batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlar benim yumrtlama günlerimde pempişler geliyor bazende biraz çok geliyo çamaşırımı ıslatacak kadar.kimilerine göre o günlerde hamile kalmak daha kolay oluyrmuş. kimilerine görede bu yüzden hamile kalamıyormuşum. siz bu konuyla alakalı birşeyler biliyormusunuz

doktora gittim bugün bhcg 258,4 çıktı 4 haftalık dedi doktor

petekcim hayırlı olsun bekliyoduk senden bu haberi şimdi tescillenmiş olduu hadi darısı bizlere olsun inşallah :)

cnm hiç bi fikrim yok duymadım hiç bi doktora sor istersen cnm

cnm hiç bi fikrim yok duymadım hiç bi doktora sor istersen cnm

doktor normal oldugunu söylemişti. uzun zamandırda doktora gitmiyorum bıktım artık doktorların hiç bi sorun yok normalde her ay hamile kalabilirmişim ama bunu duymak beni sevindirmiyor artık. en azından bi sıkıntı olsa tedavi olmam lazım o yüzden çocugum olmuyor derim ama hiç bi sorun olmamasında ragmeni bi türlü hamile kalamıyorum ooooofffffff

belirtilerin neler petekk benimde reglim geçti 26. gün test yaptım negatif.şimdi 31. gündeyim hala tık yok

negatif çıktı diye üzülme sakın benim ilk yaptığım test de negatifti hem de 15 tlye aldığım hassas test ondan 2 gün sonra 3 tlye aldım test sabah yaptığımda pozitifti:) benim pek belirtim yoktu ama adetimden 1hafta önce karnım ağrımaya başlamıştı tuhaf tuhaf bir de midem yandı 3-4 gün hep ama ben bunların hepsini psikolojik olarak görüp kendimi kaptırmamıştım nolur nolmaz diye inşallah sende de vardır bir minik:)

öyle deme canım yaa. sorun oldu mu daha kötü. bak bizde sorun var. yumurtlamamda sorun var. ve doktor doktor gezmekten, hormon testi yaptırmaktan bi hal olduk.sorun düzeldi mi diye kendini yiyip bitirmek daha mı iyi?

öyle deme canım yaa. sorun oldu mu daha kötü. bak bizde sorun var. yumurtlamamda sorun var. ve doktor doktor gezmekten, hormon testi yaptırmaktan bi hal olduk.sorun düzeldi mi diye kendini yiyip bitirmek daha mı iyi?

aslında haklısın canım ama her ay ümit edip hayal kurup ve hayallerini birde yok olup gitmesi ellerinde niye koooocaman bir 0 olması insanın bazen böyle konuşmasına sebeb oluyor. ama artık akılanıyorum ve bedenimin bana zarar vermemesi için.her ay hamilelik belirtiler olurdu bende ama hamilelik bir türlü olmaz şimdisi belirti falan düşünmüyorum çünkü piskolojik oldugu anladım ve kendimi kandırmayı bıraktım

en iyisini yaparsın canım.insan vücudunu dinleyince vücut da tepki veriyor. zaten hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı.

cnm bizim burda bi hoca var pek herkes bilmez onun hoca olduğunu öyle işi ticarete döken hocalardan değil yani ben ameliyat olmadan önce gitmiştim yani eşim gitmişti eşime doktorlar olur deyipte olmuyosa bana gelin şimdi ameliyatını olsun beklesin demiş benimde ameliyattan 2 ay geçti hala olmayınca yine gittik adam bana ellerini uzat dedi uzattım tırnaklarıma baktı sende sübyan var dedi sen ondan hamile kalamıyosun dedi ve bana ebu sübyan duası yazcağını söyledi bakalım yazıcak getiricek gerçekten inanırsan 3 ay içinde hamile kalırsın dedi ama hep pozitif olucaksın hergün ben bu ay hamile kalıcam diyceksin dedi ve dualar verdi bana suya okuyup içiceksin dedi bakalım yapıcam bu ay ve hamile kalıcam inş... sende inanırsan güzel bi hocaya gidip okutabilirsin kendini benim kuzenimin 2 tane düşüğü oldu oda sübyan okuttu allah nazarlardan saklasın 1 yaşında kızı var şimdi benden 15 gün önce evlenmişti yer gök duayla derler bakarsın fayda eder

ben gitmiştim arkadaşların ısrarı üzerine hocaya.bana viks buğusu önermişti. 3. ay hamile kalacaksın demişti. ama malesef çıkmadı. inşallah seninksi çıkar. eğer çıkarsa bize de haber ver biz de gidelim o hocaya. sebebin nereden geleceği belli olmaz.bakarsın bizlerin sebebi de o hoca olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…