bende 5 tane okurum. yastıyı kılıp başlarım.
Canım benim içinde toplam 5 tane okundu yazar mısın..
yazdım cnmm ağzına sağlıkk sana hamilelik getirsin bu yasinlerr
Maaşallahh swwtycim çok hızlısınnn
okudum canım ben 5 tane
ne güzel bi tanede olsa var yavrunn kaç yaşındaa
inşallah canım inşallah... Allah sağlıkla hayatımıza nasip etsin bebeklerimizi. Allah kabul etsin Yasin okuyorsunuz. Ben orjinalinden okumayı bilmiyorum malesef, genellikle hafızların okumasından dinliyorum ve Türkçe mealli alt yazısını takip ederek dinliyorum. Bu gün Meryem Suresini açıp dinledim sizin aklıma getirmenizle ( Allah razı olsun hepinizden) O kadar derin, güzelki surenin anlattığı, resmen içim titredi. Bu ay değilse de hayırlı zamanda "ol" dediğinde olacak biliyorum.
Hmmm bu rahim agzı yumuşamış mı sertleşmiş mi daha onu anlayacak kadar gelişmedi algım. Sadece bu ay umutluyum umutluyum diye dolaşıyordum ortalıkta ama bi baktım ki çeneme bir canavar sivilce çıkmış ki; bu benim için regl belirtisi
oo baya büyümüş yaa tam abi olcak yaşa gelmiş senin yaş kaç cnm6 yaşında teyzesi daha doğrusu bu ayın 25 inde 7 olacak
Canim benim yumusayinca adet oluyorum sert olursa bebek oluyo benim adete 3gun kala yumusamaya basliyo ve adet oluyorumbenim icin cok kolay ve guzel bi yontem ve kolayda yani
kız nasıl yapıosunn ben fitil bile sokamıorum eşime yaptırıorumm valla onada bağıra bağıraa
kız valla yapamıorum ben çok korkağım o konularda ben nasıl şu vajinusmus mu ne ondan olmadım bilmem allaha şükür onda bi problemim olmadı ama böyle şeylerde çok korkuyorum haytta sokamam elimiAllah seni yaa ayy çok güldüm ben
canım bende martta 33 olacam artık zamanı geldi geçti bile
kız valla yapamıorum ben çok korkağım o konularda ben nasıl şu vajinusmus mu ne ondan olmadım bilmem allaha şükür onda bi problemim olmadı ama böyle şeylerde çok korkuyorum haytta sokamam elimi
25 yaşında falan anne olmuşun heralde ne zaman evlendin ilki hemen oldumuu
evet canım 2005 de evlendim 10 ay sonra hamile kaldım gerçi hamile kalmamda doktorunda payı vardı eşim varikosel ameliyatı olmuştu ameliyattan 15 gün sonra hamile kalmışım yani ameliyattan sonraki ilk çalışmada
Canim benim yumusayinca adet oluyorum sert olursa bebek oluyo benim adete 3gun kala yumusamaya basliyo ve adet oluyorumbenim icin cok kolay ve guzel bi yontem ve kolayda yani
ayy cnm eşinin iş bulmasına çok sevindimm hayırlı olsun cnm inşşşşşşşş. hamilesindir yarın bi test yap bize haber ver olurmuu
sagol canim benimmmm eksik olma :) testi yarin aldircam esime pazar sabahi da yaparim hemen buraya yazicam sonucu
kız valla yapamıorum ben çok korkağım o konularda ben nasıl şu vajinusmus mu ne ondan olmadım bilmem allaha şükür onda bi problemim olmadı ama böyle şeylerde çok korkuyorum haytta sokamam elimi
ayy cnm eşinin iş bulmasına çok sevindimm hayırlı olsun cnm inşşşşşşşş. hamilesindir yarın bi test yap bize haber ver olurmuu
sagol canim benimmmm eksik olma :) testi yarin aldircam esime pazar sabahi da yaparim hemen buraya yazicam sonucu
canım nasipler çifter çifter gelir inşallahhh. bak eşin iş bulmuş. şimdi belkim de hamilesin ohhhhh yenmez kız tadından
cidden canım nasıl yapıyosun.Afedersin parmagını mı sokuyosun anlamak için.Ben o yöntemi şu şekilde biliyorum parmagını sokunca eger sert bir şeye çarparsa elin adet oluyosun eğer yumuşak birşeye çarptıysa ya da parmagına hiç birşey çarpmıyorsa hamile oluyosun.Bu senin yaptıgın o yöntemmi?
hee ya cidden iyi olmamışsın vajinusmuskızz bişey diyim mi . ben lisedeyken kızlarla aramızda konuşuyorduk kızlık zarı muhabbetini bi gün merak ettim aynayı koydum aşağı çıktım üstüne bakınıyorm kızlık zarı arıyom küçük pelinin sağına soluna bakarken sen kan gel nasıl korktum anlatamam :18::18::18: meğer adet olmuşum
canım nasipler çifter çifter gelir inşallahhh. bak eşin iş bulmuş. şimdi belkim de hamilesin ohhhhh yenmez kız tadından
oyle vallahi Allahima dua ettim eger bebek gelirse nasibiyle gelir dedim ertesi gun yani bugun esimi aradilar ve is gorusmesine gittik bide melegim gelirse gercekten tadindan yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?