• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

çook tşk ederimm poztif negatif bi şey yok doktora gitmeyim şimdi kalkıp dedim düşük bi değer ama 2 gün gecikti acelemiz var nedense :)) ama inş ya inş, bi düşük yaşadım korkuyorum değerlerim artmaz die ama nasip, hayırlısı herkese nasip etsin Rabbim inş..

canım bu idrardan hiç birşey anlamadım ben hala sıvı ve aşşağıda tortu oluştu ne anlama geliyor acaba :44::44::44:

çook tşk ederimm poztif negatif bi şey yok doktora gitmeyim şimdi kalkıp dedim düşük bi değer ama 2 gün gecikti acelemiz var nedense :)) ama inş ya inş, bi düşük yaşadım korkuyorum değerlerim artmaz die ama nasip, hayırlısı herkese nasip etsin Rabbim inş..

cnm büyük ihtimal hamilesin doktora git bence hemen belki erken den ilaç falan verir düşmesin diye

canım bu idrardan hiç birşey anlamadım ben hala sıvı ve aşşağıda tortu oluştu ne anlama geliyor acaba :44::44::44:

cnm fotosunu koysana bakimmm :9::9::9:

eeee benimkide edanın dediği gibi olmuş sanki dibinde yumurta akı varmış gibi katı bişi olmuşş tortular bende de var canımm

canım bende ki de nasıl biliyor musun aşşağıda top gibi bardağın içinde ufak bir dağ varmış gibi ama sallayınca dağilıyor seninkide dağılıyor mu

canım bende ki de nasıl biliyor musun aşşağıda top gibi bardağın içinde ufak bir dağ varmış gibi ama sallayınca dağilıyor seninkide dağılıyor mu

aynn cnm benimde öyle oluyo cnm aynı yumurta akı gibi böle löp bişey sallayınca dalgalanıo böyle değişik dağılıyo sonrada :9::9::9:

Back