batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

canım tbrikler gayet normal 410 bana görede yüksekmiş ben ki 156ydı ama şükürler olsun kesemi gördüm korkma bence 10 gün sonra kesen görünür

canım tbrikler gayet normal 410 bana görede yüksekmiş ben ki 156ydı ama şükürler olsun kesemi gördüm korkma bence 10 gün sonra kesen görünür

Canim cok tesekkur ederim icimi rahatlattin valla dr psikolojimi alt ust etti zaten bir daha ona gitmicem hic ilgilenmedi ozel hasta e degil mi iste hepsi para pesinde
bizde esimle 1 hafta sonra baska dra gitmeye karar verdik hem o zamana kadar bebesin buyumus olur ,))
nikiyycim seninle hemen hemen ayni zamnda dogum yapicaz Allah in izni ile

evet cnım senın yumurtlama günün ne zamandı biliyorsan tabi

Canim herseye kokuyo deme tika burnunu yeme calis zayifim diyodun iyice zayiflarsin sonra

canım şimdi biraz peynir ekmek yedim ve şuan iyiyim ac olunca daha çok bulanıyo gibi canım yaw ben mi sacmalıyorum yoksa canımın istemesi normal mi bilmiyorum ama canım sürekli ekşi şeyler istiyo limon olsa yiyecem greyfurt falan

Canim ne sacmaliyo olacaksin simdi aserme donemin. canin ne istiyosa aldir enisyeye
Bende salcali makarna aseriyodum. salca kavurunca dayanamayip ekmegin arasina koyuyodum

gözün aydın hayırlı olsun hamileliğn sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
senin gittiğin doktor çok cahil bir doktor galibaa.. benim 2 gün geçtiğinde 97 ydi değerim ve doktorum daha yeni gebeliğin 10 gün sonra gel demişti. Senin değerin gayet güzel çıkmış hiç canını sıkmaa. başka doktora git.

iyi degilim canım gı midem kötü halsizim ne yapacam bilmiyorum

nikiyy tazee hamişş başlamış bulantılarınn.. Aç kalma aç kaldıkça daha çok bulanırsın. ekşi şeyler istemesi çok normall limon ye en çabuk bulabileceğin şey :) hem midene de iyi gelir. kraker yiyemiyorsan galeta lar var yaa onlardan yemeyi denee ya da kuru ekmek filan.. KEndini tiksindirmemeye çalış.. Ve canın ne istiyosa onu yemeye çalış. Tatlıyı zaten canın çekmez ama yeme bence ekşi en güzeli :) aklıma gelen tavsiyeler bunlar canımm

saol canım tavsiyen icin sabahtan beri daha şimdi agzıma iki lokma ekmek peynir attım böyle çıkartacak gibi degil ama içim yemek ve koku gibi şeyler görünce bi acayip yapıyo halsizleşiyorum hemen. canım bugün buranın pazara valla greyfurt limon portakal kivi ekşi ne varsa aldıracam eşime tatlıdan zaten tiksindim ıyyy düşüncesi bile igrenç bu arada ogluşun olacakmış maşşallahhhh bu yıl hep oglan yılı galiba gören banada oglun olacak diyolar annem ve ablam hariç aslında önceden bende oglum olsun isterdim ama hamile kaldıktan sonra hep içim kıza gidiyo hayırlısı neyse o olsur inşallahhh

aç kalma canım kendini iyi besle ki tosun gibi bebişin olsun :)

bana da görenler hep oğlan olacak diyolardı. benim içime ilk zamanlar hep kız diye doğuyodu ama rüyalarımda erkek bebek görüyordum. Allah da nasip etti oğlanı.. ben kızım olsun isterdim ilk duyduğumda erkek diyince biraz üzülmüştüm ama alıştım şimdi bu fikre sağlıklı sıhhatli olsun da o da benim evladım sonuçtaa annesinin kuzusu o

senin içinde hayırlısı neyse o olsun canım ikinci bebekte artık farklı cinsiyet olsun isteriz :)

Selam

sat 04.03.2013
bat 02.04.2013

adet sancım geçen hafta başladı dün bitti

normalde battan önceki günlerde aralıksız devam ederdi
bide bu ay diğer aylardan farklı bi nefes daralmam var sanki göğsüm daralıyor nefes alamıyorum

hadi hayırlısı yarını bekliycez:)

ohh şuan doyurdum kaarnımı valla burda takılırken kendiliginden yemişim.valla allahım hengisini hayırlı gördüyse onu versin ikisini birdende verebilir hayır demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…