nieee kızzzz :44::44:
yi canım yi. sen hamilesin mercimeğin de canı çekmiştir. ben diğer tabaklardan alayım
Alisamadim ki burdaki ruslara gicik oluyorum kocama falan cok sarkiyolar alisverise paralari yetmesse falan kotu kotu seyler teklif ediyolar ya zaten bu yuzden coook kavga ediyoruz
kız ikizimmisin sen benim nee aynı bennn yakında onuda yapcam vaallabende cok kiskancimmm bu huyumu sevmiyorum ama engel olamiyorum kendime yakinda tv de izletmicem
af buyur hanım abla gelsin köfteleerrrama bir lokma da kendime ayırayım mı mercimeğimin canı çekerse diye
benimkini bölüşelim cnmyi canım yi. sen hamilesin mercimeğin de canı çekmiştir. ben diğer tabaklardan alayım
benimkinin beni kıskanıcak bi durumu olmadığı için kıskandığını görmedim hiç ama ben çok kıskanıorum bi bayan akrabasıyla bile tokalaşmasına kızıprummbizde de tam tersi benimki kıskanç erkek sinekten kıskanacak neredeyse
Alisamadim ki burdaki ruslara gicik oluyorum kocama falan cok sarkiyolar alisverise paralari yetmesse falan kotu kotu seyler teklif ediyolar ya zaten bu yuzden coook kavga ediyoruz
ben hiççç kıskanmam kocama. hiiiççç kıskanç değilimdir. tv de falan güzel az buçuk açık kız görsem hiççç gözlerini kapatmam yada kanal falan değiştirmem
eslemcim sağol kuzum benim yemeğini paylaştığın için hadi afiyet olsunnn
ben daha köfteleri vermedim fırına ama benimki yoldaymış erken geleceği tuttu Allahtan aç değilmiş atıştırmış ya kızlar ben pek kıskanç değilimdir ama kocamı 1 saat görmesem özlüyorum yaa
kız ikizimmisin sen benim nee aynı bennn yakında onuda yapcam vaalla
benimkini bölüşelim cnm
benimkinin beni kıskanıcak bi durumu olmadığı için kıskandığını görmedim hiç ama ben çok kıskanıorum bi bayan akrabasıyla bile tokalaşmasına kızıprumm
neeeeeeeeee ben gelmem oraya aslaaaöldürürüm lan onları ben kafayı yerim heee...
benim eşim antalyasa acemi askerliğini yapmış çok beter bi yer diodu hepp
hımmm o zaman bi gezmeye gidip geleyim o zamana hem köfteler pişer hem ben acıkmış olurumöptüm kızlar erken gelinsem girerim tekrar
afiyet olsun işte ben hemen kapatırınm gözleriniben hiççç kıskanmam kocama. hiiiççç kıskanç değilimdir. tv de falan güzel az buçuk açık kız görsem hiççç gözlerini kapatmam yada kanal falan değiştirmem
eslemcim sağol kuzum benim yemeğini paylaştığın için hadi afiyet olsunnn
ruh ikizi olabiliriz
ay benim kocama sarkintilik yapicaklar var yaaaaa yolarim hepsini dusuncesi bile sinir bozucu
AAAAA ben döverim bir tanesine denk gelsemöyle durumda olsak ben de kıskanırım tabi
kız ikizimmisin sen benim nee aynı bennn yakında onuda yapcam vaalla
benimkini bölüşelim cnm
benimkinin beni kıskanıcak bi durumu olmadığı için kıskandığını görmedim hiç ama ben çok kıskanıorum bi bayan akrabasıyla bile tokalaşmasına kızıprumm
neeeeeeeeee ben gelmem oraya aslaaaöldürürüm lan onları ben kafayı yerim heee...
benim eşim antalyasa acemi askerliğini yapmış çok beter bi yer diodu hepp
kızlarrr herkese ii akşamlarrrr...Gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı yarın tekrar yapcam,dua edin ne olur...
Aynen yaa hem kan hem idrar testi yaptım negatif..Ayrıca benim stres yapmaya vaktim bile olmuyor hiç evde durmuyorum dediğin gibi bende kabullendim.Ama neden böyle oldu anlamıyorum.Peki senin daha önce de böyle düzensizliğin varmıydı? Bide şuan da adet sancıları gibi karın ağrıların bel ağrıların ya da göğüs hassasiyetin falan var mı? Benim normalde her adetimden önce olurdu ama hala yok.. Doktora kan tahlili için gittim çıkmayınca adet söktürücü alayım dedim ama 1 hafta sonra yine gel kan testini tekrarlayalım dedi.Sen Doktora gittin mi?
NEeeeeeeeee ay cok mutlu oldum darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?