cnm eşim abim geldi yaptığım pastadan yedik şimdi de o ses türkiyeye bakıoz çok komikkCeylinow, eslem siz aşağıda napıyosunuz?
cnm listede bir sürü arkadaş var batı geçti ama adet oldularmı olmadılarmı bilmiorum haber vermedilerrBat ı bugün olanlar vardı gamyoncu ve 2 kişi daha onlardan ses seda çıkmadı mı? sabahki yazıları okuyamamıştım
iyi akşamlar kızlar bugün pek bakamadım da konuları okuyodum canım,bugün benim batımdı ama hala tık yok,göğüsüm acıyor özellikle uçları,akıntım var biraz sarımsı ve ağzımda farklı bir tat var yaaa hiçbirşeyden tat almıyorum ,anlamadım ne oldu dün sabah biraz karın ağrım vardı bugünde ara ara girdi ağrı,kızlar yardım edin bana bilgisi olan varmı bu belirtilerle ilgili?adet beliritileriylemi karıştırıyorum yaaa...
Ceylinow, eslem siz aşağıda napıyosunuz?
iyi akşamlar kızlar bugün pek bakamadım da konuları okuyodum canım,bugün benim batımdı ama hala tık yok,göğüsüm acıyor özellikle uçları,akıntım var biraz sarımsı ve ağzımda farklı bir tat var yaaa hiçbirşeyden tat almıyorum ,anlamadım ne oldu dün sabah biraz karın ağrım vardı bugünde ara ara girdi ağrı,kızlar yardım edin bana bilgisi olan varmı bu belirtilerle ilgili?adet beliritileriylemi karıştırıyorum yaaa...
gebelik testi yaptın mı
yapmadım canım yaa,geçen ay 2 gün gecikmişti adetim emin olmadan yapmayayım diyorum
bence hamilesiiinnnniyi düşün iyi olsun
inşallah canım hayırlısı diyorum, :13:
bence yarın yap test ne kaybedersin ki
canım negatif görmek istemiyorum yaaa öyle olunca çok üzülüyorum ağlıyorum,en iyisi ben adet gelcekmiş gibi 2-3 gün daha bekliyeyim.. :13: :13:
gunaydınlaarrrrr
evet oyle gece 12'yi beklemedım yattım esım erken işe gıdınce uyudum bende yılbasına uyuyarark gırdım galıba bır sene uyucam
yok ben aldım uykumu cok sukur annemlerın evındeyım kardeslerımın uyanmasını beklıyorum uyansalar kahvaltı hazırlıcam ama tık yok bızımkılerden evdeysen uyu istersen malum yarın iş var dınlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?