batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Napiyim kızz bozuluyo işteee ama geçti keyiflendim . Kendimi başka şeylere vericem ya boş boş oturmak beni iyice bunalıma soktu. Yeniden ders çalışmaya başlayacağım en azından kafam onlarla meşgulken bebeği takmam kafama

evet meşguliyet çok önemli bu durum da mesela bizim papağanlarımız var 4 tane yavruları oldu şimdi onlarla ilgileniyorum bende zaman geçiyor benim daha olmadı onların bebişleriyle ilgileniyorum

cnm benim ne gelen var ne giden :? galiba stres yaptım testte yaptım negatif çıktı daha sonraki zamanlara inş.

belki kafana takmışsındır cnm ondan olmuyodur ama kan tahlilini yenile bence hala olmadıysan yada bi doktora gitt

hoş geldin cnm ne demek sana da diğer arkadaşlarada yerimiz var

cnm boşver takma kafana her ailede oluyo limoniliklerr gül geçç

ayyyyy çok sevindim cancağızım hemen yazıorum listeye hamile diyee

esleeemmm nerdesin kıııızzzz görüşemedik bu aralar :13::13::13::13::13::13::13::13:

ayyyy petek çok sevindimmm inşallah ölefddir bak ayın kacı oldu hala regl olmadım dünden beri göğüslerim biraz dolgunlastı bide hafif acıo ama neden bilmiyorumm

Kızlar merhaba benimde batım yarın bu ay ovulasyon testi kullandım clearblue dijital olandan ama hiç gülmedi Pek umutlu değilim bu aydan ama çalışmaları aksatmadık 3-4 gündür migdem fena yanıyor akıntım yok bakalım yarın çıkıcak ak koyun kara koyun meydana

merhaba canım inşallah hamşlesşndir.. neden akıntım yok dedin bu nasıl bi belirti sölermısin

aynen yaa kanka görüşemedikk napıosunn

iyiyim kız nasıl oluyım işte yılbaşı da geçti gitti girdik 2013'e ya eslem ben rahim filmi çekilicem ya benden çok benim ki korkuyor bişey olursa ya sana diyor :44:

allah allah nie çıkmadı ki yumurtlamadın mı acaba adetinden ne zaman sonra başladın yapmaya mesela ben adetim bitti hemen başladım 4 günde pozitifi gördüm dün...
bu gün daha yapmadım dünkü çok hafif silikti bakim bugünkü nasıl çıkıcak silik mi dünkünden koyu mu

merhaba canım inşallah hamşlesşndir.. Neden akıntım yok dedin bu nasıl bi belirti sölermısin

bilmem kuzum benim 1 düşüğüm var çok dikkatli hatırlamıyorum ama o dönemdede hiç akıntım yoktu halbuki kıntı olur die de okumuştum gebelik belirtisi için düşük yaptığım gebeliğimde de kupkuruydfum şimdide

iyiyim kız nasıl oluyım işte yılbaşı da geçti gitti girdik 2013'e ya eslem ben rahim filmi çekilicem ya benden çok benim ki korkuyor bişey olursa ya sana diyor :44:

kız olsa bana olurdu 2 kere çekildim cnm nolucak hiç bişi olmaz sen kalbini ferah tut anestezi de alma bence ayılması çok zor oluyo kendine gelemiosun kaç gün ben ameliyattan sonra 2 gün kendime gelemedim hiç bişi hatırlamıyorum kafam leyla gibi olmuştu habire uyuyodumm...
ama rahim filminden sonra bindim otobüse otobüsten indim baya yol yürüdüm geldim eve bi o gün yattım dinlendim o kadar ben kendimi çok kasmışım heralde sadece bacaklarım ağrıdı o kadar oda ağrı kesici içtim geçti 2 gün de hafif pembemsi kanama oldu kanama bile denmez o kadar yani kanama bitti normal ilişkiye de döndük mesela aşağıda ağrı sancı felan olmuyo merak etmesin eşinn

canım bitiminden itibaren yaptım ama çıkmadı 2-3 gundur yapmıyorum çünkü testim bitti umudumda kalmadı ya test bozuk yada yumurtlamadım 1 düşüğüm var test gülmedi die pek takmadım hamile kalmayı ama çalışmalarımız düzenli oldu yarın çıkar ak koyun kara koyunnn

hanımlar evlatlık konusunda şöle bişey var konuyu actım ama vakit bulamadığım için yazamadım . evet belli bi yaştan sonra namahrem oluyo fakatttt bunun bir ilacı iğnesi var bu sizde süt salgılanmasına neden oluyo dolayısıyla siz cocugun süt annesi oluyorsunuz eşinizde süt babası:) bölece namahremlik kalkıo..dersanede bir öğretmen arkadaşım aldı evlatlık Allah rızası için bakıcam dedi kendi çocuğuda oluyo 8 ay önce doğum yaptı fakat bebek öldü..araştımış bu olayı kızlar bide Allah tarafından mıdır nedir o ilacı kullanmasına gerek kalmadan kendiliğinden sütü geldi şimdi oğluşunu emzirioo

işte öylede neyse bir zamanı gelsin de bakarız artık anestezi almak istemiyorum zaten 5 dk lık bir işlem için gereksiz bence gelde bunu benim ki ne anlat deliverecim iyiyz napak sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…