Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bat 1 Haziran benim de bu ay sürekli bir uyku hali üşüme bende de var onun dışında göğüslerim şişti ama o her ay olan bişey. Bu ay ovülasyon testi ile takip ettim yumurtamı ve diğer aylardan cok daha fazla değerlendirdik şimdi bakalım bekliyorum bu ay da olmazsa demek ki ne kadar caba sarf etsem de Rabbim vermeyince o bana gelmeyecek ne yaparsam yapayım zaten cok şükür bunun bilincindeyim. Rabbim en yakın zamanda dualarımızı kabul etsin inşallah sağlıklı bebekle nasip etsin

Öyle tabiki ol der ve olur amenna. Rabbim ne zaman hayırlıysa ozaman versin sabırda versin inşallah bakalım insan heyecanlanıyor umutlanıyor işte

Hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah canım benim

Benim de bat 9 haziran, tarlaya tohum ekip ciknasini bekleyen ciftci gibi hissediyorum kendimi, onun diainda hep adet belirtisi var :)) ama inşallah güzel ve hayirli haberler aliriz...

adetten sonra kacıncı gun gordu yumurtlamayı benım bugun ultrasona baktı kucuk kıst vardı onu soledı yumurtlama gorse solerdı heralde bende test aldım takıp edecegım üşeniyorum onada
ben 38 gunde bir oluyorm 19.gunu yumurtladm zaten bi hafta boyunca buyuyor. kesinlikle gorurdu 25m olunca catliyor. Bu garanti oluyor bende test almstm bulamadm 6 aydir yumurtlamayi :) insallah bu sefer tutmustr bebis

AMİN

Bizdekiler hamilelik belirtisimi bilmiyoruz ki. Ben çatlatma iğnesi yaptırdım onun etkisi olabilir diye düşünüyorum. İnşallah herkesin gönlünden geçen olur.

Bizdekiler hamilelik belirtisimi bilmiyoruz ki. Ben çatlatma iğnesi yaptırdım onun etkisi olabilir diye düşünüyorum. İnşallah herkesin gönlünden geçen olur.
insallah yaa cogu kisiden duyuyorm da su belirti war bu belirti war bende hicbise yok insallah vardir bebislerimiz

Merhaba benim bat da 11 haziran :)
Mayıs 2016 da dış gebelik(tek tüp alındı) Şubat 2017 de 10 haftalık kalp durması sebebiyle kürtaj mevcut... ilk adetten sonra korunmadım. Genetik testleri yaptırdık bekliyoruz... Hayırlısı :)

Benim de 6 haziran..çatlatma iğnesini geçen salı yaptım..arada karnıma ağrı giriyor, arka arkaya iğne batması gibi ..ama çatlatma iğnesinden olduğunu düşünüyorum, bir de peynir kesiği gibi akınım var, beklemek zor iş :/

İğneden sonra benimde yumurtanın oluştuğu tarafta çok batmam ve ağrım olmuştu. Aşırı uykum oldu 2 gün . Aynı zamanda sürekli üşüyorum

İğneden sonra benimde yumurtanın oluştuğu tarafta çok batmam ve ağrım olmuştu. Aşırı uykum oldu 2 gün . Aynı zamanda sürekli üşüyorum
Aynı belirtiler var bendede iğne olalı 7 gün oldu ama kadık ağrım ara ara oluyor. Çok heyecanlıyım doktora sordum bu üşümeyi iğne yapmıyormuş iğneyle alakalı değilmiş yani. Ama hamilelik belirtisi

hadi hayirlisi rabbim gonlunuze gore wersin :)

Daha BAta 10 gun var, ama be belirtileri adet belirtisi gibi ysiyorum. Artik gebe kalmak icin calisma yapmak ise yaramaz degil mi bu kadar az varken

Mrb kizlar acil bişey sorucam progesteron testi yaptm sonucu yeni aldm ama dr yerinde yoktu int baktm degeri 10 ng/mL.yuksek Olanlarda hamilelk olabirms benm sonucum 26.9 cikti bilginiz varsa paylasabilirmsnz acilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…