Gebeliğe Hazırlık BAT'LARİ HAZİRAN OLANLAR TOPLASİP BEKLEYELİM VEEE TESTLERİMİZİ PAYLASALİM :)))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi yine idrarda gebelik testi yaptım negatif. Sanırım bende Yok bişeyler
ben de yaptım negatif yarın kan vereceğim belirtiletimiz senle aynıydı seni özellikle takip ettim. Yarını bekleyelim bakalım. Hepimiz için hayırlısı

ben de yaptım negatif yarın kan vereceğim belirtiletimiz senle aynıydı seni özellikle takip ettim. Yarını bekleyelim bakalım. Hepimiz için hayırlısı
Bende yârin kan vereceğim veya akşam acilde veririm. Hiç adet belirtim yok sol kasığımda pantolon sıkınca ağrım oluyor. Birde vajinada ağrı var. Ne olucak bilmiyorum . Seninde varmı vajinada ağrı

BAT 16 Haziran beklemedeyim :) henüz ilk denememiz. İnşallah uğraştırmadan gelir miniğimiz :)) Hepimizden güzel haberler gelir umarım!

Bende yârin kan vereceğim veya akşam acilde veririm. Hiç adet belirtim yok sol kasığımda pantolon sıkınca ağrım oluyor. Birde vajinada ağrı var. Ne olucak bilmiyorum . Seninde varmı vajinada ağrı
Ağrım yok 2 gün önce göğüs uçlarımda acı ve kaşıntı oldu 2 gün sürdü şimdi çih ağrım yok adet öncesi göğsümde şişlik ve ağrı olurdu ama o da yok şimdi

Ağrım yok 2 gün önce göğüs uçlarımda acı ve kaşıntı oldu 2 gün sürdü şimdi çih ağrım yok adet öncesi göğsümde şişlik ve ağrı olurdu ama o da yok şimdi
Benimde şişlik var ama bu normalde de oluyordu ama hamilesin gibi bir his geldi içime. Bilseydim bu kadar zor hamile kalıncağını nişanlıyken başlardım denemelere

Benimde şişlik var ama bu normalde de oluyordu ama hamilesin gibi bir his geldi içime. Bilseydim bu kadar zor hamile kalıncağını nişanlıyken başlardım denemelere
ben 4 yıldor evliyim 1 yoldır istiyorum çocuğu bileydim korunmazdım gerçi birşey kullanmıyordum sadece takvime dikkat ediyordum istediğim an halile kalacağım sanıyodum öğretmenim doğum izniyle yaz tatilini bile ayarlamıştım ilk denememizde şimdi sadece olsun istiyoruz yok. Hayat işte hiç planladımız gibi gitmiyor. Allah kimseye aratmasın herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Amin inşallah canım Allah aratmasın gerçekten ama bişeyi ne kadar çok istersen o kadar onunla imtihan oluyorsun. Hayırlısı ne ise o olsun hepimizin hakkında

Merhaba kızlar bata 4 gün kaldı nasıl heyecanlıyım anlatamam bugün uyandım gögüs uçlarım rengi değişik geldi ama umutlansam mı bilemedim bi fikriniz var mı

Merhaba bende 3 yıldır evliyim aynı sizin gibi düşünüyordum ama burayı okudukça gördüm ki öyle değil Rabbim ne zaman isterse o zaman olur .. inş yakın zamanda güzel haberler alırsınız

merhaba benimde 21 haziran batım bu ay yumurta takibindeyim klomen kullandım hepimiz inş sağlıkla alırız kucağımıza

Merhaba bende 3 yıldır evliyim aynı sizin gibi düşünüyordum ama burayı okudukça gördüm ki öyle değil Rabbim ne zaman isterse o zaman olur .. inş yakın zamanda güzel haberler alırsınız
Günaydın ben bu sabah kan tasti vermeye gidecektim ki regli oldum. Yarın rahim filmine gideceğim. Gelecwk ay için artık umudum. İnşallah sizler hamilesinizdir. Sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur.

Günaydın ben bu sabah kan tasti vermeye gidecektim ki regli oldum. Yarın rahim filmine gideceğim. Gelecwk ay için artık umudum. İnşallah sizler hamilesinizdir. Sağlıklı hayırlı bebişleriniz olur.
Canım Yen'i regl olmuşsun hemen çekiceklermi filmi ben adet bitiminden sonraki 5.yada 8. Günü falan çektirmiştim
merhaba benimde 21 haziran batım bu ay yumurta takibindeyim klomen kullandım hepimiz inş sağlıkla alırız kucağımıza
çatlatma iğnesi oldun mu canım

günaydın canım üzülme bende erken gebelik testi aldım dayamadım ama negatif çıktı inş bi dahaki aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…