batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Pyro Clinic kullandığım gebelik testi bu 4 TL dış gebelik dedin ya şimdi korkum iyice arttı çünkü en çok ondan korkuyorum Allahım sen koru

Pyro Clinic kullandığım gebelik testi bu 4 TL dış gebelik dedin ya şimdi korkum iyice arttı çünkü en çok ondan korkuyorum Allahım sen koru

Canım benim seni korkutmak için söylemedim ama böyle bir ihtimal de var. Sen beklemeden doktora git en net sonucu o söyler sana

Yarın kan testimi göstermek için doktora gidiyorum bana dua edin nolur dış gebelik olmaması için sabahtan beri dua ediyorum hafta sonum zehir oldu kimyasal olmasına bile razı oldum

Yarın kan testimi göstermek için doktora gidiyorum bana dua edin nolur dış gebelik olmaması için sabahtan beri dua ediyorum hafta sonum zehir oldu kimyasal olmasına bile razı oldum

Günaydın.. Merak ettim seni doktordan gelince hemen yaz olur mu ne diyecek merak ediyorm

Canım hafta sonu 13.3 çıkan hcg ölçümünü özelde yaptırmıştım mecburen bugün devlet hastanesine gittim doktora anlattım durumu tahlili yenileyelim dedi sonuçları 3 te aldım ama gösteremedim yarına kaldı ama hcg sonucum bugün 7.6 çıktı yani düşmüş düşük yapıcam sanırım olmadı

Günaydın canım ve geçmiş olsun.. Değerinin düşmesi evet bebeğin tutunamadığını gösteriyor ve ama yine de şuna sevin ki vücut kendi kendine atacak gibi görünüyor yani bir operasyona gerek kalmayacak gibi. Düşüğün bir ayağı içerdedir canım öbür ay hamiş kalırsın sağlıklı bir şekilde inşallah. Senin gibi kimyasal yaşayan bir arkdaş ertesi ay hamile kaldı ve sağlıklı bu sefer çok şükür o yüzden kendini üzme hiç

Bu sabah pembe renkte olan kanamam başladı umarım dediğiniz gibi kendi kendine gider.Kısmet değilmiş.Ama hala çok şaşkınım yani normalde bir kadının adeti gecikir evde test yapar çift çizgi çıkınca sevinir kocasına haber verir sonra doktora giderler falan kimyasal gebelik de neyin nesi neler varmış dünyada bir yaşıma daha girdim

Evet öyle o kadar çok şey var kii insan yaşadıkça duydukça öğreniyor. Eskiden de vardır böyle şeyler de onlar adet 10-15 gün geçmeden kesin gözüyle bakmadıkları için adetten sonra gelen kanı da adet gördüm sanıyorlardır..

ii yim canım sem masılsın ovulasyon testı aldım onu yapıyorum daha tam koyulasmadı testım esım akşam gelıyor noldu dıyor bende dıyorum bugun gıt yarın gel
hahayy iyiyimişşş benim testim adetten 4 gün sonra kopkoyu olmuştu cnmm herkeste farklılık gösterio ama ben onunda bi faydasını göremedim bakalım bidahaki ay şu aktardan 150 liralık karışımı alıcazz
eslem hoşgeldin topiğinee bacımm

hoşbuldukkk bizim mercimek büyümüşş yaaa sıpa olmuş sıpaaa nasıl gidiyo cnm hamilelikk

Büyüdü teyzesii mercimeklikten çıktı artık
O karışımın faydasını görürsün canım inşallh tabi herşe nasip işi eğer Allah nasip edecekse o da sebep oluyo sadece.

anaaaa offff ya ne zormus bu ıslerrr ya

ay eslem gel de şu topiği canlandır kız..
bakıp bakıp geri çıkıyom kimse yazmıyo....
kopmayalım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…