batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

günaydınnnnnn..
topiği ben açayım da belki gelen olur.... nasılsınız bakalım?

günaydın cnm.. ya kızlar benim reglim geldi. Malesef hamile değilim diye düşünürken geçengün bi arkadaşla sohbet esnasında '' benim adetlerim düzenliydi. bi sorundan dolayı dr gitmiştim ve şok oldum 2 aylık hamilesin dedi.. Doğurdum şimdi kızım 3 yaşında oldu.. adet geldi diye çok güvenme bence sen gene rütin kontrollerini yaptır.'' dedi ve ben o an acaba olabilirmi diye düşünmeden edemedim açıkcası. Dün gece midem çokkkk yandı anlam veremedik. diğer topikdede yazmıştım.. bu arkadaşlar konuşmamızı ve ordan bi arkadaşında arkadaşının başına benzeri bi olay gelmiş mide yanması filan çok yaşamış ve dr a bi gidiolar 4 aylık hamile.. yani olabilir dior ve işin tuhafı bilmiş olsam psikolojik dicem ama bilmiorrum mide yanmasının da hamilelik belirtisi olduğunu.. ve acayip heycanlandım.. ne dersiniz kızlar olabilirmi ???
Biter bitmez hemen test alıcam umut dünyası işte.. ya oldumu acaba... :18:

Ben gelsem olur mu
olmaz mı hiç cnm... hoşgeldiiiinnnnnnn.........
günaydınn canımmm topiği açan olur da gelen olmaz mı hiç
tabi ya yeşilcikim yalnız bırakmaz.....

buna benzeer olaylar ben de duymustum...
ben de bi kez şüphelenip test yapmıştım adet bitince ama negatifti..
senin aklındada şüphe varsa yap testini ne olur ne olmaz...
bizim karşı komşumuzun kızının başına gelmiş 4 aya kadar sürekli normal şekilde adet olmuş.... olabiliyo yani....aklında soru işareti kalmasın.. test yap sen de canım...

merhabaa... Canım hamile olduğu halde üstüne gören kişiler oluor ama bu durum senin için geçerli olabilir de olmayabilir dee.. Emin olmak için test yaptırman lazım. Bunun için de adetinin geçmesini beklemene gerek yok bence kan testi ya da idrar testi yapabilirisn.

Napıyon canım nasılsın bebişnsaıl? bulantıların var mı?

Hosbulduk. batimi bilem bekleyemedim erken geldi bi hafta

Napıyon canım nasılsın bebişnsaıl? bulantıların var mı?

iyiyiz cnm çok şükür.. siz nasılsınız bakalım? sıpan napıyo?
bulantım yok cnm da sabah biraz fazla su içtim şimdi hafiften bulanıyo ama çok değil de..
herşeyden tiksiniyorum ben. herşey kokuyo...ıyyyyy
yine midemde sürekli gaz var....
ama olsun o kadar de mi? bunlar da cilvesi.....
senin nasıl? geçmiştir artık seninkiler.... kocaman oldunuz...
bu arada senin bebiş erkek hissediyorum benç
ayyyy neye seviniyorum biliyo musun? hamileliğimiz tam erik kiraz zamanına geldi....
bol bol yeriz artık...
bir an önce gelse de artık...

iyiyiz biz de teyzesiii. sıpa da iyi artık sağ yanıma yatırtmıyo benii hemen sancım oluyor. BU kadarcık şikayet de tadı tuzu artık canım :) mide problemi benim de devam ediyor ama yine iyiyiz canım..

Ayy bir erkek daha diyen çıktıı anamm erkek olursa babası havalara uçacakk.
gerçekten canım tüm mevsim meyvelerini yiyeceğiz bol boll ama şu 1 ay daha beklemek gerekecek

allah gönlünüze göre versin inşallah.. ben de ilk kız hissettim kendiminkini ama şimdi erkek hissediyorum...
hiç önemli değil hangisi olursa olsun ama insan merak ediyo yaaaaaa......

allah gönlünüze göre versin inşallah.. ben de ilk kız hissettim kendiminkini ama şimdi erkek hissediyorum...
hiç önemli değil hangisi olursa olsun ama insan merak ediyo yaaaaaa......

Evet canım merak ediliyor kız mı acaba erkek mi. İlk zaman bende hep kız diye hissettim ama şimdi karışığım erkek bile olabilir diye düşünmeye başladımm.. eylül anneleri topiğinde cinsiyetini teker teker öğreniyo herkess

evet cnm senin de gittiğinde tahmini bişey söyleyebilirler...

Ya benim bat 12 mart bende 2 gündür mide bulantısı 4 gündür bel kasık ağrısı göğüslerde sızlama var arada başımda dönüyo ama bunların hepsi psikolojikmi gerçekmi onuda bilmiyorum :)bunları eğer hamileysem hissetmem normalmi..ya of çatlıycam meraktan bana dua edin nolur çok istiyorum sizlerden bol bol dua istiyorum :)

doktorumun söylediğini aynen tekrarlıyorum canım: hcg değeri 1000lere ulaşmadan istifra ve bulantı görülmezmiş.Hcg nin 1000 olması da en az 5 haftalık gebelikmiş erken belirti arasında göğüs sızlaması kasık batması olabilirmiş rahim büyüdüğü için

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar BAT 18 mart umarım batmaz, şüpheli ilişkiden 3 gün sonra başlayan ve halen devam eden göğüs ağrısı dışında hiçbir belirti yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…