batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Canim benim yumusayinca adet oluyorum sert olursa bebek oluyo benim adete 3gun kala yumusamaya basliyo ve adet oluyorumbenim icin cok kolay ve guzel bi yontem ve kolayda yani

6 yaşında teyzesi daha doğrusu bu ayın 25 inde 7 olacak
oo baya büyümüş yaa tam abi olcak yaşa gelmiş senin yaş kaç cnm
Canim benim yumusayinca adet oluyorum sert olursa bebek oluyo benim adete 3gun kala yumusamaya basliyo ve adet oluyorumbenim icin cok kolay ve guzel bi yontem ve kolayda yani

kız nasıl yapıosunn ben fitil bile sokamıorum eşime yaptırıorumm valla onada bağıra bağıraa

Allah seni yaa ayy çok güldüm ben
kız valla yapamıorum ben çok korkağım o konularda ben nasıl şu vajinusmus mu ne ondan olmadım bilmem allaha şükür onda bi problemim olmadı ama böyle şeylerde çok korkuyorum haytta sokamam elimi
canım bende martta 33 olacam artık zamanı geldi geçti bile

25 yaşında falan anne olmuşun heralde ne zaman evlendin ilki hemen oldumuu

evet canım 2005 de evlendim 10 ay sonra hamile kaldım gerçi hamile kalmamda doktorunda payı vardı eşim varikosel ameliyatı olmuştu ameliyattan 15 gün sonra hamile kalmışım yani ameliyattan sonraki ilk çalışmada

cidden canım nasıl yapıyosun.Afedersin parmagını mı sokuyosun anlamak için.Ben o yöntemi şu şekilde biliyorum parmagını sokunca eger sert bir şeye çarparsa elin adet oluyosun eğer yumuşak birşeye çarptıysa ya da parmagına hiç birşey çarpmıyorsa hamile oluyosun.Bu senin yaptıgın o yöntemmi?

kız valla yapamıorum ben çok korkağım o konularda ben nasıl şu vajinusmus mu ne ondan olmadım bilmem allaha şükür onda bi problemim olmadı ama böyle şeylerde çok korkuyorum haytta sokamam elimi

hee ya cidden iyi olmamışsın vajinusmus kızz bişey diyim mi . ben lisedeyken kızlarla aramızda konuşuyorduk kızlık zarı muhabbetini bi gün merak ettim aynayı koydum aşağı çıktım üstüne bakınıyorm kızlık zarı arıyom küçük pelinin sağına soluna bakarken sen kan gel nasıl korktum anlatamam :18::18::18: meğer adet olmuşum

ay ben hic yapamam oyle seylerrr

allah seni napmasın kız ne cesaret haytta öyle şeyler yapmdımm yapmam yanii korkağım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…