- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
İnşallah tutmuştur bende yarın tekrar kontrole gidicem çatlatma iğnesi vericek büyük ihtimal sen ne zaman oldun iğneyibenim kistim var canım sol overde 3 taneymiş polikistik overe benziyormuş. Ama verdi klomen günde 1 tane kullandım 18 mm 1 yumurta oluştu. Sonra ovitrelle çatlatma oldum. Salı günü kan testi yaptıracam adet olmazsam.
Carlama iğnesinden 14gunu kanda belli oluo cnm bende beklemedeyim inşallah gusel haber alırsınİnşallah tutmuştur bende yarın tekrar kontrole gidicem çatlatma iğnesi vericek büyük ihtimal sen ne zaman oldun iğneyi
24 Mayıs'ta oldum canım iğneyi 3 gün kan tahlili yaptırdım. 2.2 çıktıİnşallah tutmuştur bende yarın tekrar kontrole gidicem çatlatma iğnesi vericek büyük ihtimal sen ne zaman oldun iğneyi
Benimde arada kaşıklarıma ağrı girip gidiyor. Çok ayakta iş yapınca da vajinamda zonklama oluyor. geçen haftalar çok üşüyordum. Bunlar var bende ama 3 gün önce bata 4-5 gün kala hcg 2.2 çıktı. Bat salı günü Hcg ye tekrar baktırmayı düşünüyorum. Umudum yok ama 2.2 çıktı diye.Kızlar varm belirti hiç bata son 8 gün var ve hiç belirtim yok sadece psikolojikmidir bilmem göğüs uçlarımın rengi koyulaştı gibi bide belimden sırtıma vuran hafif bir dızı gibi var. Arada kasıklarımada bıçak gibi sızlama giriyo. Sizde durumlar ne kızlar
Benimde arada kaşıklarıma ağrı girip gidiyor. Çok ayakta iş yapınca da vajinamda zonklama oluyor. geçen haftalar çok üşüyordum. Bunlar var bende ama 3 gün önce bata 4-5 gün kala hcg 2.2 çıktı. Bat salı günü Hcg ye tekrar baktırmayı düşünüyorum. Umudum yok ama 2.2 çıktı diye.
Benimde ilk denemem bu ay ama umut yok. Bundan sonra da saldım çayıra ya kafama çok takmak istemiyorum ArtıkBenimde hiç umudum yok canım ilk denememiz bu ay ama bilmiyorum çok falza umutsuzluk var üstümde
Benim en son rahim filmi çekildi ondan sonra ilaca başladık öncesinde hep doğal yollarla olmasını bekleyelim dedi doktor rahim filmi de normal çıkınca denedik bakalım bu ay tüpler kapalı olabiliyormuş çünkü filmle açılma ihtimali varmış senden istemedi mi film birde smear a bakıyorlar iltihap varmı diye bende iltihap çıkmıştı bideBizim de spermiogram testi kaldı sadece bnde bir sıkıntı cıkmadı hormonlarda ultrason da çok şükür. Ama doktor ilaç baslıyalım dedi eşinin sonucuna göre dedi klomen baslayalım dedi sana inşallah bu ay olur ben böyle hiç bir saglık problemim yokken ilaç tedavisi istemiyorum aslında ama mecbur kaldım bir sene bekle bekle bebek yok tabii ki Allah tan biliyorum işte ama bakalım bu sefer nasıl sonuçlanacak.
Kıyamam ya nasıl anladın düşük yaptığını diğer aya umut yitirme canım benimKizlar benim bat 8 hazirandi.Erken oldum sandm maalesef düşük yapmışım. Hayallerim diger ay'a kaldi
ben anlamadm ki yerlesmedr falan diye dusunmustm baktim gitgide cogaldi adet o zaman dedim baktim dahada cogaliyo hic durmuyo endiselendm bide pihti dusuyodu surekli kayinvalideme dedim doktorumuzu aradilar kan testi werdim doktor geldi falan dusuk dediKıyamam ya nasıl anladın düşük yaptığını diğer aya umut yitirme canım benim
canını sıkma canım ya sonuçta bebiş gelmemiş sana tam oluşmamış demekki düşük gibi düşünme normal adet olmuş gibi düşünmeye çalış moralini yüksek tutben anlamadm ki yerlesmedr falan diye dusunmustm baktim gitgide cogaldi adet o zaman dedim baktim dahada cogaliyo hic durmuyo endiselendm bide pihti dusuyodu surekli kayinvalideme dedim doktorumuzu aradilar kan testi werdim doktor geldi falan dusuk dedi
insallah diger ay olur. Rabbim hepimizin yuzunu guldrsunÜ
canını sıkma canım ya sonuçta bebiş gelmemiş sana tam oluşmamış demekki düşük gibi düşünme normal adet olmuş gibi düşünmeye çalış moralini yüksek tut
canım çokkk geçmiş olsun daha büyüyüp düşmesinden bmyle olması daha az üzer hayırlısı böyleymiş benim 2 aylık düştü çok kötü toparlanmam 7 ayımı aldı.bidahaki aya daha rahat yerleşir eminim yeri oluşuo çünkü üzülme sakın şükret öncelik senin ve eşinin sağlığı sıhhati huzurunuz Allah ım büyük ❤insallah diger ay olur. Rabbim hepimizin yuzunu guldrsun
Var gibi canım istersen kan yaptır bat yarın mı normaldeilk idrar değil kızlar 2 saat sonra yaptım reglimin yarın ol ması gerekiyor.sizcee?
değişkenlik gösteriyor her ay canım geçen ay 6 sında oldum bu ay 4,5,6 sında olmam gerekiyorVar gibi canım istersen kan yaptır bat yarın mı normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?