batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

31 aralık tatlım benimki de inşallah uzun bir süre kırmızı görmem

hakkında hayırlsı olsun tatlım bebişin gelsin inş...

sağol canım,adet olmadım hala ama hiç bi ağrım sızım da yok.kasıklarım biraz şiş gibi,arada ağrı giriyor ama şu anda bişey yok.her ihtimale karşı da gebelik testi aldım ama sabah yapmayı düşünüyorum adet olmazsam.yarın yaparsam hemen girip sonucu yazarım size :)

karnım midem şiş ya pantolunumun beli rahatsız edio göğüs uçlarım hala haassas batıma 3 gün kaldı..sizce test yapsam çıkarmı

çok şaşırdım ilk defa silik çizgiyi olumsuz okudum ama olsun sıkma canını Allahım bize de nasip edicek inş

sağol canımbenim.İnşallah hayırlısı olur birgün bizimde bebeklerimiz olur.hala adet olmadım ve bende hayatımda ilk defa böyle birşey gördüm ve duydum..Demekki hayırlısı buymuş yapcak bişey yok..

kızlar malesef test sonucum negatif...kırmızılar da geliyor yavaş yavaş,bu ay kısmet değilmiş,önümüzdeki aylara inşallah hepimiz güzel haberler veririz.

günaydın kızlar kırmızıları gördüm dün ben moralim sıfır oturdum ağladım dün sinirim bozuldu doktor yolu göründü bana bu ay :84::84::84::84:

ruyacn uzulme canım benım bencede kafaya cok takınca gelmıyor yada hamıle kaldıgımıza ınanmak ısedıgımız ve cok umıtlendıgımız ıcın bu kadar hayal kırıklıgı yasayıp uzuluyoruz benımde batım 9 ocak dun degıl oncekı aksam sağ kasıgımda dokununca acıma oldu o gun dun ve bugun yumurtlama gunum calısmalara devam ama adetıme daha olmasına ragmen az once batma olunca yumurta alıyor dıye okudum burda umudum sımdıden kesıldı

normalde gününde olunca hiç üzülmüyorum ekim ayındada böyle gecikti yine umutlandım tırt çıktı kasımda ta gününde oldum bu ay yine gecikti yine ümitlendim yine tırt çıktı bende üzülmek istemiyorum ama insanın elinde değil ister sitemez sinirler bozuluyor 6.aydı bu ay denediğimiz ve ilk defa ağladım ben 6 aydır

kızlar malesef test sonucum negatif...kırmızılar da geliyor yavaş yavaş,bu ay kısmet değilmiş,önümüzdeki aylara inşallah hepimiz güzel haberler veririz.

kısmet değilmiş canım benim Allah önümüzdeki ay göndersin bebeğini

günaydın kızlar kırmızıları gördüm dün ben moralim sıfır oturdum ağladım dün sinirim bozuldu doktor yolu göründü bana bu ay :84::84::84::84:

rüyacanım adet olamamaktan yakınıyordun ve demekki içten içe de ümitlenmişsin ki o kadar üzülmüşsün canını sıkma doktora git için rahat etsin en azından çünkü adetlerin de düzensizleşmiş durumda.

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım :) öncelikle Allahım hepinizin kucağını doldursun,gönlünüze göre versin inş en kısa zamanda hepimiz meleklerimize kavuşuruz.Eslem'cim benide eklermisin bat tarihim 31 aralık :)

canım benım ya kıyamam sana uzulme bıtanem Allah ım hayırlısıyla versın hepımıze dermansız bır sorunumuz olmasında hayırlısıyla gelsın bebıslerımız bende senın gıbıyım nerdeyse ertesı gun belırtı arıyorum kendımde oluncada mahvedıyoruz kendımızı uzulme canımın ıcı Allah ım gonlune gore guzel saglıklı bebısler versın sana

yeşilcikcim diyorum ya hiç şaşmazdı ekimde ve bu ay da gecikince bende doğal olarak ümitlendim ama kısmet napalım doktordan randevu alıcam zaten bugün ya da yarın alırım ama benim adetimin bitince gitmem lazım değil mi hani hormon testi falan yapar büyük ihtimalle onu nasıl ayarlıcam

inşallah canım hepimize versin doktora gidip dua etmekten başka yapıcağımız bişey yok

HERKESE merhaba arkaddaşlar ben yeni katıldım aranıza :) 5 yılık evliyim ev hiç çoçuğum yok 1 aşılama 1de tüpbebek yaptırdım ama tutmadı şimdi bu sitelerdeki türleri deniyorum. inşallah işe yarar ve hamile kalırım :)

evet canım aynen öyle.yanlız acaba kan testinin uanılma ihtimali oluyo mu onu bilmiyorum belkiii

ayy canım benim ya neden ağlıyosun elden bişey gelmez ki,nasip bu işler hem olacak saati günü geldiğinde inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…