batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

cnm benim ne gelen var ne giden :? galiba stres yaptım testte yaptım negatif çıktı daha sonraki zamanlara inş.

arkadaşlar ben yeni üye oldum bizde beş aydır deniyoruz olmadı yine birde bebek yapmaya karar verdikten sonra her ay adet günüm azalmaya başladı eskiden 6 -7 gün sürerdi 5 aydır azalıyor bunla ilgili bilgisi olan varsa bana yardım edebilirmi bi sorun yoktur inşallah çok korkuyorum Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah

Tabi benide aranıza kabul ederseniz sevinirim :)))

tabi ki kabul ederiz en azından kendi adıma ben kabul ettim adet günlerin de psikolojik olarak değişmiş olabilir bence birşey yoktur ama çok sıkıntı ediyorsan doktora git bakalım ne diyecek hem için rahat etmiş olur

Valla ben yapiyorum hani simdiye kadar zarari olmadi faydasi oldu cunku yumurtlama zamanimi ve adet zamanimi anlayabiliyorum benim icin guzel bi yontem ve dogruda cikiyo tabi kimisi inanmaya biliyo tercih meselesi

Canim tabiki kabulumuzsun ve cocuk istemeden once ne ile korunuyodun ona baglida olabilir

Petek 11 canim hamilesin galiba allah tamani en guzel sekilde erdirsin ve bi sorum olacak nasil hamile kaldin dogal yoldan mi yoksa bisey yaptin mi

hımmm teşekkürler cvp için azalması normalmı onu taktım sadece yoksa daha erken niye olmadı diye çok düşünmüyorum

teşekkürler :)) ilk aylarda 2 ay kadar ilaç kullandım sonra bıraktım ama üzerinden biryıl geçti

Tamam ozaman psikolojik olabilir ha bu arada adetin eger cok koyu afadersiniz camur gibiyse o zaman hemen doktara git kist baslangici olabilir

canım bende 5 aydır bebek düşünüyorum ve benimde aynen senin gibi adetim kısa olmaya başladı hatta ben korkup hemen dr gittim dr yaşımdan dolayı psikolojiktir dedi ama kafaaya takmamam için test yaptırdı benden test istedi adetin 3. günü yap dedi bende 3 gün sürmüyo nasıl olcak dedim dediki farketmez olsanda olmasanda say gününü 3. günü gel testi ver testi yaptı hiç sorun çıkmadı. yaşın kaçbilmiyrum ama 35 üstüysen mutlaka dr git hatta bence hiç beklemeden test yaptır çünkü çevremden bana psikolojik, yumurta rezervn azalmış olabilir yada erken menopz olabilir yada başka bişeylerde olabilir dediler bende korktum hayırlısı olsun hakkında korkutmıyım seni yinede ama ihmale gelmez sen elinden geleni yap takvayı allaha bırak

tatlım aynı durumu yaşıyoruz..Batım 21 aralıktı ama hala adet olmadım ve hem kan hem idrar testinde negatif çıkıyo çok streste yapmıyorum adet olacagımı kabullendim ama hala gelmiyo..

Kızlar günaydınn. Ben bugün çok karamsarım aslında dün akkşamdan beri öyleyim. Kocişle aramız limoniydi ne uyuduğumu biliyorum ne yediğimi içtiğimi.. Sabah biraz gönlümü aldı ama yine de içimdeki şey geçmedi.

Çocuktan da ümidimi kestim yok olmuyo işte herkes de sorup duruyo onlar sordukça ben daha kötü oluyorum. Bi de başka sebepler de var canımı sıkan ama elden bişey gelmiyo iştee hiçbi şey istediğimiz gibi olmuyorr

tatlım aynı durumu yaşıyoruz..Batım 21 aralıktı ama hala adet olmadım ve hem kan hem idrar testinde negatif çıkıyo çok streste yapmıyorum adet olacagımı kabullendim ama hala gelmiyo..

Aynen yaa hem kan hem idrar testi yaptım negatif..Ayrıca benim stres yapmaya vaktim bile olmuyor hiç evde durmuyorum dediğin gibi bende kabullendim.Ama neden böyle oldu anlamıyorum.Peki senin daha önce de böyle düzensizliğin varmıydı? Bide şuan da adet sancıları gibi karın ağrıların bel ağrıların ya da göğüs hassasiyetin falan var mı? Benim normalde her adetimden önce olurdu ama hala yok.. Doktora kan tahlili için gittim çıkmayınca adet söktürücü alayım dedim ama 1 hafta sonra yine gel kan testini tekrarlayalım dedi.Sen Doktora gittin mi?

Günaydın kızlar
bugün adet günüm
sabah test yaptım çift çizgi çıktı
önümüzdeki hafta kan testi yapacam, bakalım yüksek çıkacakmı
tabi kalp atışını duyana kadar tam sevinemiyorum
hayırlısı

Oyy kiyamam ben sana bozma moralini bak senin benim gibi coook kisi var burda derdi veren allah elbet dermanini da verir bu arada kac yillik evlisin ve nezamandir istiyosunuz cocuk

Cooooook tebriiiikkkkki ederim canim bence coook sevinmen gerek iyi dusun ki bebegin de iyi olsun allah herkese nasip etsin canim optummm kocaman

Oyy kiyamam ben sana bozma moralini bak senin benim gibi coook kisi var burda derdi veren allah elbet dermanini da verir bu arada kac yillik evlisin ve nezamandir istiyosunuz cocuk

8 aydır deniyoruz canım 1 buçuk yıllık evliym. .:((

Hayırlı olsun canım ne güzel inş en kısa zamanda kalp atışınıda duyarsın..

zeynepcim benim de aynısı oldu normalde 7 gün gelirdi baya gelirdi hem de ama evlendikten ve çocuk istedikten sonra artık 5 gün bile sürmüyor hemde az az geliyor doktora sordum normal endişelenicek bişey yok dedi

kızzzzlaaaarrrr günaydıııınnnnn oooo moraller bozuk ne oluyor bakalım ordaaa yeşilciiikkkk bak seninle aynı durumdayız bende bir buçuk yıllık evli olucam nerdeyse ve 7.ayımızdayız bozma moralini lütfen hani halay nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…