batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

eslem kanka sen hamile ol bu ay elini değdiriceksin bak bana hee

inş. kız ben yarın hamiş çıkıyım sende öbürsükün gün yada yarın hep birlikte yapalımm

enteresan aylardır olan göğüs sancısı yok benimde . ara ara kasıklarıma sancı girdi . üşütüyormuyum
acaba die düşünüom

cnmmmmmm sende yap yarın test hepimiz yapalımmmm

enteresan aylardır olan göğüs sancısı yok benimde . ara ara kasıklarıma sancı girdi . üşütüyormuyum
acaba die düşünüom

evet normalde bende de çok olur ama bu ay hiç bişey yok acaba geç mi hastalanıcam diyorum hiç yormuyorum bebeğe ama kısmet tabiki

ne koycaz bebişlerin adınıı eşim erkek olursa sadık efe olsun istio bende çok beğendim içim ısındı sadık eşimin ismi zatenn kız olursada bade ela nisa inci cemre falan geçio benim aklımdan sizinn kızlar

tamam sıkıştırmayalım seni eslemm yarın yaz ama mutlaka. benim yapsamda cıkmazki erken daha dimii. ruyacan daha önce adet düzünsiazliği yaşadınmı. benim geçen ay göğüslerimde ağrı hiç olmadı ama adetimde gecıkmedii.hatta 26. günde oldum

ben ilk kızım olsun istiyorum kız olursa gülsüm koymak istiyorum erkek olursa ya salih yada hamza istiyorum ama ilk erkeğe salih koyarım heralde kpderimin iki ismi var pek kimse bilmio ama bi ismi salih bende koyıyım diyorum hoşuna gider ama önceden beri istiyodum zaten böyle olunca koyarım die karar verdim

tamam canım yaparsam tabi ki yazarımm hemde ilk size söylerim tabi çıkarsa inş. çok da ümitlenmek istemiyorumm

war mı yenı haberler :)))
batı yaklasan ,,,ben son 6 dayım:))

yok daha cnm haberler bende son 3

yok canım hiç yaşamadım sadece ekim ayında 4 gün gecikti çok umutlanmıştım ama sonra regli oldum sadece o dur yani hep düzenli olurum benim de erkek olursa kaan efe istiyoruz biz kıza daha karar veremedik nedense hep erkek düşünüyoruz ama kız olursa da aklımdan gamze ve ya ecrin geçiyor birde aybike ismini de beğenirim onu da düşünebilirim

hadı ınsallah kapıyı ac bızde arkandan gelek :)))

ayyy inş. gerçekten o kdar istiyorum kii inş sizde bende hamile olalım bu ay... bu ay çok umutluyum aslında doktor beni rahatlattı ya o yüzden hep olcak dedim stres yapmadım ama şu son günler de acaip umutsuzlaştım nie bilmiorum ama öyle oldu rabbim hakkımda hayırlısını versin bizim için en hayırlı zamanda nasip etsinn

cnm ilk erkek olsun istiyonuz heraldem bende sana bi kız yapıyım oğluna dünür oluruz belkimmmm

beşik kertmesi yaparız kız bebişleri

kaan efe de güzel iyi adaş oluruzz yeğenimin ismide kaan çok severim bu ismi

....taamm bebelerimiz everekk bana uyarr

kızlar bişey sorcamm ya eşinz hiç ilaç kullandımı çocuk için

beşik kertmesi yaparız kız bebişleri

olur kız dermişim kız böyle demek bile iyi deilmiş hee şaka bile yapmamak gerekiomuş melekler nikahını kıyarmış çok söylersen öyle duymuştumm

yok cnm benim eşim hiç kullanmadı hep ben kullandım ama eşimin testlerinde hiç problem çıkmamıştı cnm

yok canım kullanmadık ikimizde bu ay olmazsa önümüzdeki ay gidicem doktora

öylemiymiş eslemcim bilmiyordum ben demiyelim bir daha o zaman

al benden de o kadan hiç umudum yokk ama ne diyoruz allahtan umud kesilmez dimi

öyle tabi canım. Rabbim " benden ümidinizi kesmeyin1" diyor.

eslem kanka sen hamile ol bu ay elini değdiriceksin bak bana hee

hele hamile ol eslem ayağını sürücen burda ki arkandan gelelim

benim babamın da kayınpederi de adı Ali. yani Ali kesin olacak yanına Berkay düşünüyoruz. Ali Berkay. ama kıza bir karar vermedik daha :97:

benim eşimde varikosel vardı o yüzden evikap ve mone kullanmıştı

eşim 3 ay boyunca her hafta iğne vurulduu. spermler yumyrtaya ulaşana kadar yaşamıomuş 3ay sonra başka bi doktora gittk sperm testi yaptı oda normal dedi heralde işe yaradı iğneler ama hala bebek olmadıı ya bide takviye olarak prooxeed denilen bi toz verdi doktor suya karışıstırıp içti desdtekleyiciymişş. b

inş. cnm inş. sen napıosun gelen giden var mı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…