- 23 Ocak 2017
- 306
- 175
- 23
- 43
Gecmis olsun canim, inşallah iyilestiginde guzel haberler alman da tez zamanda olur... insan sabredemiyor iste, 3-4 gün nasıl gececek onu bile bekleyemiyoruzKizlar insallah hayirli haberler alirsiniz bu ay olmadi benim haziranda da olmayacak ayagimi kirdim alçıda temmuza kaldi umutlar .Hepiniz iyi haberler alirsiniz insallah.Erkenden test yapmayın ben kimyasal yasadim o sevinci 2 3 gun olsa da yasayip sonra kaybetmek inanin cok cok daha kötü biraz sabredin
İnşallah olur cnm valla ya beklemek zaman geçmiyor işte :)Kizlar az once nefsime yenik dustum ve test yaptim, ikinci cizgiyi isiga tutunca gordum sandim ama testi kasetten cikarinca gercegi gordum arkada plastik parcanin yansimasiymisbat 11 haziran, ilk denememizde olmasini beklemem cok fazla da umut iste, goguslerim sisti akintim var vs.. adet sancim gibi sancim var, bunlardan kaynakli dur be yapayim bi tane dedim gulmekten alamadim kendimi takvimim 7 gun sonra yo diyo ben 3 gun kala yapayim gene yazarim
Evet canm baya bi erken yapmissin :) benimde 12si. Henuz niyetlenmiyorum anca haftaya belki.. Pek umudum olmasada...Kizlar az once nefsime yenik dustum ve test yaptim, ikinci cizgiyi isiga tutunca gordum sandim ama testi kasetten cikarinca gercegi gordum arkada plastik parcanin yansimasiymisbat 11 haziran, ilk denememizde olmasini beklemem cok fazla da umut iste, goguslerim sisti akintim var vs.. adet sancim gibi sancim var, bunlardan kaynakli dur be yapayim bi tane dedim gulmekten alamadim kendimi takvimim 7 gun sonra yo diyo ben 3 gun kala yapayim gene yazarim
Olsun kızlar iyi düşünün iyi olsun :) kötü düşünmek Yok :)Evet canm baya bi erken yapmissin :) benimde 12si. Henuz niyetlenmiyorum anca haftaya belki.. Pek umudum olmasada...
Bekle canım sonra üzülüyoruz psikolojik te olabiliror ama inşallah hamilesindir sonuçta regl geçti :) benimde son iki ilişkiden beridir kalkınca 1 gün boyunca ıslaklık geliyor valla anlamadım yarım saat yatıyorum ama bilmiyorum neden öyle oluyor.slm kizlar..takvime gore bnm bat dundü..hala gelen giden yok..goguslerim cok sisti kasik agrim var..beklemedeyim..gecen ay da boyle olmustu..kan testi yaptrdigim aksami adet gelmisti..bu sefer yaptrmicam beklicem..
merhba canım klomen kaç gün kullandın acaba banada baslayacak doktor pazartsi günüSlm kızlar benimde bat 22 haziran bu ay klomen kullandım haftaya yumurtlama günlerim bu ayın son gelir mi acaba
Klomeni doktor bana sabah akşam kullandırdı 5 gün boyunda zaten 10 tablet var bazıları günde 1 tane veriyormuş 5 gün yine klomen kullanınca 2 yumurta oluşmuş hep 1 tane oluyordumerhba canım klomen kaç gün kullandın acaba banada baslayacak doktor pazartsi günü
Ben 2 yıl bekledim kist yoktu zaten önce bütün gerekli testler yapılıyor en son klomene geçiliyor ama kist varsa klomen vermiyorlar çünkü kistti büyütüyormuşKızlar klomen kullanmadan önce ne kdr beklediniz bebek icin ? Bide polikistik över varmıydı
benim kistim var canım sol overde 3 taneymiş polikistik overe benziyormuş. Ama verdi klomen günde 1 tane kullandım 18 mm 1 yumurta oluştu. Sonra ovitrelle çatlatma oldum. Salı günü kan testi yaptıracam adet olmazsam.Ben 2 yıl bekledim kist yoktu zaten önce bütün gerekli testler yapılıyor en son klomene geçiliyor ama kist varsa klomen vermiyorlar çünkü kistti büyütüyormuş
Insallah adet olmazsin, sonucu buraya uaz lütfenbenim kistim var canım sol overde 3 taneymiş polikistik overe benziyormuş. Ama verdi klomen günde 1 tane kullandım 18 mm 1 yumurta oluştu. Sonra ovitrelle çatlatma oldum. Salı günü kan testi yaptıracam adet olmazsam.
Tabiki yazarım sizde bana dua edinInsallah adet olmazsin, sonucu buraya uaz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?