batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

1-2 aya izne çıkabilirimsem ben de gelcem alaşehire nasipse ne var ne yoksa alcam o pazardan

benim annem 25 yaşında evlenip 26 yaşında doğurmuş beni sen daha tazecik sayılırsın tatlıımm

1-2 aya izne çıkabilirimsem ben de gelcem alaşehire nasipse ne var ne yoksa alcam o pazardan

benim annem 25 yaşında evlenip 26 yaşında doğurmuş beni sen daha tazecik sayılırsın tatlıımm

Tazecik tazecikim

Gel canım izne çıkarsan hasret giderirsin Alaşehirle :)

aynen cnm küçük evlendimm hayırlısı diyelim inş. erken anne olucam hep hayalimdi erken anne olmakk

aynen cnm küçük evlendimm hayırlısı diyelim inş. erken anne olucam hep hayalimdi erken anne olmakk

İnşallah hayallerindeki gibi olur canım.
Ben tam istediğim yaşta evlendim 24-25 yaş gibi de anne olurum diyordum umarım bu süre içerisinde bebeğim olur sonra hemen arkasından 2. ciyi yapacam ( tabi Allah da nasip ederse) 30 a değmeden bebişleri yapayım diyorum

:13: Merahaba arkadaşlar Bende istanbuldan katılıyorum (06.14.1986) 5yılık evliyim 4yıldırda bebek istiyoruz yarışmadaki arkadaşlara bebek çalişmaları için başarılar dilerim :13:

Bat ı bugün olanlar vardı gamyoncu ve 2 kişi daha onlardan ses seda çıkmadı mı? sabahki yazıları okuyamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…