kızlar,merhaba benimde 22 aralık ama hiç umudum yok.arada adet olacak gibi ağrılarım oluyor okadar ,oda olacağım içindir kesin:)
üzülme cnm adet oldun mu ki adet olmadıysan bekle daha
adet olmadım daha. ama ümidim kalmadı artık. en ufak bir 2. çizgi yok
üzülme cnm adet oldun mu ki adet olmadıysan bekle daha
adet olmadım daha. ama ümidim kalmadı artık. en ufak bir 2. çizgi yok
cnm bekle 2 gün daha olmazsa bidaha yeparsın napalım bu da bizim sınavımız sabır etcezz ... sabrın sonu selamettr
cnm bekle 2 gün daha olmazsa bidaha yeparsın napalım bu da bizim sınavımız sabır etcezz ... sabrın sonu selamettr
evet canım kesinlikle bizim sınavımız hele benim. 4 yıl oldu bebek bebek diye ortalıkta dolanalı
evet canım kesinlikle bizim sınavımız hele benim. 4 yıl oldu bebek bebek diye ortalıkta dolanalı
ah cnm benimde 2 sene oldu valla rabbim daha bekletmesin inş...
varmı gelen giden hastalandın mı cnm
amin canım gelen giden yok ağrı yok sancı yok ben anlamadım bu işi :26:
cnm benim sabır ii gün daha bekle olmazsan kan testi yaptırırsın belki geç döllenme felan olmuştur cnm bazılarında öyle oluyomuş
aaa eslemcim topiğin hayırlı olsun hem sana hem bize..kim topik açsa ilk kendi hamile kalıyomuş hadi bakalım inşama sen beni unutmuşsun..listene eklersen sevinirim 26 aralık
cnm benim sabır ii gün daha bekle olmazsan kan testi yaptırırsın belki geç döllenme felan olmuştur cnm bazılarında öyle oluyomuş
Rabbim sabır imtihnımızı ölçüyor belli. inşallah bizler de o güzel annelik duygusunu çok geçmeden tadabiliriz. cuma yada cumartesi kan testi yaptıracağım inşalah.bulunduğum ilçede hastane yok. sağlık ocağı var ama o da gebelik testi yapmıyor.Rabbim bana, sana ve dileyen herkese annelik duygusunu tattırır inşallahhh
aaa sağlık ocağında nie yapmıolar ki test amin canım rabbim kimsenin kucağını bo bırakmasın inş....
canım benim bir haftadan fazla var yine de gelebilir miyim?
beceriksiz canım burdakiler de ondan
tabi ki canım söyle batını yazıyım hemen senide
nerde yaşıosun cnm :44::44:
denizlinin bir ilçe!sinde 3000 nüfusu var vee ilçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?