Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eslem arkadaşlık isteğini kabul ettim teşekkürler insallah yapabilmişimdir hiç anlamam ben bilgisayardanda olmadıysa bida denerim
yok canım ç kırmızı kart yemedim hala bugün dayanamayıp bir ovulasyon testi daha yaptım o da çift çizgi dedi. tavukla vuracak beni ha bire yumurtluyor diye
yarın bir daha gebelik testi yapcam eğer gene çıkmazsa bu ay adet beni pas geçmiştir yumurtlamamışımdır diycem
cnm niye ovulasyon testi yapıon ki idrar tsti yuapsana
kız bunlar hamilelik belirtesi olmasın genelde hamileler dio böyle oluyo die ama bilemedimm şimdiii
inş. cnm yarın bende yapabilirim inş. ikimizinde pozitif çıkar ikimiz birlikte verirriz haberi burdaonu yarın sabah yapcam canım.cumaya kadar bekleyeyim dedim kendimce.
yok benım klasık regli belırtılerım bunlar ben alıskınım:)
inş. cnm yarın bende yapabilirim inş. ikimizinde pozitif çıkar ikimiz birlikte verirriz haberi burda
yacam tabi yaa. ama tek çizgi çıkarsa üzülme. bazen çokk sonra adetten 5,6 gün sonra da görülebiliyor çift çizgi.
inş. cnm yarın bende yapabilirim inş. ikimizinde pozitif çıkar ikimiz birlikte verirriz haberi burda
yacam tabi yaa. ama tek çizgi çıkarsa üzülme. bazen çokk sonra adetten 5,6 gün sonra da görülebiliyor çift çizgi.
yok üzülmiycemm allahım bilir ne zaman vericeğini ama çıkarsa çok sevinrim tabi o ayrııı
yok üzülmiycemm allahım bilir ne zaman vericeğini ama çıkarsa çok sevinrim tabi o ayrııı
aynen canım. inşallah bizim de yüzümüzün güleceği zamanlar çok yakındadırrr
aynen canım. inşallah bizim de yüzümüzün güleceği zamanlar çok yakındadırrr
inş. canım bizimde yüzümüz gülücek bizde bebişimizi alıcaz kucağımıza mis kokusunu çekicez içimizee
kızlar şimdi tabloya baktımda Anatolia20 nin batı geçmiş 2 gün eğer bebiş varsa çıkar,yapta bizde sende kurtulalım meraktan dimi:)inşallah hamişsindir.sonra sırada ben varım 22 kasım ama benim hiç umudum yok regli olacağımı biliyorum.ama allahtan umut kesilmez.2 yıldır bekliyorum.sizler nekadar zamandır bekliyorsunuz?eslem sonra sende sıra yarın yapsanda eğer cıkmazsa üzülme cunkı daha günün geçmeden çıkmayabilir.bu arada belirtiniz var mı?en güçlü belirti bence göğüs hassasiyeti yani hamile olanlardan genelde öyle duydum.diğer belirtiler sonradan cıkıyormuş.allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
inş. canım bizimde yüzümüz gülücek bizde bebişimizi alıcaz kucağımıza mis kokusunu çekicez içimizee
İNŞALLAH,İNŞALLAH AMİİİİNN DİYELİM.
yok mu kızlar adetine az kalmışlar belkim burası uğurlu gelir listeye ekliyim sizii
kızlar şimdi tabloya baktımda Anatolia20 nin batı geçmiş 2 gün eğer bebiş varsa çıkar,yapta bizde sende kurtulalım meraktan dimi:)inşallah hamişsindir.sonra sırada ben varım 22 kasım ama benim hiç umudum yok regli olacağımı biliyorum.ama allahtan umut kesilmez.2 yıldır bekliyorum.sizler nekadar zamandır bekliyorsunuz?eslem sonra sende sıra yarın yapsanda eğer cıkmazsa üzülme cunkı daha günün geçmeden çıkmayabilir.bu arada belirtiniz var mı?en güçlü belirti bence göğüs hassasiyeti yani hamile olanlardan genelde öyle duydum.diğer belirtiler sonradan cıkıyormuş.allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
merhaba canım benide eklermisin beklenmeyen adet tarihim 23 aralık