Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim esim aktardan bitkisel bi karisim almisti ama sadece bir hafta kadar yedik esim tembellik yapip yemeyi unuttu sonradann
TEŞEKKÜR EDERİM canım aldım zaten bugun
bende diğer ped dden başkasını kullanamıyordum ama ALLAH yazısını görünce
hiç düşünmeden değiştirdim kızlar sizede tavsiye ediyorum biz MÜSLÜMAN İNSANLARIZ ELHAMDÜRİLLAH
Hhemen o markayı değiştirin
ve bişeyler yapmalıyız bu konuyla alakalı tepkisisiz kalamayız herkes çevresine anlatsın ben bugün bi çok arkadaşımı aradım ve uyardım bu konuyla alakalı
sessız sessız takıp edıyodum topıgınızı ama bu aralar pek kımseler yok sanırım..benımde bat 6 mart..bu kez bende dahıl olmak ıstedım aranıza kabul edersenız.
Fark ettim onu acaba gidip yeni bi baslikmi acsak belki grenlerin aklina gelir:)merhaba hoşgeldin:) topikte kimsecikler kalmadı herkes bir yana dağıldı..
Fark ettim onu acaba gidip yeni bi baslikmi acsak belki grenlerin aklina gelir:)
Ya benim bu ay 23 dü beklediğim tarih ama hala adet olmadım dün miratech diye bir test aldım ama tek çizgi çıktı bugün adet olmadığım 37.gün Cumaya kadar bekleyip kan tahlili yaptırcam karnım ve kasıklarım çok ağrıyor ama iğneleniyor
Benim takılıdğım başka bi topik var istersen oraya gelin isterseniz yeni bir topik de açılabilir tabi. http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...gebelik-mujdesi-bekleyenler.html#post29063106
Basks bi testle dnemende fayda bar bence eger gec dollenme olduysa idrarda cikmasi 15 gunu bulabiliomus.battan sonra.
Benim takılıdğım başka bi topik var istersen oraya gelin isterseniz yeni bir topik de açılabilir tabi. http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...gebelik-mujdesi-bekleyenler.html#post29063106
Varsa bi topic gelirim tabikide :)
evet cnm bende kendimden çok umutluydum ama olmadı yinee napalım kısmet değilmişşş bilmiorum cnm kadın bel çekiom demiş adetin 3. günü gelsin demiş
inş. bu fayda ederr artık kendimi çok yorulmuş hissediyorumm
Benim kafam çok karışık ya çok mutsuzum bugün özel bir tıp merkezinde kan testi verdim hala adet görmeyince 39 gün oldu.2 test var biri negatif pozitif olduğunu anlatıyor diğeri ayrıntılı haftasını bildiriyor dedi.Bende bana varmı yokmu o lazım dedim ilkini yaptık 1saat sonra aradım kadın dediki çok küçük bir pozitiflik var, o ne demek dedim değerlerim kaç diye sordum o da işte değer ile bakmadık negatiflik ve pozitiflik olarak baktık dedi.Adetiniz gecikirse 2 gün sonra gelin yineleyelim dedi.Başka durumlarda da bu hormon yükselebiliyo dedi ortada kaldım yarın hafta sonu hastamıyım hamilemiyim belli değil moralim sıfır benim gibi bir durum yaşayan oldu mu?
Benim kafam çok karışık ya çok mutsuzum bugün özel bir tıp merkezinde kan testi verdim hala adet görmeyince 39 gün oldu.2 test var biri negatif pozitif olduğunu anlatıyor diğeri ayrıntılı haftasını bildiriyor dedi.Bende bana varmı yokmu o lazım dedim ilkini yaptık 1saat sonra aradım kadın dediki çok küçük bir pozitiflik var, o ne demek dedim değerlerim kaç diye sordum o da işte değer ile bakmadık negatiflik ve pozitiflik olarak baktık dedi.Adetiniz gecikirse 2 gün sonra gelin yineleyelim dedi.Başka durumlarda da bu hormon yükselebiliyo dedi ortada kaldım yarın hafta sonu hastamıyım hamilemiyim belli değil moralim sıfır benim gibi bir durum yaşayan oldu mu?
Bugün başka bir tıp merkezine gittim kızlar gitmeden önce evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.görünce gittim hcg değerim kanda 13.3 sanırım çok düşük 5 in üstünde pozitifmiş ama ben korkuyorum çünkü hamile olan herkes 300lerden bahsediyo adet günüm geçtiği halde bu değer düşük değil mi