• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Bende 23 yaşındayım yaklaşık 2,5 senelik evliyiz aslında benim içinde erken daha ama eşimin yaşı büyük olduğu için bir tane olsun istiyoruz ama oda gelmek bilmiyor :31:

bayılıyorum bu foruma ya hele bu başlık on numara forumdan çıkınca özlüyorum kızları yahu :9: yemek yapılacak köfteleri yogurdum öylece bıraktım geldim muhabbete

Kofte mi ne dedin sen kiz daha yeni yemek yedim ama sen bi tabak bana kofte koyarsan hiiic hayir demem o kadar da yüzsüzümdür :D

batıma 8 gün war kızlar ama bugün gittim doktara kanamam war die hamile çıktım yerleşme kanaması galiba bol bol dua edin bana nolur bi sıkıntım olmasın adım gamze...

insallah bebisini sag salim saglikli bir sekilde kucagina alirsin tatlim :49:

Kofte mi ne dedin sen kiz daha yeni yemek yedim ama sen bi tabak bana kofte koyarsan hiiic hayir demem o kadar da yüzsüzümdür :D

ayıp ettin tatlım 6lı minik güvecim var onda yapcam fırında mantarlı falan biz nasılsa 2 kişiyiz güvecin birini de sana ayırırım :)

herkese iyi akşamlaaarrr, sohbete geldim kızlar keyifler iyidir inşallah
hoşgeldin cnmm

bayılıyorum bu foruma ya hele bu başlık on numara forumdan çıkınca özlüyorum kızları yahu :9: yemek yapılacak köfteleri yogurdum öylece bıraktım geldim muhabbete
eee kimin topiği olsun o kadar :9::9:
Valla ben cankirinin ilcesini koyundenim cankiriya bek gitmem ama yinede cankiriya bagli oldugumuz icin biz seninle hava karisimindan dolayi kardes sayiliriz .ha bu arada bizim oralar cok guzeldir her mevsim sahanedir
cnm ben gitmedim ama eşim pek beğenmemiş bizim izmit çok yeşillik orda pek ağaç falan yokmuş galiba toprağı tuzlu olduğu için :44::44:
batıma 8 gün war kızlar ama bugün gittim doktara kanamam war die hamile çıktım yerleşme kanaması galiba bol bol dua edin bana nolur bi sıkıntım olmasın adım gamze...

cnm hayırlı olsun inş. sağsalim alırsın meleğini kucağına rabbim acısını yaşatmasın inş..

benim de eşim çankırılı ben de azıcık oralı oldum artık ne de olsa kütük artık çankırı :9:

Ayyy ciddi misin kiz valla cok heyecan yaptim simdi cankiri metkez mi yoksa ilce falan mii ayyy hemserim benim cek cek az daha cankirimin kokusunu icinee

Ayyy ciddi misin kiz valla cok heyecan yaptim simdi cankiri metkez mi yoksa ilce falan mii ayyy hemserim benim cek cek az daha cankirimin kokusunu icinee

yok yapraklı ilçesi ama ben hiç görmedim orayı zaten daha 1 yıllık evliyim ne ara göreyim istanbulda yaşıyoruz biz

ayıp ettin tatlım 6lı minik güvecim var onda yapcam fırında mantarlı falan biz nasılsa 2 kişiyiz güvecin birini de sana ayırırım :)

Cansin can. Senin gibi arkadasa kurban olunur kiz ay ya ben hep yanlizim diye uzuluyordum ama simdi sayenizde hiiiccc yalniz degilim iyiki varsiniz kardeslerim benim:'((

Bende 23 yaşındayım yaklaşık 2,5 senelik evliyiz aslında benim içinde erken daha ama eşimin yaşı büyük olduğu için bir tane olsun istiyoruz ama oda gelmek bilmiyor :31:
aynen benimde eşim 30 yaşında bende eşim için çok istiyorum arkadaşlarını 2 çocuğu varr

bende bende bende istiyorum bana yok muu :56::56::56::56::56::56::56:

her ay cikan ve regl sivilcesi diye adlandrdigim sivilcem cikmis bu ay bisey yok bende galiba zaten gogus agrisindan baska da bi belirti yok bide ara ara giren kasik ve bel agrisi haric

her ay cikan ve regl sivilcesi diye adlandrdigim sivilcem cikmis bu ay bisey yok bende galiba zaten gogus agrisindan baska da bi belirti yok bide ara ara giren kasik ve bel agrisi haric

ümitsiz olma bende hep adet belirtileri vardı hele sivilce de görünce dedim yok amaaaa meğer bebeğim içimde saklanıyormuş daha pat diye çıkıverdi:)

aynen benimde eşim 30 yaşında bende eşim için çok istiyorum arkadaşlarını 2 çocuğu varr

bende bende bende istiyorum bana yok muu :56::56::56::56::56::56::56:

Sus kiz bi tane fazla var o da benim sana yokmus oyle dedi petek demi petek yok ona bize var sadece

Back