ayy cnm yaa inan bende seninde bütün arkadaşlarımında hamile olmanı çok isterim kendim gibi sevinirim...
Hiç biriniz tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum hepinizin evlat sahibi olmasını canı gönülden istiyorum...
Eşim aradı şimdi yarın toplantı varmış il emniyette yeni evlenenler yeni çocuk sahibi olanlara aileyle ilgili seminer verceklermiş bizimde gitmemiz gerekiomuş yarın inş. Oraya güzel haberlerle giderim eşimin arkadaşları var eşleriyle görüştüğümüz benden haber bekliolar inş. Onlarada güzel haberler veririm
inşallah eslemcim kız birde bişey sorucam eslem ne demek
aradım canım hastaneyi telefonda sonucu söylemiyolar ama sonuc cıkmıs onu söylüyolar nette gözükmüyor işlenmemiş sanırım hala
hastanenin adınımı soruyosun anlamadım eslemcim
yok yesilcik 8iydi hala bişey yok evde test falan yapmıstım geçen hafta negatifdi sanmıyorum ama yinede umudumu kesmiyorum
hastaneye gittim dr test istedi direk sonuca göre tedaviye başlıcakmış bilmiyorum ne tedavisi olcak bugün gitmem lazımdı cıkmamıs diye gitmedim çarş kaldı artık
aradım canım hastaneyi telefonda sonucu söylemiyolar ama sonuc cıkmıs onu söylüyolar nette gözükmüyor işlenmemiş sanırım hala
hastanenin adınımı soruyosun anlamadım eslemcim
yok yesilcik 8iydi hala bişey yok evde test falan yapmıstım geçen hafta negatifdi sanmıyorum ama yinede umudumu kesmiyorum
hastaneye gittim dr test istedi direk sonuca göre tedaviye başlıcakmış bilmiyorum ne tedavisi olcak bugün gitmem lazımdı cıkmamıs diye gitmedim çarş kaldı artık
cnm bence yarın da olmazsn yap inş. güzel haberler verirsin
selametli, doğru yolda giden di sanırım cnm
inşallah cnm bu akşam yada yarın sabah yapıcam galiba :S
akşam yapma cnm sabah yap daha iyi çıkar sonuç sonucuda hemen yaz buraya amaaa meraklandırma bizi
güzelmiş anlamı canım zikzakcım peki hiç böyle geciktiği olmuşmuydu daha önceden
tamam o kadar sabırsızlanıyorum ki 2 yıldır bekliyordur inş bu seferde hayal kırıklığı yaşamam
kızlar sonucum çıktıııı 1.20 negatif yazıo yanındaa
canım benim ümitlenmiştik yaa senin sıpa yaramzlık yaptı yine gelmedi bu ay da. bu durumda denecek şey belli oldu artık üzülmek yok denemeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?