batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

iyi akşamlar kızlar bugün pek bakamadım da konuları okuyodum canım,bugün benim batımdı ama hala tık yok,göğüsüm acıyor özellikle uçları,akıntım var biraz sarımsı ve ağzımda farklı bir tat var yaaa hiçbirşeyden tat almıyorum ,anlamadım ne oldu dün sabah biraz karın ağrım vardı bugünde ara ara girdi ağrı,kızlar yardım edin bana bilgisi olan varmı bu belirtilerle ilgili?adet beliritileriylemi karıştırıyorum yaaa...

Ceylinow, eslem siz aşağıda napıyosunuz?
cnm eşim abim geldi yaptığım pastadan yedik şimdi de o ses türkiyeye bakıoz çok komikk

Bat ı bugün olanlar vardı gamyoncu ve 2 kişi daha onlardan ses seda çıkmadı mı? sabahki yazıları okuyamamıştım
cnm listede bir sürü arkadaş var batı geçti ama adet oldularmı olmadılarmı bilmiorum haber vermedilerr

cnm inş. hamilesindir bilgim yok belirtilere pek fazla takılma bence olmazsan yarında bi test yapp

gebelik testi yaptın mı

Meraba kızlar bende sürekli sizleri takip ediyorum ama anca üye olabildm :) Benim adetim normalde 28 veya 30 arası sürerdi, yalnz geçen ay ilk bat mdan itibaren 35 gün sürdü çok ümitlenmiştim ama olmadı bu ay da yine bat m 21 Aralıktı ama hala tık yok.Ayrıca ilginçtir 11 gün geçtiği halde ne karın ağrısı ne bel ağrısı ne de göğüs ağrısı hiç biri yok.Halbuki her bat mdan önce bunları yaşıyorum..Dün doktorumla hem idrar testi hemde kan testi yaptık çıkmadı..

Sizce neden olabilir lütfen bana da yardımcı olun (

evet oyle gece 12'yi beklemedım yattım esım erken işe gıdınce uyudum bende yılbasına uyuyarark gırdım galıba bır sene uyucam

evet oyle gece 12'yi beklemedım yattım esım erken işe gıdınce uyudum bende yılbasına uyuyarark gırdım galıba bır sene uyucam

Bende senin gibi yaptım uyuyarak girdim :))) Daha da ayılamadım desem yeridir uyuyasım var

yok ben aldım uykumu cok sukur annemlerın evındeyım kardeslerımın uyanmasını beklıyorum uyansalar kahvaltı hazırlıcam ama tık yok bızımkılerden evdeysen uyu istersen malum yarın iş var dınlen

yok ben aldım uykumu cok sukur annemlerın evındeyım kardeslerımın uyanmasını beklıyorum uyansalar kahvaltı hazırlıcam ama tık yok bızımkılerden evdeysen uyu istersen malum yarın iş var dınlen

Evdeyim canım. Bana iş yok her gün tatil :) Kahvaltımızı yaptık biz çooktannn :) Birazdan da dışarı çıkarız zaten uyku muyku kalmaz

kızlarrrr yeni yılın ilk gününden herkeseeeee günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn,bu yıl hepimize şans getirsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…