batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

inşallah eslemcim kız birde bişey sorucam eslem ne demek

aradım canım hastaneyi telefonda sonucu söylemiyolar ama sonuc cıkmıs onu söylüyolar nette gözükmüyor işlenmemiş sanırım hala

hastanenin adınımı soruyosun anlamadım eslemcim

yok yesilcik 8iydi hala bişey yok evde test falan yapmıstım geçen hafta negatifdi sanmıyorum ama yinede umudumu kesmiyorum

hastaneye gittim dr test istedi direk sonuca göre tedaviye başlıcakmış bilmiyorum ne tedavisi olcak bugün gitmem lazımdı cıkmamıs diye gitmedim çarş kaldı artık

baya geçmiş senin adetin canım ya. merak ettim ben de şimdi doktor ne tedavisi yapacakmş :S

allah allah nie söylemiyolar mış ki bi hamilemisin değilmisin onu söyleseler barimm
evet cnm hastanenin adını sordum bakıyım bi die ama belki işlenmemiş olabilir nie işlemedilerki benim bi tanesi hemen çıktı daha öbürleri çıkmadı onlarda 4 den sonra çıkar heraldem

ankara meslek hastalıkları hastanesi canım

walla bende bilmiyorum ne tedavisi yapcak ptesi geldiğinde konusuruz demisti

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz sonra haberdar ederim sizi bişey olursa

kızlar sağ tarafda ağrım başladı ama hala az gelio kan yaa heralde başlıycak birazdan artmaya çünkü ağrım başladı psikolojik olarak rahatlayınca da boşalcam heralde şimdii

tamam o kadar sabırsızlanıyorum ki 2 yıldır bekliyordur inş bu seferde hayal kırıklığı yaşamam

cnm inan canı gönülden söylüyorum rabbim inş. sana da bi evlat nasip etsinn seni çok iyi anlıyorum bende 2 senedir bekliorum sıpamı 2 ay oldu laporoskopi oldum ilk ay olmadı inş. bu ay olur die ümit ediyodum ki adet oldum ama değişik bi adet oldum daha önce hiç böle olmamıltım bu günde test verdim bakim sonuç ne çıkıcak inş. sende bende ve senlerdir bekleyen herkes evladına kavuşur...
kendimden önce hep sizin için dua ediyorum müslümanın müslümana yaptığı dua geri çevrilmezmiş inş. kabul olur dualarımız

canım benim ümitlenmiştik yaa senin sıpa yaramzlık yaptı yine gelmedi bu ay da. bu durumda denecek şey belli oldu artık üzülmek yok denemeye devam.

cnm ya üzülmemek elde deil ki çok tuhaftı hiç böyle adet olmamıştım daha önce üstüne felan görüyorum sanmıştım napalım hayırlısı böyleymiş rabbim ne zaman isterse o zaman ama nie sıfır deil 1.20 çıktı normal mi öyle çıkması

mrblar bu bat olayı nedir çok merak ettim. ben de hamilelik istyorum bakalım regl dönemine girdim ocak 5 gbi sonuçlanır galiba. 4 aylık evliyim ve bi kimyasal gebeliğim oldu bebek istemedik aslnda kazayla oldu ve düştü, aslnda düşmesini istemiştim ilk öğrendiğimde ama acemilik yapmışım düşünce üzüldüm, şimdi de istiyoruz resmen acelemiz yok ama hayrlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…