batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

denizliden almıştım ben ovulasyon testini.içinde 2 tane vardı 15 tlydi başkada bilmiyrm o zaman yaptm ama tutmadı bile.allah verceği zamanda veriyo ne desek boş

ooo baya pahalıya almışın cnm sen o zaman gittigidiyorda ucuz ben ordan aldım bakalım inş. işe yarar durun bende gidip geliyom tuvaletee

hadi dene bakalım bıraz önce bende yaptım hatta fotosunu nasıl koycaz biliyosan söyle sende bende koyuyum aradaki farka bakalım

bizimkileri yapalı kaç saat oldu ki 2 saat olmadı dimi daha

yok tatlım yarım saat var daha ayrıca 2 saat mi 3 saat mi durcak:44::44::44:
hadi dene bakalım bıraz önce bende yaptım hatta fotosunu nasıl koycaz biliyosan söyle sende bende koyuyum aradaki farka bakalım

valla çok güzel olur hee

bu arada hamilelik belirtilerinde mide yanması da var mı?

evet var özellikle sabahları mide bulantısı mide yanması kasıkta çok sıklıkta ağrı sancı giriyo yani.sonra göğüste şişkinlik ve göğüs ucu hani doğum yapan insanlar olurya göğüs ucu minicikken bi anda kocaman oldu ve el değemedim bu belirtilerin hepsi oldu bende.adetim düzensiz olduğu için sırf bunlardan bildim hamile olduğumu

eslemcim edaya nasıl foto koyduğunu anlatır mısın o da foto koyucak izde en azından ona göre bakarızz

cnm foto koymak için konuya cevap yaz bölümüne giriyoruz yukarda yazdıklarımızı boyutu rengi filan ayarlama varya orda ikinci sırada 4. bölümde ınsert ımage var çerçevede resim gibi bi görüntü var ona tıklayosun orda dosya seç yazıo ordan bilgisayardan yükleyebiliyosun cnm....
ama bende pet bardak yoktu bende folyo tabaklar var ya ona yaptım olurmu ki ondaa

tamam fotosu nasıl koycaz ben bilmiyrm koymayı biliysan anlat bende o saatte yada şimdi koyalim renklerine bakalım hey yarabbim ya şeyimizin rengide kıymete bindi:)

edacım bence şimdi koy sen çünkü petekle benim ki dolmak üzere senin fotoğrafa göre değerlendiririzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…