yemek varmış yemek hem de köfteymiş eee buranın ablası da yaş 31 olunca benim. eee buranın ağası da benim 4 yıl olmuş bebek bebek diyeli. veren bakam ablanıza köftelerii
ayyy ne güzel yaa bi kaç gün sonra tekrar yap bakim inş. hamilesindirrkızlarrr herkese ii akşamlarrrr...Gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı yarın tekrar yapcam,dua edin ne olur...
inş. olmazsın cnmselam kızlar benim batıma da7 gün kaldı meraklardayım
Ispanalikli borek var kizlar yer misiniz
ayyy ne güzel yaa bi kaç gün sonra tekrar yap bakim inş. hamilesindirr
inş. olmazsın cnm
neeeee ayy çok severim yaaa benimde cnm şimdi yoğurtlu makarna istedi yapıorum şimdii
ayyy ne güzel yaa bi kaç gün sonra tekrar yap bakim inş. hamilesindirr
inş. olmazsın cnm
neeeee ayy çok severim yaaa benimde cnm şimdi yoğurtlu makarna istedi yapıorum şimdii
Gel canim yufkasini bile kendim yaptim bende esimde cok seviyoruz
vayyy kendin açtın hee maş. pek hamaratmışın sende yaww
kızlarrr herkese ii akşamlarrrr...Gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı yarın tekrar yapcam,dua edin ne olur...
Vayyy al ablacim senin olsun tabagim
Ispanalikli borek var kizlar yer misiniz
teşekkür ederim canımcım
yaa ben az önce gezmedeydim ama olsun sen bana da ayır sabah kahvaltısı olur banayufkayı da sen açmışsın ohhhhh mis mis
Tamam canim sen yeterki iste . Canim ya benim sag yumurtaligim ara ara cok agriyo hic sag agrimazdi acaba bebek mi varki yoksa kist falan mi bu arada bat a 2 gun var du edin lutfen olur mu canim ve canlarim
Tamam canim sen yeterki iste . Canim ya benim sag yumurtaligim ara ara cok agriyo hic sag agrimazdi acaba bebek mi varki yoksa kist falan mi bu arada bat a 2 gun var du edin lutfen olur mu canim ve canlarim
Bu kist olayı nedir canım? Niye olur? Olduğunu nasıl anlarız? Ben doktor kontrolüne gittiğimde kist falan bişey dememişti, sonradan olan bişey mi?
Yok canim doktar muayene ettiginde anlar benim ne iyi ne kotu olan kistlerim vardi doktor demisti bi kere 3ay once klomen kullandim ve sol yumurtaligimda yumurta olusmadi bu arada oteki yazi da sol olacakti sag degil neyse o zamandan sonra daha vazla buyumus olabir cunku agridigini hissediyorum
iyi düşün iyi olsun canım. Rabbim isteyen herkese anne olma duygusunu nasip etsin inşallah.
kistler için soğan kürü çok iyi deniyor. ben denedim soğan kürünü adetim klomenden sonra sapıtmıştı düzeltti. bir araştır istersen soğan kürünü.
Ahh canim ahhh biliyorum sogn suyunu ama icemiyorum oluyorum onun kokusindan
ıyy tadı gerçekten berbat. ben içerken elimde bitter çikolata tutuyordum suyu içer içmez hooppp yuvarla bir bitter yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?