batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

hadi bakalım inşallah hakkında hayırlısı olur. bu senenin ilk bebek haberini verirsin belki de kim bilir?

benim adet olacağım günler 2 ovulasyon testim pozitif çıkmıştı kırmızı renkte,forumda örneklerini okudum şüphelendim ertesi sabah gebelik testi pozitifti doktora gittim 4 haftalık dedi herşey olabilir bence inanın kızlar Allahtan herşeyin hayırlısını isteyin

Gebelik testide yapsana
Ovulasyon testi gebelikte ne kadar doğru sonuc veriyor bilemiyorum
gebelik için değil canm yumutlama için sordum ben
Bence sen boş geçirme canım :)) ikinci çizgi baya belirgin çünkü :)

ceylinowcum bugün de gelmezse artık test yap bebiş haberini alalım :)
aynen cnm yaa geçirmiycem zatenn

yok kız kaçırırmıyım 4 gündür yapıodum hafif silik de olsa ikinci çizgi çıkıodu bugün kü kabak gibi çıktı zaten de acaip alıntım var uzayan akıntıdan bakalım bu akşam çalışmaya başlayalımm bol dua ilee

Bat 9 Ocak... Beni de ekleyebilirsiniz...
Çok meraklı, çok heyecanlı bir o kadar da korkuluyum

hemen ekliorum tatlımmm

Oyy insallah ya bir seneyi gecti ama hala yok melegim ama umudum var bu ay olmazsa bidahi ay yola devammmmm

Valla ben yapiyorum hani simdiye kadar zarari olmadi faydasi oldu cunku yumurtlama zamanimi ve adet zamanimi anlayabiliyorum benim icin guzel bi yontem ve dogruda cikiyo tabi kimisi inanmaya biliyo tercih meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…