batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Alisamadim ki burdaki ruslara gicik oluyorum kocama falan cok sarkiyolar alisverise paralari yetmesse falan kotu kotu seyler teklif ediyolar ya zaten bu yuzden coook kavga ediyoruz

AAAAA ben döverim bir tanesine denk gelsem öyle durumda olsak ben de kıskanırım tabi

bende cok kiskancimmm bu huyumu sevmiyorum ama engel olamiyorum kendime yakinda tv de izletmicem
kız ikizimmisin sen benim nee aynı bennn yakında onuda yapcam vaalla

af buyur hanım abla gelsin köfteleerrr ama bir lokma da kendime ayırayım mı mercimeğimin canı çekerse diye

yi canım yi. sen hamilesin mercimeğin de canı çekmiştir. ben diğer tabaklardan alayım
benimkini bölüşelim cnm
bizde de tam tersi benimki kıskanç erkek sinekten kıskanacak neredeyse
benimkinin beni kıskanıcak bi durumu olmadığı için kıskandığını görmedim hiç ama ben çok kıskanıorum bi bayan akrabasıyla bile tokalaşmasına kızıprumm
Alisamadim ki burdaki ruslara gicik oluyorum kocama falan cok sarkiyolar alisverise paralari yetmesse falan kotu kotu seyler teklif ediyolar ya zaten bu yuzden coook kavga ediyoruz

neeeeeeeeee ben gelmem oraya aslaaa öldürürüm lan onları ben kafayı yerim heee...
benim eşim antalyasa acemi askerliğini yapmış çok beter bi yer diodu hepp

ben hiççç kıskanmam kocama. hiiiççç kıskanç değilimdir. tv de falan güzel az buçuk açık kız görsem hiççç gözlerini kapatmam yada kanal falan değiştirmem

eslemcim sağol kuzum benim yemeğini paylaştığın için hadi afiyet olsunnn

ben daha köfteleri vermedim fırına ama benimki yoldaymış erken geleceği tuttu Allahtan aç değilmiş atıştırmış ya kızlar ben pek kıskanç değilimdir ama kocamı 1 saat görmesem özlüyorum yaa

hımmm o zaman bi gezmeye gidip geleyim o zamana hem köfteler pişer hem ben acıkmış olurum öptüm kızlar erken gelinsem girerim tekrar

ruh ikizi olabiliriz

ay benim kocama sarkintilik yapicaklar var yaaaaa yolarim hepsini dusuncesi bile sinir bozucu

afiyet olsun işte ben hemen kapatırınm gözlerini
ruh ikizi olabiliriz

ay benim kocama sarkintilik yapicaklar var yaaaaa yolarim hepsini dusuncesi bile sinir bozucu

bencede cnm tm ruh ikizii bende yolarım inan ki

canlarim ben cikiyorumm ara ara ugrarim yine opuyorum hepinizi

kızlarrr herkese ii akşamlarrrr...Gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı yarın tekrar yapcam,dua edin ne olur...

Canim bende deli gibi kiskancim nefret ediyorum huyumdan ama elimden bisey gelmiyo firenliyemiyorum kendimi alla hep dua ediyorum yarabbim benim bu kiskancligimi al ucsuz bucaksiz denizlere at diye ama ben galiba kiskanclikla da sinav oluyorum

canım adet düzensizliğim şu şekilde oldu oruç zamanıydı bi 15 gün gecikti o kadar onun dısında soğan suyu içtiğim için adet dzensizliğim hiç olmuyodu.Özellikle son üc aydır en fazla 30 günde bir adet oluyodum ama bu ay bende anlamadım.Benim 4 gün önce göğüs uclarım ağrımaya başladı ve elim değse bile ağrıyo o derece ayrıca kasık ve bel ağrılarım mide yanmam gibi şikayetlerim var bu ay .Geçen aylarda hiç böyle olmamıştı.Eğer psikolojik olsa gecen aylarda da bu olurdu.Doktora 23 aralıkta gittim kan testi için ama doktora görünmedi zaten sonuç negatifti .Eşim gidelim doktora en azından neden adet gelmiyo diye baktırırız ama kayınvalidem şimdi değilde 7 gün sonra falan gitmemi istiyo .O gebe oldugumu hissediyo geç gebelik dediklerinden ama kanda veya idrarda çıkmadıgı için ben pek inanmıyorum..Doktor sana ne dedi peki hamile olma ihtimalin varmı doktora göre ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…