• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

bende gıtmıom uzerıne kendı halıne bırakdım ,,:19:

aynen cnm bırak o koşsun senin üzerinde biz bebiş için istemesekte yapmaya çalışıoz üstlerine gidioz onlarda bunalıo olabiri cnm belki

mayısdan berı ıstıoz bız ,,3 yıllık evlıyım 2 dusugum oldu ,pıhtılasma sorunum varmıs ,,,

cnm benim çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın inş. cennette bekleyenlerin var cnm üzülme sana şefaat etcek bebişerin var inş....

yok aslında dogru mantık cunku gebelık olsaydı yumurtlama dururdu,,

dedim ya bana mantıklı geldi ama bilemem doğrumudur

neyse kıslar ben kaçar balımı uyandırımda çayımızı içelimmm hepinizi öptüm hayırlı geceler.

sumisali geçmiş olsun allah herkesin gönlüne göre versinn ama olu demekki buda bişey bzide oda yok

balın kim kız kocişin mi allah ağzınızın tadını bozmasın sanada hayırlı geceler

aynen cnm bırak o koşsun senin üzerinde biz bebiş için istemesekte yapmaya çalışıoz üstlerine gidioz onlarda bunalıo olabiri cnm belki

cnm benim çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın inş. cennette bekleyenlerin var cnm üzülme sana şefaat etcek bebişerin var inş....

ya sanırım benım koca demorıleze olmus durumda ,,hanı bı kac ay denedık ıkı kere kımyasal olunca bırden uzaklasmaya basladı ,sonra kıstden dolayı 15 gunde bır lekendım ,doktora gıttık tup bebek dedı ,ıkı hafta rezalet durumdaydık ıkımızde gecen hafta doktora gıttımızde aslında guzel seyler duyduk ,,,ve galıba ben hemen atlatıorum ama o atlatamıo hemen,,,

mevlam bı daha yasatmaz ınsallah ,,,,hayırlısı ıle kucamıza alırız bebelerı :)

ya sanırım benım koca demorıleze olmus durumda ,,hanı bı kac ay denedık ıkı kere kımyasal olunca bırden uzaklasmaya basladı ,sonra kıstden dolayı 15 gunde bır lekendım ,doktora gıttık tup bebek dedı ,ıkı hafta rezalet durumdaydık ıkımızde gecen hafta doktora gıttımızde aslında guzel seyler duyduk ,,,ve galıba ben hemen atlatıorum ama o atlatamıo hemen,,,

mevlam bı daha yasatmaz ınsallah ,,,,hayırlısı ıle kucamıza alırız bebelerı :)

cnm bizde annelik duygusu var hemen adapte olabiliyoruz ama erkeklerde o yok bide kimseyle paylaşamadıkları için içine atıp sıkıntı yapabilliolar amin cnm allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş...

son 6 gün kızlar sizin kaç gün kaldı belirtiler varmı..?
rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda:49::49::49:
isim bat söyleyin tablo yapalım kızlar :52::52::52:

anatolya20.............18 aralık
eslem_41_..............23 aralık
sumisali..................26 aralık
delivere..................28 aralık

merablar benm de bat ım 24 aralık hakkımızda hayrlısı olsun kızlar.

slm kızlar günaydınnn. ben sabah gebelik testi yaptım veee kocaman bir tek çizgi gördüm nasip değilmiş demekki bana. inşallah sizler görürsünüz çift çizgiyi.

son 6 gün kızlar sizin kaç gün kaldı belirtiler varmı..?
rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda:49::49::49:
isim bat söyleyin tablo yapalım kızlar :52::52::52:

anatolya20.............18 aralık

eslem_41_..............23 aralık

betül1645...............24 aralık

sumisali..................26 aralık

delivere..................28 aralık

rewix.....................28 aralık

günaydıııınnnn kızlaaaarrr eslem yakaladım seniii beni de ekle kız 22 aralık son 4 gün hadi hayırlısı :1::1:

slm kızlar günaydınnn. ben sabah gebelik testi yaptım veee kocaman bir tek çizgi gördüm nasip değilmiş demekki bana. inşallah sizler görürsünüz çift çizgiyi.
üzülme cnm adet oldun mu ki adet olmadıysan bekle daha

günaydıııınnnn kızlaaaarrr eslem yakaladım seniii beni de ekle kız 22 aralık son 4 gün hadi hayırlısı :1::1:

eyvahh yakalandımmmmm :9::9::9::9:
tamam cnm ekliom hemen zate ben seni ek:9:liycektim ama sana sormadan eklemek istemedim sen kendin bulmuşun zaten :9::9:

üzülme cnm adet oldun mu ki adet olmadıysan bekle daha

eyvahh yakalandımmmmm :9::9::9::9:
tamam cnm ekliom hemen zate ben seni ek:9:liycektim ama sana sormadan eklemek istemedim sen kendin bulmuşun zaten :9::9:

iz üstündeyim :10::10::10:

Back