Öyle tabiki ol der ve olur amenna. Rabbim ne zaman hayırlıysa ozaman versin sabırda versin inşallah bakalım insan heyecanlanıyor umutlanıyor işteBenim de bat 1 Haziran benim de bu ay sürekli bir uyku hali üşüme bende de var onun dışında göğüslerim şişti ama o her ay olan bişey. Bu ay ovülasyon testi ile takip ettim yumurtamı ve diğer aylardan cok daha fazla değerlendirdik şimdi bakalım bekliyorum bu ay da olmazsa demek ki ne kadar caba sarf etsem de Rabbim vermeyince o bana gelmeyecek ne yaparsam yapayım zaten cok şükür bunun bilincindeyim. Rabbim en yakın zamanda dualarımızı kabul etsin inşallah sağlıklı bebekle nasip etsin
Sagol canım hepimiz de birlikte hayırlısıyla inşallahhayirli aksamlar umarimmm mujdeli haberler aliriz :)
Hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah canım benimcanım benım adetlerım cok duzensız ole olsa bıle yumurtlama olacak mı bakalım bugun test yapıldı yarın sonucu cıkacak doktor yumurtlamam olup olmadıgını soyler eczaneden test almıstım sımdılık yapmıyorum bıkac gun gecsın tekıp ederım doktor ne dıyecek bakalım yarın
ben 38 gunde bir oluyorm 19.gunu yumurtladm zaten bi hafta boyunca buyuyor. kesinlikle gorurdu 25m olunca catliyor. Bu garanti oluyor bende test almstm bulamadm 6 aydir yumurtlamayi :) insallah bu sefer tutmustr bebisadetten sonra kacıncı gun gordu yumurtlamayı benım bugun ultrasona baktı kucuk kıst vardı onu soledı yumurtlama gorse solerdı heralde bende test aldım takıp edecegım üşeniyorum onada
AMİNBugün az önce ben kalkamadım yataktan halsizim çok ve kasıklarım ağrıyor çok heyecanlıyım az kaldı inşallah senin ve buradaki herkesin hamile haberini alırım rabbim bu mübarek gecelerin hürmetine kimsenin kucağı boş bırakmasın
bende niye hic belirti yok yaa
insallah yaa cogu kisiden duyuyorm da su belirti war bu belirti war bende hicbise yokBizdekiler hamilelik belirtisimi bilmiyoruz ki. Ben çatlatma iğnesi yaptırdım onun etkisi olabilir diye düşünüyorum. İnşallah herkesin gönlünden geçen olur.
İğneden sonra benimde yumurtanın oluştuğu tarafta çok batmam ve ağrım olmuştu. Aşırı uykum oldu 2 gün . Aynı zamanda sürekli üşüyorumBenim de 6 haziran..çatlatma iğnesini geçen salı yaptım..arada karnıma ağrı giriyor, arka arkaya iğne batması gibi ..ama çatlatma iğnesinden olduğunu düşünüyorum, bir de peynir kesiği gibi akınım var, beklemek zor iş :/
Aynı belirtiler var bendede iğne olalı 7 gün oldu ama kadık ağrım ara ara oluyor. Çok heyecanlıyım doktora sordum bu üşümeyi iğne yapmıyormuş iğneyle alakalı değilmiş yani. Ama hamilelik belirtisiİğneden sonra benimde yumurtanın oluştuğu tarafta çok batmam ve ağrım olmuştu. Aşırı uykum oldu 2 gün . Aynı zamanda sürekli üşüyorum
hadi hayirlisi rabbim gonlunuze gore wersin :)Merhaba benim bat da 11 haziran :)
Mayıs 2016 da dış gebelik(tek tüp alındı) Şubat 2017 de 10 haftalık kalp durması sebebiyle kürtaj mevcut... ilk adetten sonra korunmadım. Genetik testleri yaptırdık bekliyoruz... Hayırlısı :)
yumurtladigin gunden eminsen bi ise yaramaz canim :) artik bebisi bekleDaha BAta 10 gun var, ama be belirtileri adet belirtisi gibi ysiyorum. Artik gebe kalmak icin calisma yapmak ise yaramaz degil mi bu kadar az varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?