batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ayy cnm geçen ay bende öyle adetime 3 gün kala sabah test yaptım akşam aynı şekilde benimde başladı kahverengiler

[/ ya soyle normalde benim kahverengi akintim geldiginde o gun kanamam olurdu sabahtan beri bekliyorum yok gelmiyo ne inat seymis yaa FONT]

Bu durumun tek çözümü ovulasyon testi gibi görünüyor. ben de alıcam, batlarımız da aynı öbür aya güzel haberler alırız inşallah :)

Bu durum herkeste aynıymış demek ki bir ben değilmişim (

[ ay surekli pedi kontrol ediyorum ne hallere dusuyo insan insallah bi bebisim olursa bu komik ve umitli umitsiz hallerimi anlaticam anlasin ne kadar kiymetli oldugunu

Allaaahiiimmmm hayali bile cok guzel yaaaaa

ayy kız ben onun götüne vururmuyum hiç öperim öperim mis kokusunu içime çekerim ohhh ne güzel allahım nasip etsin inş.
kızlar ben iki gündür çok duygusal olmaya başladım yaa izlediğim filme bile ağlıorum aklıma bişi gelio ağlıorum nie böle oldum anlamadımmyaa

kızlar yeni yasinlerimiz başlasın swwty arkadaşımız için herkes ne kadar okumak istiyosa söylesinn swwtyde girdiğinde gerçek ismini söylesin 41 yasinimizi tamamlayalım inş..

canım 2 tane okurum demiştim allah kabul ederse okudum hayırlara vesile olsun inşallah 1 tanede eşim okudu allah kabul ederse erkekler panelde yasak ama çaktırmayalım

ayberk ece babalar hisseder derler ya eşim öle dedikçe noluyo yadiyom kendi kendime..bakalım inşallah olmayız senle aynı durumdayız suan hadi bakalım

son 4 gun kızlar goguslerıme dokunamıyorum uzerlerıne yatamıyorum 3 - 4 gundur sol yumurtalıgıma sancı vurup gıdıyordu ne oluyor bılmıyorum yıne hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyorum ((

Canım benim inan o kadar üzüldüm ki adet olduguna.Kendimden çok senden umutluydum ve çok istiyodum hamile olmanı..Kendim için de ümitsiim şuan.En azından sen bana umut veriyodun ama benim inancım da kalmadı.Yarın öbürgün bende olurum adet heralde.İnş.yasin okuyan arkadaşlarımızın dualarıyla Allah bir mucize yapar ve bende buı durumu yaşayan bayanlar için umut ışıgı olurum ama mucizeler pek beni bulmaz diye düşünüyorum.Sen yine gönlünü ferah tut..İnşallahh şubat ayına güzel haberlerini alacagız canım

canimmm kiyamam kiz sanaa bu yuzdense bu kadar takma kafana Rabbim herseyin en hayirlisini versin gec olsun saglikli sihhatli olsun uzulme.

ayberk ece babalar hisseder derler ya eşim öle dedikçe noluyo yadiyom kendi kendime..bakalım inşallah olmayız senle aynı durumdayız suan hadi bakalım

hayirlisi olsun canim insallah eslerimizin dedigi gibi cikar sende bende hamileyizdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…