Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
batıma 8 gün war kızlar ama bugün gittim doktara kanamam war die hamile çıktım yerleşme kanaması galiba bol bol dua edin bana nolur bi sıkıntım olmasın adım gamze...
bayılıyorum bu foruma ya hele bu başlık on numara forumdan çıkınca özlüyorum kızları yahuyemek yapılacak köfteleri yogurdum öylece bıraktım geldim muhabbete
batıma 8 gün war kızlar ama bugün gittim doktara kanamam war die hamile çıktım yerleşme kanaması galiba bol bol dua edin bana nolur bi sıkıntım olmasın adım gamze...
Cook tesekkur ederim canim hemen hemen ayni sayiliriz nerde oturuyosun peki ben aslen cankiriliyim ama antalya kemerde oturuyorum
öncelikle tebrik ederim gamze Allah analı babalı büyütsün tez zamanda kucağına alırsın inşallah
insallah bebisini sag salim saglikli bir sekilde kucagina alirsin tatlim![]()
bende 24 yaşındayım 25 yaşında anne olmak ümidiyleeeee :)
Kofte mi ne dedin sen kiz daha yeni yemek yedim ama sen bi tabak bana kofte koyarsan hiiic hayir demem o kadar da yüzsüzümdür![]()
hoşgeldin cnmmherkese iyi akşamlaaarrr, sohbete geldim kızlar keyifler iyidir inşallah
eee kimin topiği olsun o kadarbayılıyorum bu foruma ya hele bu başlık on numara forumdan çıkınca özlüyorum kızları yahuyemek yapılacak köfteleri yogurdum öylece bıraktım geldim muhabbete
cnm ben gitmedim ama eşim pek beğenmemiş bizim izmit çok yeşillik orda pek ağaç falan yokmuş galiba toprağı tuzlu olduğu için :44::44:Valla ben cankirinin ilcesini koyundenim cankiriya bek gitmem ama yinede cankiriya bagli oldugumuz icin biz seninle hava karisimindan dolayi kardes sayiliriz .ha bu arada bizim oralar cok guzeldir her mevsim sahanedir
benim de eşim çankırılı ben de azıcık oralı oldum artık ne de olsa kütük artık çankırı![]()
Ayyy ciddi misin kiz valla cok heyecan yaptim simdi cankiri metkez mi yoksa ilce falan mii ayyy hemserim benim cek cek az daha cankirimin kokusunu icinee
ayıp ettin tatlım 6lı minik güvecim var onda yapcam fırında mantarlı falan biz nasılsa 2 kişiyiz güvecin birini de sana ayırırım :)
aynen benimde eşim 30 yaşında bende eşim için çok istiyorum arkadaşlarını 2 çocuğu varrBende 23 yaşındayım yaklaşık 2,5 senelik evliyiz aslında benim içinde erken daha ama eşimin yaşı büyük olduğu için bir tane olsun istiyoruz ama oda gelmek bilmiyor![]()
Kofte mi ne dedin sen kiz daha yeni yemek yedim ama sen bi tabak bana kofte koyarsan hiiic hayir demem o kadar da yüzsüzümdür![]()
ayıp ettin tatlım 6lı minik güvecim var onda yapcam fırında mantarlı falan biz nasılsa 2 kişiyiz güvecin birini de sana ayırırım :)
yok yapraklı ilçesi ama ben hiç görmedim orayı zaten daha 1 yıllık evliyim ne ara göreyim istanbulda yaşıyoruz biz
Cansin can. Senin gibi arkadasa kurban olunur kiz ay ya ben hep yanlizim diye uzuluyordum ama simdi sayenizde hiiiccc yalniz degilim iyiki varsiniz kardeslerim benim:'((
her ay cikan ve regl sivilcesi diye adlandrdigim sivilcem cikmis bu ay bisey yok bende galiba zaten gogus agrisindan baska da bi belirti yok bide ara ara giren kasik ve bel agrisi haric
aynen benimde eşim 30 yaşında bende eşim için çok istiyorum arkadaşlarını 2 çocuğu varr
bende bende bende istiyorum bana yok muu![]()
bende bende bende istiyorum bana yok muu![]()