Tamam su iki gunude atlata bilsen uyuyarakSabah anca bakarım şimdi uyuycam aşırı uykun var
Insallah hamilesindir canm kesme umudunuBen de varım kızlar bat 14 kasım.
Hiç belirtim yok
Bugün akşam saat 7de test yaptım negatif.
Ümidimi kestim gibi ama yine de bat’a kadar her gün test yapmayı düşünüyorum
Aynen canim suan benim hic beklentim yok aksine biran once gelsinde onumdeki aya bakim diyorumHer ay kırmızılar gelene kadar ümidim oluyor ne kadar çok negatif görsemde, ama bu kadar beklenti içinde olmak da bir yandan insanı yoruyor be
Bat ne zamanAynen canim suan benim hic beklentim yok aksine biran once gelsinde onumdeki aya bakim diyorum
Hmm demek ki bebişinin daha vakti gelmedi, çok bekletmez umarım13 kasim canm bata 4 kala kan test negati oldugu icin beklentim yok cnm
Umarim sende hamilesindirHmm demek ki bebişinin daha vakti gelmedi, çok bekletmez umarım
EvetBu gun yani
Erken gebelikte almistim.6 gun kala ondada negatifHangi ma
rka cnm testin markasi ne?
Canm buraya gel
"Son 7 gun heyecanla bekleyiş"
Evet dun vardi silik cizgi ama bugun yok bakan arkadaslarim gebelk var dediNasil bianda cikdi sonra silindimi cizgisi cnm
Gecenlerde bende ayni durumu yasadim bi gun cikdi ertesi gun carsaf gibiydi cnm sonra kan verdim oda negatifdiEvet dun vardi silik cizgi ama bugun yok bakan arkadaslarim gebelk var dedi
Bence degilim cunku sanki adet olacaknisim gibi yeniden ovulasyon siparisi verdimGecenlerde bende ayni durumu yasadim bi gun cikdi ertesi gun carsaf gibiydi cnm sonra kan verdim oda negatifdi
Insallah hamilesindir
Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?