Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldımmmmmmm kıslar herkese merhaba ıslerım yogunluğundan gelemıyordum nasılsınız bakalım
Kizlar karin agrisindan cilditmak uzereyim hem gazim var canimi acitan hem de regli agrisi gibi agrilarim var
ya ben ne yapmaliyim tecrubeli arakadaslarima soruyorum
bi kac kisi rezene cayi ic diyor daha cok yeni hamileyim sizce bir zarari olur mu icmeli miyim
bi ben kaldım yasende hamileymişsin canımmm gözün aydınnn bu sayfaya pek uğramıyodummm. ay pek sevindim yaaa ne güzel hamile kalmayan kalmıyorrr
canım se bu ay hamile kalmak için bişey uyguladınmı şüpeli ilişkinde ayaklarını dikmişmiydinohh şuan doyurdum kaarnımı valla burda takılırken kendiliginden yemişim.valla allahım hengisini hayırlı gördüyse onu versin ikisini birdende verebilir hayır demem
canım se bu ay hamile kalmak için bişey uyguladınmı şüpeli ilişkinde ayaklarını dikmişmiydin
Kızlar merhaba, benim BAT ım cumartesi günü 5 günüm kaldı yani. Sizce 4 gündür devam eden kasık ağrısı normal midir? Sağ da da oldu solda da. Ama şimdi sanki ortaya geldi gibi. Sanki vajinamdan bişi çıkacakmış gibi oluyor. Bi fikri olan var mı? Bu arada biraz göğüs hassasiyeti de hissediyorum. Ve ayaklarım ceset gibi bumbuz oluyor vücudum sıcak olmasına rağmen.
merhabaa hamilelik belirtileri arasında kasık ağrısı kasık batması var. Ayak üşümesi de belirtiler arasında inşallah hamilesindir 5 gün sonra ak koyun kara koyunn çıkar ortaya hakkında hayırlısı olsun
Amin inşallah. herkes kendini dinliyorsun diyor ama bunlar gerçekten çok bariz şeyler.
ben yumoş gününden itibaren kasık ağrısı çekmiştim ve bir çok arkdaşımda kasık ağrısı kasık batması yaşayarak hamile kaldı.
kızlarrr merhaba epeydir giremiyordum zaten çok da üstüne düşmüyordum bebişin.ama bugün 6 gün gecikmenin ardından test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm hemen doktora gittik keseyi de gördük 8 mm boyunda bir susam tanem var çokk mutluyum Allahıma çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...buraya yazmayı bir borç bildim netice de bir zamanlar bu topikte eslemle,gülücükle,yasakhayalle,zikzakla az bat saymadık..haber vermek istedim size...
ben yumoş gününden itibaren kasık ağrısı çekmiştim ve bir çok arkdaşımda kasık ağrısı kasık batması yaşayarak hamile kaldı.
yeşilcikcim çok teşekkür ederim..Amin cümlemize birde sana bişey sorucam.şu senin yazılarının altında çıkan şeyi nasıl ekledin bir türlü yapamadım çok istiyorum yardımcı olurmusun.birde eslemden haberin varmı o nasıl?