günaydıııınnn kızlaaaarrr Yasin'e mi başlıyoruz kız eslem bende okurum tabi hepsini okuyamam bir günde bir de arapça bilmiyorum türkçesi olur heralde değil mi
nikiycim bende önümüzdeki ay çektiricem doktor bir bakalım dedi doktorun yazdığı yer ağrısız çekiyormuş internetten araştırdım forumdanda orda çektirenlerin yorumlarını okudum çektirmek istersen ve istanbuldaysan yerini yazabilirim sana istersen
Kızlar bat 12 ocak.ama bugüne kadar hiç olmamış bi bel ağrısı ve göğüslerde şişkinlik, sivilceler... Adet olmama yakın zamanlarda olan kaşık ağrısı var.bazen bir tutuyor,1 saate yakın sürüyor.geçince hiçbirşey yokmuş gibi oluyor.kurtajdan sonra ilk denememiz bu ay.sizce gebelik belirtisi olabilir mi.idrar testi için çok erken değil mi?
gunaydin kizlar bugun bat gunum ama hicbise yok ortada ruyamda kirmizilari gormustum insallah tersine cikar
gunaydin kizlar bugun bat gunum ama hicbise yok ortada ruyamda kirmizilari gormustum insallah tersine cikar
ben de test yapmadan önceki gece rüyamda kırmızıları görmüştüm korktum wc ye gittim ama bir şey olmamıştı test yaptım o sabah ve çift çizgi inşallah sende görürsün çift çizgiyi
Günaydın bat günümüz aynı bende rüyamda çift çizgi gördüminşallah hepimiz için hayırlısı olur
Kızlar bat 12 ocak.ama bugüne kadar hiç olmamış bi bel ağrısı ve göğüslerde şişkinlik, sivilceler... Adet olmama yakın zamanlarda olan kaşık ağrısı var.bazen bir tutuyor,1 saate yakın sürüyor.geçince hiçbirşey yokmuş gibi oluyor.kurtajdan sonra ilk denememiz bu ay.sizce gebelik belirtisi olabilir mi.idrar testi için çok erken değil mi?
Günaydın herkese kızlar...
Sivilce çıkartmak gebelik belirtisi midir? Kürtajdan sonra da daha l
kolay hamile kalınır diye biliyrum canım, hayırlısı olsun inşallah...
canım bende kürtajdan sonra ve düşükten sonra daha kolay hamile kalınıyo diye biliyorum geçtiğimiz yıllarda bende düşük yaptım hemde hamile olduğumu öğrendikten 1 saat sonra o aralar bebek düşünmediğim için dikkat etmiştim şimdi düşünüyorum ama bu seferde tutturamıyoruz
bu iş nasrettin hocanın göle yoğurt mayalamasına döndü ya tutarsa misali
cnm erken deil varsa çıkar bencehayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum eslemcim..bide daha erken değilmi test için.aralığın 1inde oldum en son.bu ay olmassam yaparım ama hç umudum yok
tmm cnm güncelliorum hemen yasinleri de yazdım okuyunca haber verirsen sevinirim cnmhepinize merhaba kızlar,bi haftadır girmiyordum,topikte baya gelişmeler olmuş,3 saattir oku oku bitiremedimhamişleri de tebrik ediyorum.Allah kucağınıza almayı nasip etsin. benim bat 22 ocak eslem,güncellersen sevinirim. Yasin okumaya ben de katılmak istiyorum, 5 tane alayım ben de. gündüz okurum inşallah hepsini.görüşmek üzere...
ayy cnm inş. hastalanmazsınn yaaa güzel düşün lütfennnGünaydın hanımlarr.. Kimsecikler yok yine..
Benim kırmızılar gelecek galibaa :'(
Belki foruma tekrar giremeyebilirim pazartesiye kadar.. KEndinize iyi bakın güzel haberler getirinn..
cnm daha erken biaz daha sabret adet gününde olmazsan o zaman yaparsın belki erken olucaksındır benimde geçen ay erken başlamıştı belirtiler erken oldumKızlar bat 12 ocak.ama bugüne kadar hiç olmamış bi bel ağrısı ve göğüslerde şişkinlik, sivilceler... Adet olmama yakın zamanlarda olan kaşık ağrısı var.bazen bir tutuyor,1 saate yakın sürüyor.geçince hiçbirşey yokmuş gibi oluyor.kurtajdan sonra ilk denememiz bu ay.sizce gebelik belirtisi olabilir mi.idrar testi için çok erken değil mi?
Ben bu ay ilk defa saçma sapan değişiklikler yaşıyorum. Belirti mi değilmi bilmediğim için saçma sapan diyorum çünkü benim reglim de pek belirtili olmaz. Regl sancısı nedir bilmem(ayaktan üşüttüysem karın ağrım olur ama), yumurtalıklarımın yerini hayatımda hissetmiş değilim mesela...
Regl belirtisi olarak sadece göğüslerim hassaslaşır ve çenemde 1 sivilce çıkar bu!
Şuan bat a 4 gün var. Bir haftadır göğüslerim normalinin neredeyse 2 katına ulaştı, çenem dahil yüzümün en az 4 yerinde sivilceler çıktı, saçlarım 12 saat içinde inanılmaz yağlanıyor bunlar normalin dışında şeyler lduğundan belirti olarak kabul etmelimiyim bilmiyorum. sabırsızlık hat safhada. Çıkıp bei test alsam mı diye kendimle savaşıyorum varsa bile bukadar erken görünmeyeceğini de biliyorum. Birde 8 aydır tek çizgi görmenin bir alışmşlığı var kesin yoktur vücudum kendi kendine bana uyun oynuyordur diyorum. Bir yandan ya varsa diyorum! Çıkmazlardayım, dengesiz bir ruh halindeyim anlayacağın....
canım hiç belli olmaz söylediklerin gebelik belirtileri arasında da var özelliklede saçların çabuk yağlanması içinde kalmasın istersen bi test al bakarsın çıkar ben 2. hamileliğimi batı beklemedn öğrenmiştim en fazla 2,5 tl den olursun ne içinde ne aklında kalsın bat geçerse tekrar yaparsın bu arada uykun nasıl gebelik uykuda yapar beni bıraksalar 7/24 uyurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?