Evet çok silik çizgi görüyorum bende, zaten çok erken olduğu için normal iki gün sonra tekrar test yap hamileysen koyulaşacaktırKızlar bi bakarmısınız ben galiba öyle görmek istediğim için ikinci çizgiyi silik görüyorum. BAT 24 Haziran...
Aynen bizimde oyle oldu..yumurtlama haftam yeni bitti gorev gibiKizlar bizde bat temmuza kaldik ama regl biteli 3 4 gun oluyo hic calisasim yok sogudum ya ben
Benim 13 gun gecikme sonrasi belli olmustu ve cok yeniydi. Yani kisiden kisiye degisir bu sonuc. Gec dollenme olan kisiler var :)Gebelik olunca adet gecikirse testte de görünür mutlaka. 3 gün gecikmede kanda çıkmaması imkansız döllenme olur olmaz kana geçmeye başlar.
Ben vazgectim desem yeridir bir bosluktayim amaannn bosver durumundayim tam olarak nolucak boyle nerde kaldi gecen ay ki heyecan istege anlamiyorumAynen bizimde oyle oldu..yumurtlama haftam yeni bitti gorev gibi
Canim çatlama ignesinden sonra mı öyle oldu senin yoksa normal yolları. Igne olan kişilerde çatlama zamanı belli olduğu için üzerinden 14 gün geçmesi yeterli oluyor yüzde doksan oranında iğneden 36 ile 48 saat sonra çatliuor çünkü geç döllenme yumurtlama zamanı belli olunmayan zamanlar için bildiğim kadarıylaBenim 13 gun gecikme sonrasi belli olmustu ve cok yeniydi. Yani kisiden kisiye degisir bu sonuc. Gec dollenme olan kisiler var :)
Ben normal yolla olanlar icin demistm canimCanim çatlama ignesinden sonra mı öyle oldu senin yoksa normal yolları. Igne olan kişilerde çatlama zamanı belli olduğu için üzerinden 14 gün geçmesi yeterli oluyor yüzde doksan oranında iğneden 36 ile 48 saat sonra çatliuor çünkü geç döllenme yumurtlama zamanı belli olunmayan zamanlar için bildiğim kadarıyla
Amin canım inşallah işte sabretmek lazım biliyor musun bunu öğretti bana zamanEvet canım kisiden kisiye degisiyor iste daha yolun basinda oldugumu hissediyorum ve buna ragmen sabirli olmak gerektigini anladim rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirir insallah anne olmadan hayata gözlerimi kapatmak istemiyorum.. Hepimiz guzel haberler yazalim buraya :)
Canım hayirli olsunn yok direk gözüküyor: )Kızlar bi bakarmısınız ben galiba öyle görmek istediğim için ikinci çizgiyi silik görüyorum. BAT 24 Haziran...
Kizlar benim testim pozitif acaba oruç tutsam bebise zarar verir mi değerim 6.17 daha cok yeni galiba testimi yarintekrarliycam korkuyorum tutarsam değer zaten düşük birsey olur diye
Bende dün öğrendim hamile olduğumu ve oruca devam ediyorum zaten daha fazla birşeye ihtiyaç duymaz etkilemez yani. Ben daha ileri hamileyken ve emzirirken tutmamıştım.
Canım.benim değer düştü zaten cok değildi 6.17 cikti dr tekrar bakalım dedi gittim 4.19 olmus o yuzden yok bebisCanım bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu ve tutmak istedim devam tuttum. AMA dinimizce hamile iken mecburiyet yok tutmaya bilirsin için daha rahat olacaksa. Tebrik ederim son adet tarihin ne zaman benim BAT bugün ve test de çizgi kıp kırmızı artık hep koyulaştı çok şükür ama haftaya bayramdan sonra gideceğim doktora
Geçmiş olsun kimyasal gebelik miydiCanım.benim değer düştü zaten cok değildi 6.17 cikti dr tekrar bakalım dedi gittim 4.19 olmus o yuzden yok bebis
Bilmiorum canim ben acilde baktı edin ikisinide de birsey demedi neden dün yüksek cikti acaba dedim bu bir hormon sinirden strestense yükselip düşebilir dediGeçmiş olsun kimyasal gebelik miydi
Teşekkür ederim, beklenen adet günüm 26 haziran yani üç gün öncesinden çıktı testte.Aynen bende aynı şekilde ilk haftalar olduğu için daha benden beslenmiyor diye düşündüm ve şu son günler devam tuttum. Allahım koruyor. Tebrik ederim sizi adet gününüz ne zamandı acaba? Benim beklenen tarih bugün aslında
Ben ilk hamileliğimde kimyasal gebelik yaşadım da, benim değerim 95 135 103 düşüşe geçmişti ve kimyasal gebelik dediler çok üzülmüştüm ama allahım ikinci denememizde yine nasip etti inşallah bu kez hayırlısıyla sağlıklı gebelik olur, tekrar geçmiş olsunBilmiorum canim ben acilde baktı edin ikisinide de birsey demedi neden dün yüksek cikti acaba dedim bu bir hormon sinirden strestense yükselip düşebilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?