• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Çok sevindim canımm Allah sağlıkla büyümesini ve kucağına almayı nasip etsin.:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46:
2 hafta sonra keseyi görürsün hatta 2 haftaya bile kalmadan görebilirsin canım.

pazartesisevmez eylül anneleri topiğinde gördüm sanki ama karıştırıyo da olabilirim. kaç haftalık hamileymiş?

canım 3 haftalık falan olması lazım ama bilmiyorum altta yazan yazıde 5 haftalık diye yazıyo benimde 4 yazıyo ama 2+4 luk

canım 3 haftalık falan olması lazım ama bilmiyorum altta yazan yazıde 5 haftalık diye yazıyo benimde 4 yazıyo ama 2+4 luk

canım son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplaman gerekiyor, eger 4+ haftalardaysan 5.hafta olarak hesaplıyor alttaki vaktim, bebek ultrason da gorundugu zaman haftası daha net gözükür :)

canım son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplaman gerekiyor, eger 4+ haftalardaysan 5.hafta olarak hesaplıyor alttaki vaktim, bebek ultrason da gorundugu zaman haftası daha net gözükür :)

evet canım 1 hafta ileriden gidiyo ama ben yumurt. ggününe göre yaptım şimdi. eee canım sen nasılsın sen ilk kan vermeye gittiginde kac haftalıktı ve degerin kactı

evet canım 1 hafta ileriden gidiyo ama ben yumurt. ggününe göre yaptım şimdi. eee canım sen nasılsın sen ilk kan vermeye gittiginde kac haftalıktı ve degerin kactı

canım ben adetime 4-5gün kala kan verdim degerim 79,04 tü dr. daha iki haftalik falan demisti internette ki hesaplayıcıda da 4hafta 3günlük diyordu ve su an internetteki haftaya göre ilerliyo bebiste

canım ben adetime 4-5gün kala kan verdim degerim 79,04 tü dr. daha iki haftalik falan demisti internette ki hesaplayıcıda da 4hafta 3günlük diyordu ve su an internetteki haftaya göre ilerliyo bebiste

benim degerim iyi ozaman ya korkuyodum valla baska bişey falan vardır diye

kızlar kan testtimde pozitif cıktı 154..... küsiratıda var dr cok kücük dedi zaten 2 haftalıktı neyse dr cok iyi bi insandı çok güzel motive etti beni size haber vermek istedim canlarım benim hepinizi öpüyorum

tatlımm gözün aydınn:46: Allah analı babalı büyütün sağ sağlim kucagına almayı nasib eder inşallahh

evet canım gecen hafta gttim ama çok net olmasa bile duydum çok şükür..yeni oldugu için tam anlamıyla duyulmadı ama canlı oldugunu söyledi doktor.10 gün sonra tam duymak için tekrar gidicem..:49:

hay maşşalahh ne güzel güzel bende dün kesemi gördüm 10 gün sonrada kalp atışını duyacam inşallah

sen gördünmü bebeğini kesenin içinde canım

yok canım yaw drun acizligine geldim biraz iyi bakamadıki hep sol tarafıma baktı megersem benim kese sagdaymış sonra usg elinden kaydı maydı bişeyler oldu alattan bakıyodu bide sonra tamam kese görünüyo 10 gün sonra gel dedi ama önceden hamile olmadıgım zaman önceki drlar ne güzel incalarler benide bilgilendirirlerdi ama bu öyle degildi

Merhaba kizlar bugun test yaptim saniyeler icinde cift cizgi cok belirgin bir sekilde cikti
hrn dra gidip beta hcg testi yaptirdim sonuc 410 cikti ama drum bana dogru duzgun bir aciklama yapmadi
bana bebek ckk kucuk ben iki gun geciktim iki gun geciken birini. Tet sonucu 1000-1100 olmali dedi butun psikolojimi alt ust etti
Kizlar sizce kotu mu benim test sonucum en son 25 subatta regli olmustum 31 gunde bir oluyorum

Back