batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

İNŞALLAH canım saol.
ewet o konuda cok haklısın ALLAH yardımcın ve yardımcımız olsun doguncada baska stersler basıyor yurucekmı konuscak mı v.b

sagol tatlim insallah sende saglikli sihhatli alirsin kucagina bebisini :) ben bursadayim :)
olsun ben genede edeyim ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH belirtileri paylaş bakalım bizimle
sagol canim banim rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin :) benim belirtilerim ilk olarak cookk erken baslayan bi gogus agrisiydi ve ara ara uclari kasiniyodu sonra hafif hafif kasik ve bel agrim basladi ve ben adet olucagimi dusundum sonra bi gun esimle ufacik bi konuda tartisirken hickirip aglamaya basladim sonra bana farkli biseyler oldugunu farkettim adetime 6-7gun vardi aksama dogru gebelik testi yaptim 45dk sonra cok silik ikinci cizgiyi gordum test yanlis olabilir dediler ertesi sabah yine yaptim biraz daha belirgin cikti o gunun aksami yine yaptim daha bi netlesti ertesi gun kan verdim sonuclar yarin cikacak dendi eve giderken test aldim yine yaptim bu sefer daha da netti ertesi gun kanda da 79cikti bi cirpida anlattim herseyi

saolll canım agzına saglıkk

kızlar merhaba neti kapatmıştık size ulaşamadım şimdi yeniden aldık ço ziledim sizi....ne var ne yok hamile olan varmı.....ben bi konu açtım bea hcg 48 çıktı bi bakarmısınız oraya

zaten dktorda yok dedi ama canım bu değer neden yükselir benim hep 0,5 çıkardı bu sefer neden 0,48 çıktı bunu anlayamıyorum

canım değerin yükselmemiş ki.. 0.5 demek 0.50 demek yani 0.48 daha küçük arada 0.02 lik bir fark var o da o kadar önemli değil yani 0-5 arasında ise normal ister 1 olur ister 4 olur bu bünyeye göre değişir.

yani mesela 0,5 neden 0,48 olur

Vücudunda zaten bhcg hormonu var her zaman. Ama neden değişmiş o kadar bilemeyeceğim canım. Fakat sen kafana takma bu o kadar büyük bir fark değil ki. önceden 0,5 ken şimdi 4 olmamış mesela.. Çok ufak bir oynama bu ama aklına çok takılıyosa bir daha doktora gittiğinde sorarsın.

tamam canım saol evet fazla bir oynama yok ama ben bunu tıp açısından merak etmiştim artık doktorlara sorarım yada hemşire arkadaşlara burdaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…