Gebeliğe Hazırlık Batlar kasım olanlar hadi beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar var mı güzel haberler?
hiç ağrım yok dün biraz bacaklarım bel sırt ağrım oldu.. hiç kasık ağrım yok..
31i ovu testi yaptım, 2si silikleşti sanırım 16sı bat oluyor..
sat ise 15 ekim, prg. 12si gösteriyor, bakalım hamile miyim:) ne zaman test yapsam acaba? hiç umudum yok ama onu belirtmek isterim

Ay seni hatrladm sende bni hatrladnmı canooo:) bnmde son 3 gün

Ay seni hatrladm sende bni hatrladnmı canooo:) bnmde son 3 gün
bende seni hatırladım canım hatta geçenlerde konuna yazmıştım ama geri dönüş alamadım.. tarihini hatırlamıyorum tabi ama ne haber ne yaptın mesajıydı?
sende belirtiler var mı ? değerlendirebildin mi? ovu testi vs kullandın mı? test yapmayı düşünüyor musun :)) çok oldum galiba

Canm hiç görmedim görsem cvp vermem mi:)
Ovu testi fln kullanmadım pepaap programına göre yuumurtlama 1 kasımdı ama bnm 30 ve 31 de akıntım oldu yumurta akı gibi.
Ben o haftayı komple değerlendirdim :)
Belirti bilmiyorum aramıyorum ama bata 8 9 varken ilk defa bu ay belim kopcak gibi ağrıdı sonra kesildi ve bi kaç gün göbek deliğimin cevresi cok ağrıdı.
Akıntı şuan az var öle su gibi akıntım yok
Bakalım hayırlısı hiç test yapmadım daha 3 gün kaldı 2 kere kimyasal yaşadım sende biliyosun. O yüzden korkuyorum test yapmaya bi yandanda yapim diorum kararsızım cok canım sende durumlar nası

aynen erken yapmanın zararları, 6 gün geçse öyle yapabilsek sanki erken öğrenince napıyorsakk zaten gene duramıyorsun dr. koşuyorsun.. sonra gene keseydi bebeğiydi, kalp atışıydı.. Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah...
14ünde yapıyım diyorum ama yine de
valla çok bişeyim yok orda yazdığım gibi... kasık ağrım bile yok... bakalım 14ü belli olur buz gibi negatifi görürsem, adet gelicek demektir..
hayırlısı artıkk canım hepimiz için.

İnşallah canım yaa bakalım benmde yarn 2 kalmış olcak belki yine dayanama yaparım

Benim batta 18 Kasım. Yalnız benim bir sorum var sizinde karnınız gurulduyor mu adet olmadan önce hamilelerde bu guruldama oluyor mu?

Benim batta 18 Kasım. Yalnız benim bir sorum var sizinde karnınız gurulduyor mu adet olmadan önce hamilelerde bu guruldama oluyor mu?
Gecen ay karnım gurul guruldu ama regl oldum tabi belli olmaz kimi de hamilelik belirtisi diyor

ben de yarın sabah yapıyım bakalım... hiç regl olcakmışım gibi ağrı falan yok .. hayırlısı bakalım.

Benimde bata 6 gün kaldı. Geçen gün sadece az bi miktar sümüksü akıntım oldu. İlk defa. Normalde sadece adete yakın yumurta akı gibi olurdu adet olacağımı anlardım. Ama o bu ay gelmedi. Onun yerine sümüksü akıntı geldi. Ara sıra çok hafif kasık batmalarım oluyor. Halsizlik aşırı fazla. Kafamı yastıktan kaldırmak istemiyorum. Bu ay ovülasyon testi ile denedik. 4-5 kasım pik gördüm 6 kasım silikleşti. Bu belirtileri yaşayan ve hamile olan var mı ???

Cnm batlarimiz ayni bnde ayni durumdayim kasiklarda batma karnimda sislik bas donmem ve sabahlari hafif bulantilarim oluo ama akintim hic yok insallah sevindirir Rabbim hepimizi

Kızlar huhuuuu nerelerdeydiniz ?? Bende farklılaşan bazı şeyler var. Belirtimi bilmem ama göğüsümün ucu değil ama komple etrafı ağrıyor elleyince sızlıyor.(adet yakınken de oluyordu bu göğüs ağrısı) İdrarım sıklaştı , ayıptır söylemesi gaz var karnımın içi gurulduyor. Yarın yum sonraki 9. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…