- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pyro Clinic kullandığım gebelik testi bu 4 TL dış gebelik dedin ya şimdi korkum iyice arttı çünkü en çok ondan korkuyorum Allahım sen koru
Yarın kan testimi göstermek için doktora gidiyorum bana dua edin nolur dış gebelik olmaması için sabahtan beri dua ediyorum hafta sonum zehir oldu kimyasal olmasına bile razı oldum
Canım hafta sonu 13.3 çıkan hcg ölçümünü özelde yaptırmıştım mecburen bugün devlet hastanesine gittim doktora anlattım durumu tahlili yenileyelim dedi sonuçları 3 te aldım ama gösteremedim yarına kaldı ama hcg sonucum bugün 7.6 çıktı yani düşmüş düşük yapıcam sanırım olmadı
Yarın kan testimi göstermek için doktora gidiyorum bana dua edin nolur dış gebelik olmaması için sabahtan beri dua ediyorum hafta sonum zehir oldu kimyasal olmasına bile razı oldum
Bu sabah pembe renkte olan kanamam başladı umarım dediğiniz gibi kendi kendine gider.Kısmet değilmiş.Ama hala çok şaşkınım yani normalde bir kadının adeti gecikir evde test yapar çift çizgi çıkınca sevinir kocasına haber verir sonra doktora giderler falan kimyasal gebelik de neyin nesi neler varmış dünyada bir yaşıma daha girdim
herkese merhaba kıslar nasılsınız
merhaba cnm nasılsın görüşmeyelii uzun zaman olduu
merhaba cnm nasılsın görüşmeyelii uzun zaman olduu
hahayy iyiyimişşş benim testim adetten 4 gün sonra kopkoyu olmuştu cnmm herkeste farklılık gösterio ama ben onunda bi faydasını göremedim bakalım bidahaki ay şu aktardan 150 liralık karışımı alıcazzii yim canım sem masılsın ovulasyon testı aldım onu yapıyorum daha tam koyulasmadı testım esım akşam gelıyor noldu dıyor bende dıyorum bugun gıt yarın gel
eslem hoşgeldin topiğinee bacımm
hahayy iyiyimişşş benim testim adetten 4 gün sonra kopkoyu olmuştu cnmm herkeste farklılık gösterio ama ben onunda bi faydasını göremedim bakalım bidahaki ay şu aktardan 150 liralık karışımı alıcazz
hoşbuldukkk bizim mercimek büyümüşş yaaa sıpa olmuş sıpaaa nasıl gidiyo cnm hamilelikk
hahayy iyiyimişşş benim testim adetten 4 gün sonra kopkoyu olmuştu cnmm herkeste farklılık gösterio ama ben onunda bi faydasını göremedim bakalım bidahaki ay şu aktardan 150 liralık karışımı alıcazz
hoşbuldukkk bizim mercimek büyümüşş yaaa sıpa olmuş sıpaaa nasıl gidiyo cnm hamilelikk
laborant olacam zatı ben bu gıdısle cısımle oynuyos hergun saat 6:20 de
burcucum gerçekten zor bu işler yaa kadın doğuma ait bir sürü temel bilgiyi öğreniyoruz çocuk yapacaz diye