batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlar,merhaba benimde 22 aralık ama hiç umudum yok.arada adet olacak gibi ağrılarım oluyor okadar ,oda olacağım içindir kesin:)

cnm benim sabır ii gün daha bekle olmazsan kan testi yaptırırsın belki geç döllenme felan olmuştur cnm bazılarında öyle oluyomuş

aaa eslemcim topiğin hayırlı olsun hem sana hem bize..kim topik açsa ilk kendi hamile kalıyomuş hadi bakalım inş ama sen beni unutmuşsun..listene eklersen sevinirim 26 aralık

aaa eslemcim topiğin hayırlı olsun hem sana hem bize..kim topik açsa ilk kendi hamile kalıyomuş hadi bakalım inş ama sen beni unutmuşsun..listene eklersen sevinirim 26 aralık

cnm untmadım olurmu öyle şey ama kendiniz söleyin istedim size sormadan yazmak istemedim hemen yazıorum cnm seni de

cnm benim sabır ii gün daha bekle olmazsan kan testi yaptırırsın belki geç döllenme felan olmuştur cnm bazılarında öyle oluyomuş

Rabbim sabır imtihnımızı ölçüyor belli. inşallah bizler de o güzel annelik duygusunu çok geçmeden tadabiliriz. cuma yada cumartesi kan testi yaptıracağım inşalah.bulunduğum ilçede hastane yok. sağlık ocağı var ama o da gebelik testi yapmıyor.Rabbim bana, sana ve dileyen herkese annelik duygusunu tattırır inşallahhh

aaa sağlık ocağında nie yapmıolar ki test amin canım rabbim kimsenin kucağını bo bırakmasın inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…