Gebeliğe Hazırlık Batlar kasım olanlar hadi beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnmde 15 kasımdi bat beklmedeyim henüz gelen yok hayırlısı bklm hala gelecek hissiyatindayim ben gecikmeli olacak bu ay snrm

değerlendirdigimiz gunleri düşünürsek tutmuş olma ihtimali var midir ki bilemedim adet belirtilerim var belli de gecikmeli gelecek 29 günden fazla sürmez adet dongum genelde ama sizce hamile olma şansım yüzde kac bu tabloya göre

Vala insAllah hyr olsun cnm ben bu ay hic dinlemedim kendimi dinledikce çıkıyor Belirti cunki ne kadardır deniyosunz bi de ilk mi cocuk var mi baska cnm
14 aydır evliyim tatlım ve ilk günden beri ben istiyorum eşim istemiyordu ama artık o da istiyor inşallah çok bekletmez bizi

14 aydır evliyim tatlım ve ilk günden beri ben istiyorum eşim istemiyordu ama artık o da istiyor inşallah çok bekletmez bizi
InsAllah hayırlısıyla bi an once olur canım Rabbim aratmasin daha yeni evli sayılırsınız zaten tam anlamiyla ikiniz yeni istiyorsunuz varsayilir su durumda olur İnşAllah

dedigim gibi belli olmaz umursamadigin bir anda oluyor diyorlar ya bende düşünmeyeyim aklımdan çıkarayım diyorum ama olmuyor maalesef
Aynen isterken bi an once olsun istiyor insan ama nasib ne zmnsa o gununu saatini bekliyor biz boşuna sabirszlik ediyoruz

Kızlar ya bir şey sorucam. Benim yarın adet günüm. Fakat ben hep adet olacağım gün sancılanırdım o karın ağrısından anlardım adet olduğumu gelirdi sen hemen. Ama yaklaşık 3-4 gündür karnıma adet ağrısı gibi ağrı girip duruyor adet oldum sanıyorum bakıyorum yok. Şeffaf renksiz su gibi pıhtı akıntı oluyor. Neyin nesi ki bu ilk defa böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…