istanbulun ürünleri yanında buradakiler melek melekkkBurada en çok sevdiğim şey zaten pazar ve pazardaki yiyecekler hem ucuz hem organik :)
Ben de doğuurum kızz ama olsun siz daha gençsiniz gençliğimi özledim heralde
1-2 aya izne çıkabilirimsem ben de gelcem alaşehire nasipse ne var ne yoksa alcam o pazardan
benim annem 25 yaşında evlenip 26 yaşında doğurmuş beni sen daha tazecik sayılırsın tatlıımm
Canım merkezdeyiz salı köylü pazarının tarafında. Ben sana dedim bak kanka olacaz diye :)))
eslemm sende küçükmüşsün kızzz ben seni 24-25 filan sanıyodum bi de erken evlenmişsin :) Ne güzel yani :) senin bebiş olur canım tam güzel zamanlarındasın doğurganlık açısından :)
Tazecik tazecikim
Gel canım izne çıkarsan hasret giderirsin Alaşehirle :)
aynen cnm küçük evlendimm hayırlısı diyelim inş. erken anne olucam hep hayalimdi erken anne olmakk
beraber çıkarız belki pazara da
Olur canım sen gel görüşürüz inşallah (ikimizde hamiş olarak )
ayy inşallah bebiş kıyafetlerine bakarııızzz ayyyyy çok şekerleerrr
:13: Merahaba arkadaşlarBende istanbuldan katılıyorum (06.14.1986) 5yılık evliyim 4yıldırda bebek istiyoruz yarışmadaki arkadaşlara bebek çalişmaları için başarılar dilerim :13:
Bebiş için kendin bişeyler örersen örnek paylaş bizlerde yapalım :)
nerdeee :) annanesi örer ben pek beceremem
o da iyiymişş :)) sen söyledin mi eşine hamiş olduğunu?
söyledim söyledim hatta adımı hamile taktı bundan sonra senin adın hamile diyor bana
o da bi alemmiş :))
canım kocam alemdir,komiktir,sevecendir,saygılıdır,şefkatlidir bazen gıcıktır her zaman aşıktır ayy canım kocam özledim bak şimdi yahuu
:))) sabah mı gelecek ne zman glecek kocan?
sabah gelecek seninki de mi sabah gelecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?