• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Kizlar karin agrisindan cilditmak uzereyim hem gazim var canimi acitan hem de regli agrisi gibi agrilarim var
ya ben ne yapmaliyim tecrubeli arakadaslarima soruyorum
bi kac kisi rezene cayi ic diyor daha cok yeni hamileyim sizce bir zarari olur mu icmeli miyim

Kizlar karin agrisindan cilditmak uzereyim hem gazim var canimi acitan hem de regli agrisi gibi agrilarim var
ya ben ne yapmaliyim tecrubeli arakadaslarima soruyorum
bi kac kisi rezene cayi ic diyor daha cok yeni hamileyim sizce bir zarari olur mu icmeli miyim

Canım geçmiş olsun.. Gaz için kimyon iyi geliyor diye biliyorum hem de zararı olmaz. yemeklere biraz katabilirsin ya da ılık suya katıp biraz bir kaç çay kaşığı içebilrsin. Birde posalı yiyecekler yemeye dikkat et kabızlık çekiyor musun bilmiyorum ama kuru meyve ya da elma vs ye. hoşaf iç :) Umarım faydasını görürsün

canım se bu ay hamile kalmak için bişey uyguladınmı şüpeli ilişkinde ayaklarını dikmişmiydin

canım bal çörekotu tarcın yedim sabahları ac karna 1 cay kaşıgı sonra ilişkide belimde yastıkla uyudum hemen kalmkmadım bide ben sag tarafıma dönük uyumuştum zaten benim minnoşta sagdan gelmiş annesine kesede sag tarafımda

Kızlar merhaba, benim BAT ım cumartesi günü 5 günüm kaldı yani. Sizce 4 gündür devam eden kasık ağrısı normal midir? Sağ da da oldu solda da. Ama şimdi sanki ortaya geldi gibi. Sanki vajinamdan bişi çıkacakmış gibi oluyor. Bi fikri olan var mı? Bu arada biraz göğüs hassasiyeti de hissediyorum. Ve ayaklarım ceset gibi bumbuz oluyor vücudum sıcak olmasına rağmen.

normal şartlarda 2 ila 4 gün içerisinde adet dönemimin başlaması gerekiyor. adet belirtileri var: göğüslerde sertlik, sivilce, belimde ağrı ve karnımda şişkinlik. merakla bekliyorum sonucu... not: kasığımda batma yok :((

Kızlar merhaba, benim BAT ım cumartesi günü 5 günüm kaldı yani. Sizce 4 gündür devam eden kasık ağrısı normal midir? Sağ da da oldu solda da. Ama şimdi sanki ortaya geldi gibi. Sanki vajinamdan bişi çıkacakmış gibi oluyor. Bi fikri olan var mı? Bu arada biraz göğüs hassasiyeti de hissediyorum. Ve ayaklarım ceset gibi bumbuz oluyor vücudum sıcak olmasına rağmen.

merhabaa hamilelik belirtileri arasında kasık ağrısı kasık batması var. Ayak üşümesi de belirtiler arasında inşallah hamilesindir 5 gün sonra ak koyun kara koyunn çıkar ortaya hakkında hayırlısı olsun

merhabaa hamilelik belirtileri arasında kasık ağrısı kasık batması var. Ayak üşümesi de belirtiler arasında inşallah hamilesindir 5 gün sonra ak koyun kara koyunn çıkar ortaya hakkında hayırlısı olsun

Amin inşallah. herkes kendini dinliyorsun diyor ama bunlar gerçekten çok bariz şeyler.

kızlarrr merhaba epeydir giremiyordum zaten çok da üstüne düşmüyordum bebişin.ama bugün 6 gün gecikmenin ardından test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm hemen doktora gittik keseyi de gördük 8 mm boyunda bir susam tanem var çokk mutluyum Allahıma çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...buraya yazmayı bir borç bildim netice de bir zamanlar bu topikte eslemle,gülücükle,yasakhayalle,zikzakla az bat saymadık..haber vermek istedim size...:49::49::49::nazar::nazar:

kızlarrr merhaba epeydir giremiyordum zaten çok da üstüne düşmüyordum bebişin.ama bugün 6 gün gecikmenin ardından test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm hemen doktora gittik keseyi de gördük 8 mm boyunda bir susam tanem var çokk mutluyum Allahıma çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...buraya yazmayı bir borç bildim netice de bir zamanlar bu topikte eslemle,gülücükle,yasakhayalle,zikzakla az bat saymadık..haber vermek istedim size...:49::49::49::nazar::nazar:

gözün aydın canım herkes er geç bebişine kavuştu sende kavuşmuşsun ne güzel Alllah kucağına da almayı nasip etsin inşallah:49::49::49::nazar::nazar:

slm arkadaşlar.
benimde cumartesi-pazar adet olmam gerek.
kasıklarımda batma ve ağrı oluyor.
bide ilişkide canım acıyor bi kaç gündür. sanki bişey engel oluyor gibi.
sizde de oluyor mu

yaaa kızlar bişi sorcam benim bat 21i sabah kalktığımda çamaşırımda 2damla kapkara leke hastalanıyorum sandım ama bu saat oldu bişi yok sizce bu ne=(

ben yumoş gününden itibaren kasık ağrısı çekmiştim ve bir çok arkdaşımda kasık ağrısı kasık batması yaşayarak hamile kaldı.

yeşilcikcim çok teşekkür ederim..Amin cümlemize birde sana bişey sorucam.şu senin yazılarının altında çıkan şeyi nasıl ekledin bir türlü yapamadım çok istiyorum yardımcı olurmusun.birde eslemden haberin varmı o nasıl?

yeşilcikcim çok teşekkür ederim..Amin cümlemize birde sana bişey sorucam.şu senin yazılarının altında çıkan şeyi nasıl ekledin bir türlü yapamadım çok istiyorum yardımcı olurmusun.birde eslemden haberin varmı o nasıl?

yazımın altında çıkan hafta ve gün olarak yazan çizelgeyi soruyorsun sanırım canım. onu tickerfactory.com sitesine diriyorsun ordan istediğin çizelge resimlerini seçiyorsun orası seni adım adım ilerletiyor zaten sat(son adet tarihin) yazıyosun sonra sana linkler sunuyor. ordan bu sayfa için uygun olanı alıyorsun ve kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye girip orada kişisel bilgiler bölümünde çizelge diye bir yer var oraya yapıştırıyorsun kaydediyorsun oluyor.

eslemden de henüz haberim yok en son çalışmalara devam ediyordu. uğramıyor artık buralara

Back