evet evet eslem sen yap bakalım senin ki nasıl olacak:44::44::44:
denizliden almıştım ben ovulasyon testini.içinde 2 tane vardı 15 tlydi başkada bilmiyrm o zaman yaptm ama tutmadı bile.allah verceği zamanda veriyo ne desek boş
cnm ben gittigidiyordan aldım 20 tane ovulasyon testi 2 tanede erken gebelik testi 23 liraya sorunsuz geldi dün
cnm yani bunu senmi bulmuş oldun acaba normalde de oluyomu mesela ben şu anda hamile değilim bakıyım ben yapıyım benim nasıl çıkıcak ssu gibi mi olcak yoksa senin dediğin gibimi
bizimkileri yapalı kaç saat oldu ki 2 saat olmadı dimi daha
hadi dene bakalım bıraz önce bende yaptım hatta fotosunu nasıl koycaz biliyosan söyle sende bende koyuyum aradaki farka bakalım
bu arada hamilelik belirtilerinde mide yanması da var mı?
yok tatlım yarım saat var daha ayrıca 2 saat mi 3 saat mi durcak:44::44::44:
valla çok güzel olur hee
yaptım bakalım bende nasıl olcak kızlar saat şimdi 7.. 9 veya 9.30 bakarım nasıl olmuşşş
hadi dene bakalım bıraz önce bende yaptım hatta fotosunu nasıl koycaz biliyosan söyle sende bende koyuyum aradaki farka bakalım
yaptım bakalım bende nasıl olcak kızlar saat şimdi 7.. 9 veya 9.30 bakarım nasıl olmuşşş
kız nasıl koyıyım fotosunu ayıp kız...
bu akşam burda sidik yarıştırcaz allah iyiliğini versin kız çok güldümm
tamam fotosu nasıl koycaz ben bilmiyrm koymayı biliysan anlat bende o saatte yada şimdi koyalim renklerine bakalım hey yarabbim ya şeyimizin rengide kıymete bindi:)
eslemcim edaya nasıl foto koyduğunu anlatır mısın o da foto koyucak izde en azından ona göre bakarızz
tamam fotosu nasıl koycaz ben bilmiyrm koymayı biliysan anlat bende o saatte yada şimdi koyalim renklerine bakalım hey yarabbim ya şeyimizin rengide kıymete bindi:)
baya komik oldu bu iş yaa:)
Eki Görüntüle 589910 deneme yaptım oldu mu
evet cnm oldu maş.ne kadan tatlı bunlar yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?