Büyüdü teyzesii mercimeklikten çıktı artık
O karışımın faydasını görürsün canım inşallh tabi herşe nasip işi eğer Allah nasip edecekse o da sebep oluyo sadece.
senmi kullanmıştın kızz onuu eşinle birliktemi kullanmıştınız bende geçen dedim eşimee bu zamana kadar bitkisel olsun ilaç olsun hep ben kullandım bi faydası olmadı dedim sende kendine bişiler takviye yapp belki faydası olur dedim işte aktardan araştırcak bakalım bu ay parası yokmuşda bi dahaki aya artıkk
burcucum gerçekten zor bu işler yaa kadın doğuma ait bir sürü temel bilgiyi öğreniyoruz çocuk yapacaz diye
doğru diyosun valla yeşilcik...
sabah amcamın kızı beni aramıştı,arkadaşı bhcg yaptırmış... değerleri gününe göre iyi mi diye bana soruyo..
anlattım hemen 2dk.da ona da...
kendimi dr. sandım bi anda
senmi kullanmıştın kızz onuu eşinle birliktemi kullanmıştınız bende geçen dedim eşimee bu zamana kadar bitkisel olsun ilaç olsun hep ben kullandım bi faydası olmadı dedim sende kendine bişiler takviye yapp belki faydası olur dedim işte aktardan araştırcak bakalım bu ay parası yokmuşda bi dahaki aya artıkk
iyi fikirmişş kızzzaslında kapıya yazcaksın bu evde bebek çalışmalrı var lıtfen rahatsız etmeyın dıye
sabah amcamın kızı beni aramıştı,arkadaşı bhcg yaptırmış... değerleri gününe göre iyi mi diye bana soruyo..
evet canım eşimde bende ayrı ayrı ürünler kullanmıştık. Faydasını da gördük çok şükür. Ama iyi bir aktar bulsun bazıları kandırmak için başka bir ürün de verebilirler. diğer topiklerde de kızlar eşlerine çakşır diye bir ot yedirdiler onlar da faydasını gördü tahminimce o daha ucuzdur istersen bu ay onu deneyin
doktora gitse o da aynı şeyi söyleyecektir hatta belki de daha eksiğini
nerdesın sen haaaa
ayy cnm bu karışıma zor ikna ettim zatiii ben daha 1 senelik evliyken bi aktara gitmiştim arı sütü almaya adam dedi çocuk içinmi filan die evet dedim hiç böle ıvırzıvırlalar uğraşma ben sana bi karışım yapıyım bana çok dua edersin dedii lokman hekimin mi neymiş tarifi çok kişi bununla hamile kaldı sende eşinde yeyin demişti 150 lira istemişti eşim ozaman kabul etmedii nolduğu belli olmayan bişeye o kadar para verilirmi diee şimdi anca ikna ettim filmse film ameliyatsa ameliyat olmuyo işte dedim bunca şey denedik onuda denesek nolur filan die diee ikna ettim bakalım bi adet oluyımda alıcam ondann zati 14ünde hastalancam 15inde maaş alıoz alırız hemenn
aynen aynen....
dr. agitmiş zaten tatmin olamamış... bir de bana soruyo
kız bu arada bizim aramızda bir ay varmış tam....
canım buralarda yoktum bayagı.solediimmi bilmiyorum ben hamıleyim 8 haftalık :)allah sizlerede nasib etsinn
ayyyy bebegım cok sevındımmm ıcımden gectı haaaaaaaaaaaa hamıle kaldımı acaba dıyeeeeeeeee solemedın ama kalbım temızmıs en son konustugmuzda takvım yapmıstık sana ondan sonramı kaldın bebegım ALLAH tamına erdırsın
Anladım canım eşler böyle şeylere para vermeye yanaşmıyolar bende zor ikna etmiştim. Hadi bakalım inşallah faydasını görürsünüz canım biraz da eşin fedakarlık yapsın dimi :)
evet canım 1 ay varmış yeni farkettim bende :)
Kayganadan geçin bakalım canım afiyet olsunn yarın görüşürüz inşallahhh
aynen cnm okadar para harcadı ama buna harcamaya kıyamadıbencede yapsın biraz belkim faydasını görürürüz eğer onunda faydasını görmezsek doktora gitmeyi düşünüorum artık
Evet canım inşallah güzel sonuçlanırr. Olmadı gidersin doktora bakalım ne diyecek tabi inşallah kese görmeye gidersin doktora :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?