Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasıklarım agrıyor,mıgdem bulanıyor,basım agrıyor,agzımda garıp tat.....daha ne olsun reglım ben gelıyorum dıyor bana
kasıklarım agrıyor,mıgdem bulanıyor,basım agrıyor,agzımda garıp tat.....daha ne olsun reglım ben gelıyorum dıyor bana
kızlar merhaba
benimde bat 24 aralık
bu gün idrar testi yaptım pozitif çıktı , tekrarladım testi yine pozitif
şok oldum bu kadar erken çift çizgiyi görmek şaşırttı beni.
sağlık ocağına gidip kan verdim bakalım yarın alıcam sonucu çok merak ediyorum
hakkat kız hamilelik belirtisi gibi onlar dimi eslem
ohh süper haber tebriklerrr
bat'ı batlamayıp hamiş olan vaymıı kızlar benim son 8
banada öyle geldi ama bilemiycem ümit vermiş olmayalım
benimde son 3 gün daha listedeki kimseden haber yok anatolya oldumu acepp
Son 3 mü anamm bişey kalmamış eslemm regl belirtisi yok dimiii.şimdi belirgin bibelirti varmı hadi inşallahh valla içime sevinç doğdu şimdi hai inşallah
ayy cnm hiç bi belirti yok ne adet ne hamilelik öyle boş boş bekliom kendimi de dinlememeye çalışıorum 3 gün nasıl geçicek bilmem yaa geçen ay eşimle konuşurken 21 aralıktan laf çıktı hani kıyamet kopmıycak ama insanlar için dönüm noktası falan olcak diyolar yaa bende dedim ki 21 aralık benim için dönüm noktası olcak ben o gün hamile olduğumu öğrenicem dedim içimden öyle geldi bu gün eşime dedim test al die eğer cesaret edebilirsem yarın yapmak istiyorum inş. gerçekten yarın benim için dönüm noktası olur
hepimiz için dönüm noktası olur inşallah kız eslem bu arada sana bişey sorucam ama gülme eslem senin adın mı yoksa değil mi
benim memişlerde asayiş berkemal ağrı sancı falan yok oysaki hep olurrrrdu. geçen ayda olmadı gerçi
2-3 gün akşamları yatınca hafif bi bel ve sırt ağrım oldu amaa çabuk geçtii
benim memişlerde asayiş berkemal ağrı sancı falan yok oysaki hep olurrrrdu. geçen ayda olmadı gerçi
2-3 gün akşamları yatınca hafif bi bel ve sırt ağrım oldu amaa çabuk geçtii
son 4 gün benmde heyecanlıyım bazen bu ay kesin olacak dyrum bazen de yumurtlama gunumu tespit ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun eli ayagı düzgün olsun bi bebişimiz olsun cümlemizin.
evet yaaa nedense bu ay bendede ne ağrı ne bişey sadece arada kasıklarım da hafif bir sancı gibi de değil bir ağrı oluyor o kadar anlamadım ne oluyor :18::18::18:
evet yaaa nedense bu ay bendede ne ağrı ne bişey sadece arada kasıklarım da hafif bir sancı gibi de değil bir ağrı oluyor o kadar anlamadım ne oluyor :18::18::18: