Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim kistim var canım sol overde 3 taneymiş polikistik overe benziyormuş. Ama verdi klomen günde 1 tane kullandım 18 mm 1 yumurta oluştu. Sonra ovitrelle çatlatma oldum. Salı günü kan testi yaptıracam adet olmazsam.
İnşallah tutmuştur bende yarın tekrar kontrole gidicem çatlatma iğnesi vericek büyük ihtimal sen ne zaman oldun iğneyi

Kızlar varm belirti hiç bata son 8 gün var ve hiç belirtim yok sadece psikolojikmidir bilmem göğüs uçlarımın rengi koyulaştı gibi bide belimden sırtıma vuran hafif bir dızı gibi var. Arada kasıklarımada bıçak gibi sızlama giriyo. Sizde durumlar ne kızlar

Benimde arada kaşıklarıma ağrı girip gidiyor. Çok ayakta iş yapınca da vajinamda zonklama oluyor. geçen haftalar çok üşüyordum. Bunlar var bende ama 3 gün önce bata 4-5 gün kala hcg 2.2 çıktı. Bat salı günü Hcg ye tekrar baktırmayı düşünüyorum. Umudum yok ama 2.2 çıktı diye.

Benimde hiç umudum yok canım ilk denememiz bu ay ama bilmiyorum çok falza umutsuzluk var üstümde

selam kızlar topiği tamamen okudum hepinizz olumsuz düşünüyosunuz ilk ay deneyen arkadaşlar da dahil.bu olumsuz düşünce hormonlarını yerleşmeyi dahi engelliyor.1 kürtajım var.şöyle ki bebek istediğimiz 3 ay burayı okuyup herşeyi takip ettim ilişkiden sonra yattım kalkmadım falan olmadı o kadar özenmeye ragmen.4. ay sıkıldık olmuyor olursa olur Allah büyük dedik ve o ay ölesini birlikte olduk 3 kez 2 3 gün arayla ve direk kalkıp duşa gittiğim de oldu o ay regl belirtileri yaşadım her an gelicek die düşünürken reglim gelmedi 5 gün gecikmem oldu fakat bebek bekleyeli gecikmem 15 günü bile buldu o yüzden gecikmeyide önemsemedim.yaz temizliği yapacaktık eşim varsa zarar görür bi test yap dedi.testi yaptım ama beklemiyorum sıvı diğer uca ulaşmadan pozitif çizgisi 2 saniyede koyu kırmızı belirdi abartmıyorum.demek istediğim hiççççç takmamak çünkü hormonları çok etkiliyor.ölmüşsünüz gibi düşünmekten vazgeçin iyi enerji çekin üzerinize.Allah büyük o kadarrr tedaviler olmuş dr un bebeğiniz olmayacak dediği insan 8 sene sonra kendiliğinde gebe kalmış.bu gerçek bi olay yaşayandan dinledim bunu çünkü.Allah büyük mucizesi bize yeter siz inanın iateyin gerisi Allah ın bileceği iş.Bat 5 yada 6 haziran 7 ay önceki kürtaj noktamda 1 haftadır batmalar var regl belirtileri var zaten regl ve gebelik belirtileri aynı bunu biliyorum ilk gebeliğimden.İnşallah bu ay yüzümüz güler dua edelim birbirimize

Bizim de spermiogram testi kaldı sadece bnde bir sıkıntı cıkmadı hormonlarda ultrason da çok şükür. Ama doktor ilaç baslıyalım dedi eşinin sonucuna göre dedi klomen baslayalım dedi sana inşallah bu ay olur ben böyle hiç bir saglık problemim yokken ilaç tedavisi istemiyorum aslında ama mecbur kaldım bir sene bekle bekle bebek yok tabii ki Allah tan biliyorum işte ama bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacak.

Benim en son rahim filmi çekildi ondan sonra ilaca başladık öncesinde hep doğal yollarla olmasını bekleyelim dedi doktor rahim filmi de normal çıkınca denedik bakalım bu ay tüpler kapalı olabiliyormuş çünkü filmle açılma ihtimali varmış senden istemedi mi film birde smear a bakıyorlar iltihap varmı diye bende iltihap çıkmıştı bide

Kizlar benim bat 8 hazirandi.Erken oldum sandm maalesef düşük yapmışım. Hayallerim diger ay'a kaldi

Kıyamam ya nasıl anladın düşük yaptığını diğer aya umut yitirme canım benim
ben anlamadm ki yerlesmedr falan diye dusunmustm baktim gitgide cogaldi adet o zaman dedim baktim dahada cogaliyo hic durmuyo endiselendm bide pihti dusuyodu surekli kayinvalideme dedim doktorumuzu aradilar kan testi werdim doktor geldi falan dusuk dedi

Ü
canını sıkma canım ya sonuçta bebiş gelmemiş sana tam oluşmamış demekki düşük gibi düşünme normal adet olmuş gibi düşünmeye çalış moralini yüksek tut

Kızlar benim prolaktin 41,58 gelmiş doktor sonuclar normal demişti burda ki sonuclara göre yüksek benim sonucum şimdi moralim çok bozuldu ya

insallah diger ay olur. Rabbim hepimizin yuzunu guldrsun
canım çokkk geçmiş olsun daha büyüyüp düşmesinden bmyle olması daha az üzer hayırlısı böyleymiş benim 2 aylık düştü çok kötü toparlanmam 7 ayımı aldı.bidahaki aya daha rahat yerleşir eminim yeri oluşuo çünkü üzülme sakın şükret öncelik senin ve eşinin sağlığı sıhhati huzurunuz Allah ım büyük ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…