batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

rüyacanım adetinin 3. günü git ya da 4. günü hormon testleri o zaman yapılıyor ona göre ayarla randevunu

selam kızlar hastaneden geliyorum adet olmam için farlutal verdi dr. sonrasında tedaviye başlıyorum adetimin 5. gününden itibaren klomen kullancakmısım eşime sperm testi verdiler onu halledip tedaviye başlıyorum moralmen kötü oldum rabbim bizlerin yüzüne baksın inş

canım benim bunda moralinin bozulacağı bişey yok ki yumurtanın oluşması ve çatlaması için klomen kullanılıyor eşinin spermlerine de bakılacakmış ne güzel bunda canını sıkma

hayırlı olsun canım tedavin inş iyi sonuçlanır

:) Öncelikle TEŞEKKÜR edrim ilğin için. Ben yeni üye oldun KADINLAR KULUBÜNE ve bu ay baya bi kür deniyoruum inaşallah zarı olmaz onunla alakalı bana yardım edecek birilerini arıyordum :)

hoşgeldin cnm aramıza hiç kürleri denemdim tatlım bu ay ovulasyon testi ve meryem suresini okuyorum bakalım adetim bitsinde başlıyım çalışmalara

günaydın kızlar kırmızıları gördüm dün ben moralim sıfır oturdum ağladım dün sinirim bozuldu doktor yolu göründü bana bu ay :84::84::84::84:

cnm benim üzülme yaa dün bende doktordan gelince çok kötü oldum dünden beri başım ağrıyo karnım ağrıo ağrı kesici içiyorum hiç fayda etmio bütün vucudum ağrıyo kafama taktım yaa hiç bişey yapasım yok canım sıkılıyo yaaa bi an önce bitsin adetlerimizde hemen başlayalım çalışmalara doktorada adetinin 2. veya 3. git ki hormon tastlerini o zamn yaptırıyo boş yere 1 ay daha kaybetme cancağızım

hoşgeldin cnm aramıza sefalar getirdin amin rabbim kimseye aratmasın acısını yaşatmasın hemen ekliyorum cnm ilk sayfadan bakabilirsin listemizi ilk mesajda düzenliyorum sürekli...
adet olanlar yeni batlarını söylesinler yanileyelimmm kankeytalar

Hoşbulduk canım teşekkürler

ii geceler kızlarrr benim de batım 29 unda anck dündn beri hafif hafif mide bulantım var. bir de kasıklrda batma, göğüslerde byüme zaten var. akıntımın rengi sanki kahverengi acaba mı diyrum ama çok heveslenmek istemiyorum. sizce???????*

evet canım aynen öyle.yanlız acaba kan testinin uanılma ihtimali oluyo mu onu bilmiyorum belkiii

belki geç döllenmedir canım onu umut ediyorum.Hala adet görmedim ama eğer pazar gününe kadar olmazsam tekrar hastahaneye gidicem.Belkide idrar testinde hata vardır.Bakalım artık.

slm benimde bat ım 30 aralıkta ona rağmen dayanamadım bugün kan testi yaptım sonuç 1,32 yani negatif çıktı çokta heveslenmiştim kasıklarım belim ağrıyordu ama olmadı

hoşgeldin cnm aramıza hiç kürleri denemdim tatlım bu ay ovulasyon testi ve meryem suresini okuyorum bakalım adetim bitsinde başlıyım çalışmalara

Hoşbulduk canım teşekkür ederim :) Benimde yumurtlama dönemlerim yakın ovulasyon testi alacam onun için ilk defa kullanacam :)Bu yıl bitti sayılır :) inşallah 2013 birinci ayında isteyen herkes HAMİLE kalır (AMİN)

sağlık olsun canım. idrardaki gebelik testlerine güvenememk gerekiyormuş demekki :26: bir arkadaşımın da senin gibi idrarda çift çıkmış kanda 0. ve onun akrabasında da idrarda negatif çıkmış kanda gebelik çıkmış. o yanlış bu yanlış insan kafayı yiyecek yaw

günaydın kızlar kırmızıları gördüm dün ben moralim sıfır oturdum ağladım dün sinirim bozuldu doktor yolu göründü bana bu ay :84::84::84::84:

canım sakin ol. Rabbim hayırlısını, hayırlı zamanda versin inşallah.

burda her duyduğuna inanma canım. internet ne de olsa. bana da ovulasyon testinde adete yakın çift çizgi görürsen hamilesindir demişlerdi fos çıktı. umudunu yitirme kırmızıları görene kadar.

beyin, öyle bir yapıda ki herşeyi yönetip etkileyebiliyor.biz acaba acabaa hamilemiyim dedikçe, ümitlendikçe adet olamıyoruz. tecrübeyle sabit yani bu durum.ben çok yaşadım bunu.

rüyacanım adetinin 3. günü git ya da 4. günü hormon testleri o zaman yapılıyor ona göre ayarla randevunu

hormon testlerinde ben hep adetin 2. günü yaptırmıştım. doktorum 2. gün en iyisi ve sabah aç karnına yaptır demişti.2. yada 3. gün yapılıyor diye biliyorum ben.

eslemciğim benim bat belli değil hala adet olmadım . ama gebe de değilim tabloyu düzenle bakalım. bana yap . nasip değilmiş bu ay da demekki.

günaydın kızlar eslemcim bugün 3.günü zaten bu ay gidemedim çünkü doktor önce muayene etmem lazım demişti bana bugün bi daha arıcam doktoru bi daha sorucam ona göre randevu alıcam reglim bitince muayeneye giderim regli olunca da test yaptırmaya giderim

sana da günaydın canım. regli olduğunda muayene edebiliyor doktor.eslemin dediği gibi bu ay baktır hormonlarına bence. amannn boşverin kızlarr . yeni yıl bizim inşallah yeni yılın ilk ayında hepimiz hamiş kalırız da tablomuz la doluverirrr

yaa işte bu ay kaçtı artık önümüzdeki ay giderim şu reglim bir bitsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…