batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

eslem arkadaşlık isteğini kabul ettim teşekkürler insallah yapabilmişimdir hiç anlamam ben bilgisayardanda olmadıysa bida denerim

yok canım ç kırmızı kart yemedim hala bugün dayanamayıp bir ovulasyon testi daha yaptım o da çift çizgi dedi. tavukla vuracak beni ha bire yumurtluyor diye

yarın bir daha gebelik testi yapcam eğer gene çıkmazsa bu ay adet beni pas geçmiştir yumurtlamamışımdır diycem

cnm niye ovulasyon testi yapıon ki idrar tsti yuapsana

ya kızlar iyi de hamilelik belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen aynı. bence belirtilere takılmayalım.ne hamileymiş gibi düşünüp sevinelim ne de adet olacakmış gibi düşünüp üzülelim. yıpranmaktan başka bir işe yaramıyor çünkü.

onu yarın sabah yapcam canım.cumaya kadar bekleyeyim dedim kendimce.
inş. cnm yarın bende yapabilirim inş. ikimizinde pozitif çıkar ikimiz birlikte verirriz haberi burda

yok benım klasık regli belırtılerım bunlar ben alıskınım:)

cnm sen daha iyi bilirsin tabi belirtilerini benim şimdilik hiç bi belirtim yok göğüslerim çok şişti geçen ay da öyle oldu adet olmuştum ama

kızlar şimdi tabloya baktımda Anatolia20 nin batı geçmiş 2 gün eğer bebiş varsa çıkar,yapta bizde sende kurtulalım meraktan dimi:)inşallah hamişsindir.sonra sırada ben varım 22 kasım ama benim hiç umudum yok regli olacağımı biliyorum.ama allahtan umut kesilmez.2 yıldır bekliyorum.sizler nekadar zamandır bekliyorsunuz?eslem sonra sende sıra yarın yapsanda eğer cıkmazsa üzülme cunkı daha günün geçmeden çıkmayabilir.bu arada belirtiniz var mı?en güçlü belirti bence göğüs hassasiyeti yani hamile olanlardan genelde öyle duydum.diğer belirtiler sonradan cıkıyormuş.allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

inş. canım bizimde yüzümüz gülücek bizde bebişimizi alıcaz kucağımıza mis kokusunu çekicez içimizee

İNŞALLAH,İNŞALLAH AMİİİİNN DİYELİM.

cnm evet yarın bakalım çıkmazsa üzülmiycem gerçekten ağlamıycam da rabbim bilir tevekkül edicem bu ay

inş. canım bizimde yüzümüz gülücek bizde bebişimizi alıcaz kucağımıza mis kokusunu çekicez içimizee

İNŞALLAH,İNŞALLAH AMİİİİNN DİYELİM.

inşaallah cnm benim yarın sende yap bi test hepbirlikte güzel haberler veririz inş.

batım geçti 18inde test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım canım. ben de tam tersi adetten 1 hafta önce göğüslerim çok ağrırdı dokunamazdım şimdi ise hiç bir ağrı yok. 4 yıldır bekliyorum canım ben Rabbim gerçekten isteyen dileyen kullarına nasip etsin inşallah gebe kalmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…