumOyyy hepsini yasamissin canım hele yerlesme kanamasi da yasadiysan tamamdır diyorum ben yarin kan tahlili yaptır mutlaka meraklandirdin beni inşallah hamilesindir canım benim şu topicte hamile biri çıkıyor sonunda galiba
Canım bel ağrısı demişsin bende de oluyor ve evet genelde aksamlari ve sabah yataktan kalkmadan oluyor hergün mu oluyor peki bende her gün olmuyor bazen gunasiri falan oluyoryumurtlamadan itibaren beyaz akintim vardi bir iki damla geliodu sonra su gibi oluodu. kasik batmasi bel agrisi mide yanmasi adet omcesi belirtilerim adet olucam dedim goguslerime dikkat etmedim..adet zamani kahverengi akinti basladi adetten 2 gun once geldi tabi. ama kirmiziya donmedi gunde bi kere falan geldi.somra sari akintiya dondu goguslerimde ki halkalar kahveeengi sonmesi lazimken yok sonmedi.hatta bi kacker koltuk altimdan agri girdi .gecen gun durduk yere aglama hissi geldi .. sonra bazen yediklerimi cikarasim gelio.bel agrim devam edio ozellikle aksamalri cok agruo ama dun yataktan kalkinca dahi vardi. dunde vajinamda batma hissi vardi.bugunde midemde eksime var
İnşallah duymayacaksin canım Rabbim umutlarını boşa çıkartmasın inşallah hayırlısıyla bebisin tutunmustur sanasaol kuzum dualariniza ihtiyacim var gidipde negatif sonucu duymak istemiyorum
hergun olmuyordu baslarda simdi hemen hemen oluyo diyebilirmCanım bel ağrısı demişsin bende de oluyor ve evet genelde aksamlari ve sabah yataktan kalkmadan oluyor hergün mu oluyor peki bende her gün olmuyor bazen gunasiri falan oluyor
insalllah cnm insallahhhİnşallah duymayacaksin canım Rabbim umutlarını boşa çıkartmasın inşallah hayırlısıyla bebisin tutunmustur sana
İnşallah duymayacaksin canım Rabbim umutlarını boşa çıkartmasın inşallah hayırlısıyla bebisin tutunmustur sana
Kızlarr bende dayanamadım şimdi test yaptım yine sizce bu hayalet ikinci çizgi ne demek oluyooinsalllah cnm insallahhh
hamilesin hayirli olsun bebegimKızlarr bende dayanamadım şimdi test yaptım yine sizce bu hayalet ikinci çizgi ne demek oluyoo
ole hayalette deil.gorunuo besbelli ikinci cizgi var bendede ole cikti cnm durdukca koyulasmis benimkiKızlarr bende dayanamadım şimdi test yaptım yine sizce bu hayalet ikinci çizgi ne demek oluyoo
Canımmmm hamilesin sanırım ya inşallah ama gayet net görünüyor yarın hemen kan ver inşallah hamilesin yaaaKızlarr bende dayanamadım şimdi test yaptım yine sizce bu hayalet ikinci çizgi ne demek oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?