batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kızlar uzun zaman oldu giremedim .. benim batada son iki gün ..gelmese keşke söyle 9 ay falan tatile cıksa ve bana dünyanın en güzel hediyesini getirse... ama nerede heran geldim gelecem diye kendini hatırlatmaya başladı bile. hayırlısı inş rabbimin vardır bir bildiği..

sessız sessız takıp edıyodum topıgınızı ama bu aralar pek kımseler yok sanırım..benımde bat 6 mart..bu kez bende dahıl olmak ıstedım aranıza kabul edersenız.

neresinde yazıyor bende hep orkid kullanıyuorumda hiç dikkat etmedim

sessız sessız takıp edıyodum topıgınızı ama bu aralar pek kımseler yok sanırım..benımde bat 6 mart..bu kez bende dahıl olmak ıstedım aranıza kabul edersenız.

merhaba hoşgeldin:) topikte kimsecikler kalmadı herkes bir yana dağıldı..

Ya benim bu ay 23 dü beklediğim tarih ama hala adet olmadım dün miratech diye bir test aldım ama tek çizgi çıktı bugün adet olmadığım 37.gün Cumaya kadar bekleyip kan tahlili yaptırcam karnım ve kasıklarım çok ağrıyor ama iğneleniyor

Fark ettim onu acaba gidip yeni bi baslikmi acsak belki grenlerin aklina gelir:)

Benim takılıdğım başka bi topik var istersen oraya gelin isterseniz yeni bir topik de açılabilir tabi. http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...gebelik-mujdesi-bekleyenler.html#post29063106

Başka bir marka test dene istersen. Bir de testi sabah ilk idrarla yaparsan daha net sonuç çıkıyor çok fazla sıvı tüketmeden tuttuğun idrarınla yani. Karın kasık iğnelenmesi genelde hamişlik belirtisi umaırm güzel bir haber alırısn :)

Daha ilk denememiz o yüzden çok bilgili değilim testler hakkında.Çünkü 2.5 yıl yazz24 ile korundum.Test yapma ihtiyacı hiç duymadım hayatımda ilk defa dün gebelik testi aldım.Dediğiniz gibi yanlış çıkabiliyormuş ama ben iltihabik durumdan çok korkuyorum iğnelenme yüzünden Cumaya kadar bekleyeyim belki düzensizlik olmuştur çünkü her an hastalanacak gibi hissediyorum ama bir türlü olmuyor.Bu ay olmazsa da çok üzülmem hem ilk denememiz hem de Allah nasip etmiyorsa vardır bildiği.Hayırlısı olsun herkes için.Her zaman duam ,çocuğum olacaksa sağlıklı,vatana millete hayırlı, bir insan ,Allah için hayırlı bir kul,sıhhatli biri olsundur.Olmazsa ilk düşüncem belki de sağlıklı olmayacaktı ve Allah nasip etmedi demek.Cumaya kadar vakit veriyorum kendime

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kafam çok karışık ya çok mutsuzum bugün özel bir tıp merkezinde kan testi verdim hala adet görmeyince 39 gün oldu.2 test var biri negatif pozitif olduğunu anlatıyor diğeri ayrıntılı haftasını bildiriyor dedi.Bende bana varmı yokmu o lazım dedim ilkini yaptık 1saat sonra aradım kadın dediki çok küçük bir pozitiflik var, o ne demek dedim değerlerim kaç diye sordum o da işte değer ile bakmadık negatiflik ve pozitiflik olarak baktık dedi.Adetiniz gecikirse 2 gün sonra gelin yineleyelim dedi.Başka durumlarda da bu hormon yükselebiliyo dedi ortada kaldım yarın hafta sonu hastamıyım hamilemiyim belli değil moralim sıfır benim gibi bir durum yaşayan oldu mu?

Senin kan verdiğin tıp merkezii neye bakmış acaba çok merak ettim. Bhcg değerine bakacaklardı buda sayısal bir değer olarak çıkması lazım. Yani 0-5 arası ise gebelik yok. 5 den büyükse gebelik var anlamında. Ben sevmedim o tıp merkezini bence sen başka yerde yaptır testini ve bhcg baktırmak istiyorum de ona baksınlar.

herkese merhaba kıslar osledım sızı bende dun ıtıbarıyle ovulasyon testıne basladım dun kargom geldı takvımden once basladım dayanamadım

canım bole sey olurmu ya bana sacma geldı varsa bvardır yoksa yoktur yanı onun bı referans degerı var sonucta eger sonucun o degerden yuksekse hamılesındır

Bugün başka bir tıp merkezine gittim kızlar gitmeden önce evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.görünce gittim hcg değerim kanda 13.3 sanırım çok düşük 5 in üstünde pozitifmiş ama ben korkuyorum çünkü hamile olan herkes 300lerden bahsediyo adet günüm geçtiği halde bu değer düşük değil mi

merhaba.. Aldığın idrar testi ya baya kaliteli ya da gittiğin tıp merkezinde bi acayiplik var. :S 13.3 çok küçük bir değer ya geç döllendi ya da dış gebelik yaşıyosun canım. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır aynı yere değerin ne kadar artmış bir takip et eğer güzel bir şekilde artmıyosa büyük ihtimal dış gebelik yaşıyosundur. Doktora gidersin. Kendi düşmezse ilaçla filan düşürüyorlar ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…