- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
zeynepcim benim de aynısı oldu normalde 7 gün gelirdi baya gelirdi hem de ama evlendikten ve çocuk istedikten sonra artık 5 gün bile sürmüyor hemde az az geliyor doktora sordum normal endişelenicek bişey yok dedi
kızzzzlaaaarrrr günaydıııınnnnn oooo moraller bozuk ne oluyor bakalım ordaaayeşilciiikkkk bak seninle aynı durumdayız bende bir buçuk yıllık evli olucam nerdeyse ve 7.ayımızdayız bozma moralini lütfen hani halay nerde
Napiyim kızz bozuluyo işteee ama geçti keyiflendim . Kendimi başka şeylere vericem ya boş boş oturmak beni iyice bunalıma soktu. Yeniden ders çalışmaya başlayacağım en azından kafam onlarla meşgulken bebeği takmam kafama
cnm benim ne gelen var ne giden :? galiba stres yaptım testte yaptım negatif çıktıdaha sonraki zamanlara inş.
arkadaşlar ben yeni üye oldum bizde beş aydır deniyoruz olmadı yine birde bebek yapmaya karar verdikten sonra her ay adet günüm azalmaya başladı eskiden 6 -7 gün sürerdi 5 aydır azalıyor bunla ilgili bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi bi sorun yoktur inşallah çok korkuyorum Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah
Tabi benide aranıza kabul ederseniz sevinirim :)))
cnm boşver takma kafana her ailede oluyo limoniliklerr gül geççKızlar günaydınn. Ben bugün çok karamsarım aslında dün akkşamdan beri öyleyim. Kocişle aramız limoniydi ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi içtiğimi.. Sabah biraz gönlümü aldı ama yine de içimdeki şey geçmedi.
Çocuktan da ümidimi kestim yok olmuyo işte herkes de sorup duruyo onlar sordukça ben daha kötü oluyorum. Bi de başka sebepler de var canımı sıkan ama elden bişey gelmiyo iştee hiçbi şey istediğimiz gibi olmuyorr
Günaydın kızlar
bugün adet günüm
sabah test yaptım çift çizgi çıktı
önümüzdeki hafta kan testi yapacam, bakalım yüksek çıkacakmı
tabi kalp atışını duyana kadar tam sevinemiyorum
hayırlısı
esleeemmm nerdesin kıııızzzz görüşemedik bu aralar :13::13::13::13::13::13::13::13:
negatif çıktı diye üzülme sakın benim ilk yaptığım test de negatifti hem de 15 tlye aldığım hassas test ondan 2 gün sonra 3 tlye aldım test sabah yaptığımda pozitifti:) benim pek belirtim yoktu ama adetimden 1hafta önce karnım ağrımaya başlamıştı tuhaf tuhaf bir de midem yandı 3-4 gün hep ama ben bunların hepsini psikolojik olarak görüp kendimi kaptırmamıştım nolur nolmaz diye inşallah sende de vardır bir minik:)
Kızlar merhaba benimde batım yarın bu ay ovulasyon testi kullandım clearblue dijital olandan ama hiç gülmediPek umutlu değilim bu aydan ama çalışmaları aksatmadık 3-4 gündür migdem fena yanıyor akıntım yok bakalım yarın çıkıcak ak koyun kara koyun meydana
aynen yaa kanka görüşemedikk napıosunn
Kızlar merhaba benimde batım yarın bu ay ovulasyon testi kullandım clearblue dijital olandan ama hiç gülmediPek umutlu değilim bu aydan ama çalışmaları aksatmadık 3-4 gündür migdem fena yanıyor akıntım yok bakalım yarın çıkıcak ak koyun kara koyun meydana
merhaba canım inşallah hamşlesşndir.. Neden akıntım yok dedin bu nasıl bi belirti sölermısin
iyiyim kız nasıl oluyım işte yılbaşı da geçti gitti girdik 2013'e ya eslem ben rahim filmi çekilicem ya benden çok benim ki korkuyor bişey olursa ya sana diyor :44:
allah allah nie çıkmadı ki yumurtlamadın mı acaba adetinden ne zaman sonra başladın yapmaya mesela ben adetim bitti hemen başladım 4 günde pozitifi gördüm dün...
Bu gün daha yapmadım dünkü çok hafif silikti bakim bugünkü nasıl çıkıcak silik mi dünkünden koyu mu
eslemm caeylinn rüyacan ve diğerleri naparsınız bakemm
kız olsa bana olurdu 2 kere çekildim cnm nolucak hiç bişi olmaz sen kalbini ferah tut anestezi de alma bence ayılması çok zor oluyo kendine gelemiosun kaç gün ben ameliyattan sonra 2 gün kendime gelemedim hiç bişi hatırlamıyorum kafam leyla gibi olmuştu habire uyuyodumm...
ama rahim filminden sonra bindim otobüse otobüsten indim baya yol yürüdüm geldim eve bi o gün yattım dinlendim o kadar ben kendimi çok kasmışım heralde sadece bacaklarım ağrıdı o kadar oda ağrı kesici içtim geçti 2 gün de hafif pembemsi kanama oldu kanama bile denmez o kadar yani kanama bitti normal ilişkiye de döndük mesela aşağıda ağrı sancı felan olmuyo merak etmesin eşinn
napalım cnm bu gün temizlik yapmam lazım evim çok pisss
işte öylede neyse bir zamanı gelsin de bakarız artık anestezi almak istemiyorum zaten 5 dk lık bir işlem için gereksiz bence gelde bunu benim ki ne anlatdeliverecim iyiyz napak sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?