- 29 Ocak 2017
- 278
- 122
- 33
- 29
Şimdi yine idrarda gebelik testi yaptım negatif. Sanırım bende Yok bişeylerbende yarın olcam dua edelm birbrmze
ben de yaptım negatif yarın kan vereceğim belirtiletimiz senle aynıydı seni özellikle takip ettim. Yarını bekleyelim bakalım. Hepimiz için hayırlısıŞimdi yine idrarda gebelik testi yaptım negatif. Sanırım bende Yok bişeyler
Bende yârin kan vereceğim veya akşam acilde veririm. Hiç adet belirtim yok sol kasığımda pantolon sıkınca ağrım oluyor. Birde vajinada ağrı var. Ne olucak bilmiyorum . Seninde varmı vajinada ağrıben de yaptım negatif yarın kan vereceğim belirtiletimiz senle aynıydı seni özellikle takip ettim. Yarını bekleyelim bakalım. Hepimiz için hayırlısı
Ağrım yok 2 gün önce göğüs uçlarımda acı ve kaşıntı oldu 2 gün sürdü şimdi çih ağrım yok adet öncesi göğsümde şişlik ve ağrı olurdu ama o da yok şimdiBende yârin kan vereceğim veya akşam acilde veririm. Hiç adet belirtim yok sol kasığımda pantolon sıkınca ağrım oluyor. Birde vajinada ağrı var. Ne olucak bilmiyorum . Seninde varmı vajinada ağrı
Benimde şişlik var ama bu normalde de oluyordu ama hamilesin gibi bir his geldi içime. Bilseydim bu kadar zor hamile kalıncağını nişanlıyken başlardım denemelereAğrım yok 2 gün önce göğüs uçlarımda acı ve kaşıntı oldu 2 gün sürdü şimdi çih ağrım yok adet öncesi göğsümde şişlik ve ağrı olurdu ama o da yok şimdi
ben 4 yıldor evliyim 1 yoldır istiyorum çocuğu bileydim korunmazdım gerçi birşey kullanmıyordum sadece takvime dikkat ediyordum istediğim an halile kalacağım sanıyodum öğretmenim doğum izniyle yaz tatilini bile ayarlamıştım ilk denememizde şimdi sadece olsun istiyoruz yok. Hayat işte hiç planladımız gibi gitmiyor. Allah kimseye aratmasın herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.Benimde şişlik var ama bu normalde de oluyordu ama hamilesin gibi bir his geldi içime. Bilseydim bu kadar zor hamile kalıncağını nişanlıyken başlardım denemelere
Amin inşallah canım Allah aratmasın gerçekten ama bişeyi ne kadar çok istersen o kadar onunla imtihan oluyorsun. Hayırlısı ne ise o olsun hepimizin hakkındaben 4 yıldor evliyim 1 yoldır istiyorum çocuğu bileydim korunmazdım gerçi birşey kullanmıyordum sadece takvime dikkat ediyordum istediğim an halile kalacağım sanıyodum öğretmenim doğum izniyle yaz tatilini bile ayarlamıştım ilk denememizde şimdi sadece olsun istiyoruz yok. Hayat işte hiç planladımız gibi gitmiyor. Allah kimseye aratmasın herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Merhaba bende 3 yıldır evliyim aynı sizin gibi düşünüyordum ama burayı okudukça gördüm ki öyle değil Rabbim ne zaman isterse o zaman olur .. inş yakın zamanda güzel haberler alırsınızben 4 yıldor evliyim 1 yoldır istiyorum çocuğu bileydim korunmazdım gerçi birşey kullanmıyordum sadece takvime dikkat ediyordum istediğim an halile kalacağım sanıyodum öğretmenim doğum izniyle yaz tatilini bile ayarlamıştım ilk denememizde şimdi sadece olsun istiyoruz yok. Hayat işte hiç planladımız gibi gitmiyor. Allah kimseye aratmasın herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Günaydın ben bu sabah kan tasti vermeye gidecektim ki regli oldum. Yarın rahim filmine gideceğim. Gelecwk ay için artık umudum. İnşallah sizler hamilesinizdir. Sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur.Merhaba bende 3 yıldır evliyim aynı sizin gibi düşünüyordum ama burayı okudukça gördüm ki öyle değil Rabbim ne zaman isterse o zaman olur .. inş yakın zamanda güzel haberler alırsınız
Canım Yen'i regl olmuşsun hemen çekiceklermi filmi ben adet bitiminden sonraki 5.yada 8. Günü falan çektirmiştimGünaydın ben bu sabah kan tasti vermeye gidecektim ki regli oldum. Yarın rahim filmine gideceğim. Gelecwk ay için artık umudum. İnşallah sizler hamilesinizdir. Sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur.
çatlatma iğnesi oldun mu canımmerhaba benimde 21 haziran batım bu ay yumurta takibindeyim klomen kullandım hepimiz inş sağlıkla alırız kucağımıza
Canım Yen'i regl olmuşsun hemen çekiceklermi filmi ben adet bitiminden sonraki 5.yada 8.
çatlatma iğnesi oldun mu canım
Regl sırasında çekilmesi sakıncalı değil mi acaba genelde hep bitininden sonra çekiyorlar sen Yinede bi araştır istersen2.gün çekeceğini söyledi cnm yarın gideceğim
günaydın canım üzülme bende erken gebelik testi aldım dayamadım ama negatif çıktı inş bi dahaki ayaGünaydın ben bu sabah kan tasti vermeye gidecektim ki regli oldum. Yarın rahim filmine gideceğim. Gelecwk ay için artık umudum. İnşallah sizler hamilesinizdir. Sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur.
Yaptıran başka tanıdıklarımda var cnm onlarda 2. Veya 3. Gün yaptırdılarRegl sırasında çekilmesi sakıncalı değil mi acaba genelde hep bitininden sonra çekiyorlar sen Yinede bi araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?