batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

hepinize merhaba kızlar,bi haftadır girmiyordum,topikte baya gelişmeler olmuş,3 saattir oku oku bitiremedim hamişleri de tebrik ediyorum.Allah kucağınıza almayı nasip etsin. benim bat 22 ocak eslem,güncellersen sevinirim. Yasin okumaya ben de katılmak istiyorum, 5 tane alayım ben de. gündüz okurum inşallah hepsini.görüşmek üzere...

[QxUOTE=kaderiminoyunu;28118524]kasımın sonunda ilaç bitti aralığn 1inde oldtm aralikda ılaç icmedm herald ondan olamadm[/QUOTE]

Gunaydin canim belki bebek vardir ya umitsiz olma hemen benimde adetlerimm cok duzensiz cylo prognova diye ilac kullandim bu ay hamile olmaya engel degilmis hatta yardimci bile oluyomus doktorum soylemisti sende doktoruna bi danis iwtersen neden duzensiz adet oldugunu soyledimi doktor nedeni belli mi yani

Canim ben antalyadayim ya yinede ilgin icin cok tskkurler

Günaydın hanımlarr.. Kimsecikler yok yine..

Benim kırmızılar gelecek galibaa :'(

Belki foruma tekrar giremeyebilirim pazartesiye kadar.. KEndinize iyi bakın güzel haberler getirinn..

Kızlar bat 12 ocak.ama bugüne kadar hiç olmamış bi bel ağrısı ve göğüslerde şişkinlik, sivilceler... Adet olmama yakın zamanlarda olan kaşık ağrısı var.bazen bir tutuyor,1 saate yakın sürüyor.geçince hiçbirşey yokmuş gibi oluyor.kurtajdan sonra ilk denememiz bu ay.sizce gebelik belirtisi olabilir mi.idrar testi için çok erken değil mi?

gunaydin kizlar bugun bat gunum ama hicbise yok ortada ruyamda kirmizilari gormustum insallah tersine cikar

belirti olabilir canim ama test icin erken daha adetinin gecmesini bekle daha garanti olur insallah hamissindir

gunaydin kizlar bugun bat gunum ama hicbise yok ortada ruyamda kirmizilari gormustum insallah tersine cikar

ben de test yapmadan önceki gece rüyamda kırmızıları görmüştüm korktum wc ye gittim ama bir şey olmamıştı test yaptım o sabah ve çift çizgi inşallah sende görürsün çift çizgiyi

ben de test yapmadan önceki gece rüyamda kırmızıları görmüştüm korktum wc ye gittim ama bir şey olmamıştı test yaptım o sabah ve çift çizgi inşallah sende görürsün çift çizgiyi

ay insallaaaahhhhhh

Günaydın herkese kızlar...

Sivilce çıkartmak gebelik belirtisi midir? Kürtajdan sonra da daha l
kolay hamile kalınır diye biliyrum canım, hayırlısı olsun inşallah...

Günaydın herkese kızlar...

Sivilce çıkartmak gebelik belirtisi midir? Kürtajdan sonra da daha l
kolay hamile kalınır diye biliyrum canım, hayırlısı olsun inşallah...

canım bende kürtajdan sonra ve düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyo diye biliyorum geçtiğimiz yıllarda bende düşük yaptım hemde hamile olduğumu öğrendikten 1 saat sonra o aralar bebek düşünmediğim için dikkat etmiştim şimdi düşünüyorum ama bu seferde tutturamıyoruz

bu iş nasrettin hocanın göle yoğurt mayalamasına döndü ya tutarsa misali

Son düzenleme:

Ben bu ay ilk defa saçma sapan değişiklikler yaşıyorum. Belirti mi değilmi bilmediğim için saçma sapan diyorum çünkü benim reglim de pek belirtili olmaz. Regl sancısı nedir bilmem(ayaktan üşüttüysem karın ağrım olur ama), yumurtalıklarımın yerini hayatımda hissetmiş değilim mesela...
Regl belirtisi olarak sadece göğüslerim hassaslaşır ve çenemde 1 sivilce çıkar bu!

Şuan bat a 4 gün var. Bir haftadır göğüslerim normalinin neredeyse 2 katına ulaştı, çenem dahil yüzümün en az 4 yerinde sivilceler çıktı, saçlarım 12 saat içinde inanılmaz yağlanıyor bunlar normalin dışında şeyler lduğundan belirti olarak kabul etmelimiyim bilmiyorum. sabırsızlık hat safhada. Çıkıp bei test alsam mı diye kendimle savaşıyorum varsa bile bukadar erken görünmeyeceğini de biliyorum. Birde 8 aydır tek çizgi görmenin bir alışmşlığı var kesin yoktur vücudum kendi kendine bana uyun oynuyordur diyorum. Bir yandan ya varsa diyorum! Çıkmazlardayım, dengesiz bir ruh halindeyim anlayacağın....

hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum eslemcim..bide daha erken değilmi test için.aralığın 1inde oldum en son.bu ay olmassam yaparım ama hç umudum yok
cnm erken deil varsa çıkar bence
tmm cnm güncelliorum hemen yasinleri de yazdım okuyunca haber verirsen sevinirim cnm
Günaydın hanımlarr.. Kimsecikler yok yine..

Benim kırmızılar gelecek galibaa :'(

Belki foruma tekrar giremeyebilirim pazartesiye kadar.. KEndinize iyi bakın güzel haberler getirinn..
ayy cnm inş. hastalanmazsınn yaaa güzel düşün lütfennn
cnm daha erken biaz daha sabret adet gününde olmazsan o zaman yaparsın belki erken olucaksındır benimde geçen ay erken başlamıştı belirtiler erken oldum

inş. cnm rüyalar tersine çıkarmış ben kötü rüyalar gördüm bu gecee yaaa allahım hayırlara çıkarsın

kızlar yasinimiz 39 olmuş ben iki tane daha okur 41 e tamamlarım artık dağıtmıyoruz rümeysa arkadaşımız için dağıttık larımız okumaya gayret etsin bugün lütfen okuyan herkeste okudum die msj atsın pazar akşamı da duasını yaparım inş. rabbim kabul etsin kızlar herkes okusun lütfenn haber verin

canım hiç belli olmaz söylediklerin gebelik belirtileri arasında da var özelliklede saçların çabuk yağlanması içinde kalmasın istersen bi test al bakarsın çıkar ben 2. hamileliğimi batı beklemedn öğrenmiştim en fazla 2,5 tl den olursun ne içinde ne aklında kalsın bat geçerse tekrar yaparsın bu arada uykun nasıl gebelik uykuda yapar beni bıraksalar 7/24 uyurdum

petek11 5 yasin
d_yeşilcik 2 yasin okudu
eslem_41_ 7 tane okudu
rüyacn 2 tane
eleğimmm 2 tane
alprumi 5 tane okudu
nikky 1 tane
swtty 5 tane okudu
rehal 5 tane okudu
ebru19 2 yasin
neva7 5 yasin

24 tane okundu listedeki arkadaşlarımızda en geç yarın sabaha kadar okumaya çalışsınn kızlar okuyamayan varsa söylesinn başkası okurr

Uyku konusuna hiç girmeyelim zaten uykucuyum hep uykulu olduğumdan onu bir belirti olarak sayamıyorum :)))))
eşim diyoki sen hamile kalsan günde 18 saat uyku istersin herkalde diye, sinir ediyo beni.
Bu saç olayına gelince aslında saçlarım zaten çabuk yağlanır ama mesela gece yıkayıp yatsam sabah o saçla çok rahat işe gidebilirdim. şuan gece yıkıyorum sabah hiç yıkanmamış gibi çıldırtıyo beni bu durum, sabah yıkayıp gidiyorum akşam eve gelince sanki 5 gündür yıkamamışım o kadar şiddetli yani sen düşün...
Test yapmamı eşim istemiyo sanırsam bata kadarki heyecan onunda hoşuna gidiyo ama ben çatlıyorum, ona çaktırmadan gider alır yaparım ama 4 gün öncesi çok erken değil mi sence?
Sen kaç gün önce öğrenmiştin?
gaza getirin beni yapiiimmmm yaaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…